Дискусия : Творци във фермата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, May 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Как ги направи толкова много???

2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

стига да имаш ресурси има и начини...секвой супер тор и готово,лесно е.!!!

3. fermer4o888

Секвои на кое ниво са?

4. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Торнодо, магии ли правиш? Аз събрах 100 бр. и си мисля, че е геройство, но ти направо ни удари в земята. Браво!

-sindi9- likes this.
  5. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

мисля знаеш че съм вълшебник хехехехе,просто много труд и сега ми е лесно,секвойте не са от определено ниво,печелиха се от експресът подобно на гигантските обори.!!!

6. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Знам, казвала съм ти го неведнъж. Значи, ще чакам експреса да събираме секвои. Засега имам само четири, но пък и много излишни дървета, така, че ще си взема още.

Торнадо73 likes this.
  7. fermer4o888

Като съм на по-високо ниво и имам толкова много бройки ще се похваля и аз :)

Valkaaa76 likes this.
  8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ми че то май форума е и за това;) - да споделяме и да се хвалим!
    Добре че бройката на растението не е най - голяма, защото от 4 полета засети с бурканчета изскочиха 9 флумастера. Първоначалния успех от дългорастящите, хич го няма при евентното.

9. baiete

baiete Болярин

При мен след събирането на борканчетата от 4 полета 19 бр. o_O

черешка and Valkaaa76 like this.
  10. DAN63

DAN63 Обитател

Само аз ли се чудя на цената на торта ? Преди по време на евент цената беше над 250 пенса , а сега на няколко пазара погледнах - цената е еднаква и е 5.25 !!! Или нещо пропускам ??

-sindi9- likes this.
  11. fermer4o888

При мен цената е 4,02 :eek:

12. DAN63

DAN63 Обитател

Е да де , но се чудя кой я произвежда , за да я продава ??? Нещо не ми се връзват нещата....

-sindi9- and Valkaaa76 like this.
  13. -Защо-

-Защо- Напреднал

какви пари се правеха само язък че я барнаха >:(

-sindi9- likes this.
  14. milkoga1

milkoga1 Господар

е,бре,де бре,опаааа,айде намали малко бройките,или защо не постваш снимки?Нали за това ревахте няколко дни снимка та снимка,ми айде де?давай снимка да ти повярваме.

15. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Когато беше неограничено торището се презапасиха хората с по 100 000 и нагоре и сега я продават. Като им свърши ще се номализира цената. ;)

-sindi9- likes this.
  16. -Защо-

-Защо- Напреднал

глупости кой ще продава на тая цена по скоро от БП нарочно задържат цената та хората с мнооооого тор да не правят кинти те затова я и върнаха в първи клас;)

-sindi9- likes this.
  17. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

На мен на 250 ми се виждаше евтино и не продавах, само си купувах при нужда, сега пък хич няма да пусна на пазара торчица, па дори и да я губя с ограничението на торището.

-sindi9- and Kalina_A like this.
  18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

19. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте,

Моля ви да запазим добрия тон в тази тема и да остане дискусия свързана с евента.Мисля че всички можем да си бъдем полезни и да извлечем максимума(до колкото ни е ноебходим) за фермите си като споделим.Що за надпревара?:oops:

ПП:Оставям Ви едни линк с интересни споделени мнения на играчи,по повод бързо приключване не куести с изкачащи (с помощта на супертор и бонуси от парника).Не е на БГ,но нашите стратези отдавна не пишат. http://ru.bigpoint.com/farmerama/bo.../besedka-kultivirovanie-rastenij.7822/page-40

черешка likes this.
  20. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Сбылась мечта и....а, лук сдался через месяц!! Молодец, а у меня вече втори месец не ми се сдава, всички други бонуси получих, а този НЕ:mad:

Thread Status:
Not open for further replies.