Дискусия: "Тортена глазура"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jul 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

сигурен ли си?

2. БашФермер

БашФермер Генерал

Е аз нямам такава с под. Имам една на ред някакъв и тази днес ми я дадоха

http://imgur.com/Tz5WObV

3ч минаха от събитието, изтрих я за да видя но моята е грешната, който влиза да ми я оправя да си ми я врътне 3ч напред или да остави 1 часовник, омръзна ми от простотии...ебати!

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пекарната с подложката е правилната.
    (Има синичко в нея, тая с розовичкото е грешната.)

П.П. Преди малко дойде новата при мен.

4. БашФермер

БашФермер Генерал

е аз нямах ДО СЕГА

http://imgur.com/ePH4AQz СЕГА ДОЙДЕ!!!

100 пъти излизах и влизах в профила и кеша чистих, хората вече ще я берат, моята сега я дадоха

5. The.Farm

The.Farm Болярин

Мухахаха, мистър Пинки муха вечe по две торти.. пъкленият план да се добера до... три торти, работи

6. БашФермер

БашФермер Генерал

аааа някой от сините ми е дал сега, защото имам и един часовник за да си намаля времето като другите. Благодарско, за което!!!

Да не говорим на колко места сложих грещната щото фаята ви е грешна вижте си гифа!!!
    аз на него шарен под и стени не виждам.

Last edited by moderator: Jul 20, 2017
  7. dedoto

dedoto Адмирал

е те тва е за 70000ТО от трите полета само 3 ваучера.направо връхта на сладоледа (сметаната)

8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Тая с пода, след малко ще ги сменя.

9. Mermaid

Mermaid Обитател

Новата пекарна има различен дизайн и се появи по време на мини игрите,
    заради този надпис сгреших тортата и загубих точки
    изиграх 22 игри и приключих с 245 точки
    В този евент ше трябват доста ваучери ,
    поставена на полето пекарната изписва, че дава ваучер

10. БашФермер

БашФермер Генерал

3ч пекарните още не могат да си оправят. Както винаги БП показва завидни способности и професионализъм. Явно нищо не се променя!

хич не се занимавайте с пекарните вече пуснаха мечките на пазара отивайте да чакалите, все ще падне по някой казах жертва :D

11. milkoga1

milkoga1 Господар

Боже Боже колко мъка има по тоя свят...То една,то две,три,пет пекарни грешни,верни,егати и дивотията за някакви си мижави ваучери и още по мижави наградки,ква олелия се вдига само.Я да си изпия аз кафето преди да се гмурна в разчитането на тази конспирация наречена "Тортена глазура"xD

12. MARSI_DARSI

MARSI_DARSI Прохождащ

Все още нямам нова пекарна, нямам и бонус за тортите! Моля за проверка MARSI_DARSI ID: 24628525

13. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Селекционирането на ново животно винаги е било най-голямото ми удоволствие в тази игра.Не ми пука за наградите в съпровождащите го задачи/евенти/. Те са само бонус, към основното удоволствие в очакване за едно "хубаво прескачане". Хубавото прескачане в селекцията,освен тръпка, може да е и много добра финансова инжекция за начинаещи и мързеливи фермери,като мен.Едно хубаво прескачане при камилите, и едно при пауните ми донесоха финансов МИР! Четири камили,четири пауна, осем парфюма , четири СХ , 18 минути чакане и 2 минути на пазара ми дадоха увереност,че може да съм ...... още по-мързелив. Бой,до като има мечки....СХ не е проблем

п.п Да свети името и КОДА на маймунската кралица/всяка година/. Там се поизпотих за една седмица,но Ден-Година храни!!!
    ПП2 А най-хубавото на тази селекция е,че е през лятото!!!Винаги можеш да я заместиш с много по-хубави и реални неща.....
    ПП3 Най-не ми пука за пекарната......xD

..koni.. and xari_myri like this.
  14. dd88dd

dd88dd Подрастващ автор

От bigpoint сигурни ли са че този евент е правилния, да не се окаже утре, че и тук са сгрешили!!!!!
    8)8)8)

..koni.. likes this.
  15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDхахах....тренинг ли загубиxD

16. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

и аз нямам начислен бонус и само една пекарна ми е начислена - дано поне да е правилната
    моля да проверите

Играч: neli5555ID: 14634800

17. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Ако така изкачат ваучерите, не знам докъде ще стигнем. 20 часови дървета, обори и производства на трите полета резултат - 7 броя .... :(

18. baiete

baiete Болярин

Нямам много обори,производство и дървета поставени на полетата но не дава нищо >:( :mad:. Моля за проверка и отговор . А и обещаното от инфото е на половина ?
    С началото на събитието, всеки играч ще получи по 3 ваучера за торта и 1 Пекарна. Предметът Пекарна ще може да се сложи на редиците с облаци след края на евента!

19. БашФермер

БашФермер Генерал

от 132 селекции цели 31 валчери за торти.....направо са прекалили с даването :D

pepa551 and sm0uk3r71. like this.
  20. MARSI_DARSI

MARSI_DARSI Прохождащ

Все още нямам никаква пекарна, нямам и бонус за тортите! Моля за проверка MARSI_DARSI ID: 24628525