Дискусия: Тайно езеро

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 13.4.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. fares77

  fares77 Кандидат за признание

  Така е, аз първо там потърсих, игрището не съм го видяла, а и да бях го видяла, нямаше да дам толкова пенита за него. Благодаря на Муши, че надникна при мен и ми помогна
   
 2. venelina_andreeva

  venelina_andreeva Стажант

  Останах с 12 перли и казах сбогом на редичката.
   
  shiky харесва това.
 3. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  tanyamery, shiky, siniger12 и 5 други харесват това.
 4. siniger12

  siniger12 Стажант

  Кобрелия, tanyamery, mushnu4ka и 4 други харесват това.
 5. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  лудакрава1, dedoto, -dd76- и 2 други харесват това.
 6. zorro58

  zorro58 Главен болярин

  бре , какво да обърнем ............гласовете и в пустиня бяха чути
   
  Bamze, shiky, siniger12 и 4 други харесват това.
 7. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Много взеха ,да чуват играчите,чуха ни за онзи ред ,където се обираше и когато има зелено знаменце ,беше за процентите.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, siniger12, dedoto и 2 други харесват това.
 8. tani1980

  tani1980 Полубог

  То по принцип така би трябвало да бъде винаги.8)
   
  ПЕПЕЛЯШКА, kakata13, shiky и 5 други харесват това.
 9. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  Дори и да има анкета, полза никаква, редно е, поне за тези, които са играли всички евенти, да получат реда.
  За следващите такива измишльотини, редът да си идва при определени игри, не на случаен принцип:mad:, за единия ред играем, наградите от ден на ден, стават все по-жалки:cry:.
  Ако трябва да вземат нещо от играчите, повече от сигурна съм, че анкета няма да им трябва.
   
  shiky, milena7004, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 10. tanyamery

  tanyamery Адмирал

  Глас народен - глас Божий. А в началото, аз мрънках и за параметрите на реда, което явно няма да се случи, но в крайна сметка съм удовлетворена от това развитие на ситуацията. И така честито на всички.
   
  shiky, Bamze, zorro58 и 2 други харесват това.
 11. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Добро утро:)

  Темата, в която пишем и вие, и ние, тази с една дума, е точно за това, да се изказваме за съответното събитие. По-лесно ли ще е да има отделна тема за всяко нещо - една за оплаквания, една за съвети, една за нещо друго...? Четем всички постове хубави, лоши, обвиняващи, оплакващи, похвални.... Също така са предадени и отзивите ви за реда, съвсем логично е да сте недоволни /аз също като играч/ на случайния принцип за спечелването на подобен тип награди. Лично предадох негативите на екипа още преди да свърши събитието. Радвам се, че ни чуха и отвърнаха подобаващо. Аз лично съм доволна от резултата, надявам се и ощетените играчи.:)
   
  shiky, [[Fermerkaa]], Bamze и 10 други харесват това.
 12. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Радвам се на развоя на събитията. Но повече бих се радвала да махнат случайния принцип от повечето неща. Случайния принцип на колелото е меко казано горчив. От 2 седмици само харча партита и получавам обори, дървета, занаятчийски, а това се купува с МП. Грозно е да не пуска плевня или поне други ценни неща. Какво да кажем за случайния принцип на сандъците? До преди известно време даваха много често парти билети и други ценни неща, сега нищо. Знаем целта на БП: купувайте, иначе още ще затягаме кранчето. Ама не е честно! Затова спрях да купувам каквото и да било. Карам на мускули. Много играчи са недоволни от случайните принципи. Та ако може друго да измислят, че това вече дразни :)
  На вас, екипа, се надяваме да извиете ръцете на БП :D
   
  -helixme4o-, shiky, kakata13 и 4 други харесват това.
 13. pepa551

  pepa551 Старейшина

  Може да съм била по- остра в това, което съм писала, но не съжалявам. Не е насочено към българският екип, особено към човека, който е на първа линия на фронта :) Бъдете здрави !
   
  Последна редакция: 6.5.21
 14. червената_шапчица

  червената_шапчица Изключителен талант

  Благодаря, че си предала оплакванията на играчите! На линка, който съм дала, са и правилата на тези обратни връзки, можеш да ги погледнеш. Не става въпрос за дискусия като при нас, която и руснаците си имат, за изкачащи, липсващи растения за разсаждане, "разхождане" на Харита и т.н. В тези теми за обратна връзка се дава конструктивно мнение за събитието - моторика, награди, продължителност. И преди да се заключи дадената тема член от еипа уведомява играчите, че е синтезирал техните мнения и ги е предал на БП.
   
  shiky, ПЕПЕЛЯШКА, Кобрелия и 3 други харесват това.
 15. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Няма засегнати /поне не аз/. Знам, че осъзнавате, че правим това, което можем, mushnu4ka е много отдадена на форума и това, което прави тук, аз с каквото мога, помагам.... това е, засега, приспособяваме се, ние също осъзнаваме, че вашите негативи не са насочени към нас.В момента сме трима от екипа, които можем да отделим време за форума. Крайната цел на всички ни е една - задоволителна и успокояваща игра:)
   
  shiky, [[Fermerkaa]], Bamze и 5 други харесват това.
 16. Bamze

  Bamze Комисар

  Искам да честитя на всички играчи фактът, че този път мнението ви за този куест бе уважено!:):):)
  Дано всеки да получи своята компенсация !
  И макар аз да не бях в отбора на играещите този път, следях с интерес какво се случва във форума. Гордея се с вас, устояхте позициите си! Браво и на модераторите, които са предали на БП какво е положението!
   
  shiky, ..koni.., IceAge и 3 други харесват това.
 17. beti06

  beti06 Активен автор

  Може би съм закъсняла. но едва сега виждам че има компенсация за Тайното езерор. но как да разбера на каква точно имам правор - играх до последно, но знам само че останах с 12 перли и нищо друго...Нямам идея колко риби съм хванала.
  Играч: beti06 ID: 31420593
   
  arono_ele харесва това.
 18. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет, имаш уловени над 60 риби. Приятна вечер! (Или лека нощ!)
   
  arono_ele и beti06 харесват това.
 19. beti06

  beti06 Активен автор

  Привет, mushnu4ka, но аз пак да доуточня - в този случай автоматично ли ще се получат компенсациите или трябва да направя аз нещо...съжалявам за неадекватния въпрос, но найстина не разбрах как и къде да ги търся:(:oops::oops:
   
  arono_ele харесва това.
 20. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет, не трябва нищо да правиш. Автоматично ще бъдат начислени наградите. До края на следващата сряда. Предполагам, че с някакъв прозорец ще бъдем уведомени в играта. А също са казали, че след като приключи начисляването, ще ни уведомят. А като ни уведомят - ние ще уведомим играчите тук във форума, че начисляването на наградите е приключило.
  :)
   
  .TAINNA., Bamze и beti06 харесват това.