Дискусия: "Тортена глазура"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Mermaid

Mermaid Обитател

След предишните 32 допълнителни ваучера , днес изиграх и последните 54 допълнителни само от дървета ,
    минах евента повече от два пъти ,този път спечелих още 250 хил точки и 480 хил ТрТ
    16 СХ ,1 банан, др.дребни ,доволна съм разбира се много,
    това ми навява мисълта да играя вече лежерно,нещата просто се случват
    в рамките на всеки евент ,различно е само, когато има допълнителни полезни награди,
    или фактори ,свързани с време.
    http://www.img-share.eu/f/images/397/tortichki-poslednia-den-25072017xGqJdTg_sredna.bmp

[​IMG][​IMG]

Last edited: Aug 9, 2017
  2. cveti2011

cveti2011 Стажант

здравейте може ли някои да ми обясни как се смятат точките от направена торта например стигнала съм 175играя и веднъж имам 10+35+35+35+10+175 това общо прави 300а несъ ми отчетени до 245 защо се получава така това ми хаправи впечатление о на другата ми ферма но не ги бях засичала
    cveti2011ID: 25138416
    cvetiddID: 23516945

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Всяка стъпка е за себе си не се натрупват.

4. riomde

riomde Активен автор

По-смотан евент едва ли могат да измислят, успях в последния момент, но не ми хареса нищо този път--нито ред има, нито нещо интересно, да правиш торти трябва да селектираш, БП направо надскочи себе си, но целта им, да се купува СХ е постигната.

5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Минах го - взех и цъкалката с мечката. Та даже направих и няколко тортички отгоре. Доволен съм.

Doremi likes this.
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

пекарната си сменила фасона