Дискусия: Тайно езеро

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Apr 13, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

а аз тъпча на едно място бедната аз няма парички, няма ваучери :cry:

2. ka-linka

ka-linka Посланик

Не плачкай, не си ми ти виновато. Като са навързали събитията, та, ако не играеш едното, не играеш и другото.... Не започна ли доматите????

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

двата етажа са готови, третия наполовина ама съм голямо диване xD гледам оня с въдицата дреме без примамки, кандилка се насам-натам и аз с него в такт xD сега се сетих да отворя магазина и гледам, има 12 събрани монети. Още 3 и ще взема редичката. Другите неща после :D
    П.П. Третия само съм го била започнала с една стъпка xD

ka-linka likes this.
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Я пак прочети инфото и виж срещу какво ще получиш редичката. И дали въобще има монети ;).

[[Fermerkaa]], ka-linka and .TAINNA. like this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Пенчо Пенчоооо трябвали 15 редки перли, а аз се радвам, че имам монети със звезди o_O Звезди посред бял ден Мушиии добре ми подсказа сестрице xD:D:inlove:

Мушиии ти си ми късметчето :inlove: от средния сандък дойде средната примамка, даде две от най-големите риби, а те ми избълваха 6 перли :inlove::D

6. ka-linka

ka-linka Посланик

6 перли, противно на заканите ми да ловя рибоци последния ден. Купих сандъчета по две пари, намятах въдицата без да се целя много-много, няма значение къде спира кръгчето, то си дава риби на случаен принцип. Мерлин не улових, 3 сандъчета ми даде, двете дори не ги отчетох какви бяха, на третото - 6 перли.

.water., [[Fermerkaa]] and .TAINNA. like this.
  7. buba62

buba62 Главен болярин

Купих 2-3-4 сандъчета за по 2 ваучера. Перла не дадоха. Обмислям дали да не купувам само най-скъпата примамка. И докато реша какви да ги рпавя ще трупам ваучери. А и да не успея да взема реда - то пък един ред xD, с него и без него xD.
    Но игра трябва да става. Жалко, че не може да се риболовства на воля, обичам риболова, ама на - не дават много, с ограничена квота xD.

.TAINNA. and Bamze like this.
  8. ka-linka

ka-linka Посланик

Сандъчетата не дават перли, а примамки. При риболова ми се паднаха някакви сандъци след запълване на лентата с рибите. Единият май беше с инструменти, другият... някакъв си, само за перли гледах дали ще се паднат.

.TAINNA. likes this.
  9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Да ама не, още никой не се е похвалил да се е окичил с перли.

ka-linka likes this.
  10. buba62

buba62 Главен болярин

Да, имах предвид откъде взех примамки, после метнах въдицата, не съм очаквала перли от сандъчетата.

.TAINNA. and ka-linka like this.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

аз, цели 6 на куп ;)

Bamze and tanyamery like this.
  12. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ще хвърлиш ли през дувара, като ти станат повечко ? ;)

.TAINNA., dedoto and Bamze like this.
  13. ka-linka

ka-linka Посланик

И аз имам 6 перли вече, написала съм някъде по-горе, при първите две завършени редички с рибки ми даде някакви сандъчета, на третата редичка - перли. Ама от октоподи ли бяха, от друга риба ли, не забелязах.
    +6 от днешния риболов току-що

Last edited: Apr 19, 2021
    tanyamery, .TAINNA. and Bamze like this.
  14. dedoto

dedoto Адмирал

Няма как да станат повече :(всичко са сметнали 6 вида риби по 6 перли са 36 колкото трябва да се вземе реда и цакалята :eek:
    Дано да греша някой по запознат ша каже :oops:

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  15. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

15 редки перли са необходими за редичката. А какви цъкаля? На редчето "Тайно езеро" се поставят произволни предмети. А и от риболова може да се паднат перли, но може и друго да се падне. (И всичко това го пише в инфото за събитието).

dedoto, .TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  16. gimitko

gimitko Кандидат за признание

За 18 пари купих 9сандъчета от тях ми даде 4обикновени,1премиум и 4 луксозни примамки.
    С четирите луксозни извадих 12 марлина и още един марлин от обикновените,това са 13сандъчета,нито една перла:cry:
    Така че и най скъпата примамка да купуваш зависи какво ще ти се пада.:)

Last edited: Apr 19, 2021
    .TAINNA. and ka-linka like this.
  17. dedoto

dedoto Адмирал

Примамките са ми са сторили на цъкалки xDем с два чифта гледам xDxDxDама тела толкуз са вижда :oops:
    xDxDxD

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Пенчо Пенчоооо ти кат моя Пенчо едноокав o_OxDxD

dedoto and ka-linka like this.
  19. buba62

buba62 Главен болярин

Да, да, така е. Не искам много пъти перли да ми се паднат, 3 пъти ми стига. Но искам колкото се може повече сандъчета с бонуси xD. НО време има, нали с всяко събитие все повече ваучери ще имаме, ще ловим повече риби, макар че пак няма да се нариболовствам :cry:, а я обичам тази мини-игра.

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Перлите. надявам до края на събитието да съберем и за огърлици, само 6 имам за сега, но както винаги, където и да спреш, дори и на едно и също място, уловът е различен:mad:, случаен принцип.