Дискусия : "Тайната на великия лабиринт"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 23.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Събитието завършено!:DСега да видим какво ще се падне от тайнствените дървета и обори:D.

2. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Помогнете!!! Моля!!! Само още 19 лупи!!!
    Amelita_

3. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Отново.Помощ-13лупи

4. Ferma_Ro

Ferma_Ro Стажант

Моля!!!Само 1 лупа!!!

5. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Останаха ми само 2 лупи!!!

6. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Само 1 лупа не ми стигна-жалко! Следващият път ще успея:).Сърдечни благодарности ,на които ми помогнаха:inlove:

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Близо час губя да редя дървета и ъпгрейди!!!!
    Не ми стигна времето 20-а мин ми оставаха да ми цъфне цветето и можеби щях да взема и храната.
    Имам излишни ЬЬЛ дървета - лимон и червена круша. Давам ги за лабиринта.
    Ще видя някой комшия ако има в повече Кетцълкуартъли и не ги ползва да ми даде на ПиТ да фо менкам и него за цъкалката.
    Иначе лупита абсурд - 205 имах когато гледах за последно.

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Искам си сандъчето с храната и бананитееее.

DILQNADELI и ..koni.. харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък изобщо не отварях тея зандъци и не ми е мъчно за тях. Даже употребих 20 броя храна за селекция - дано се паднат монетки.

10. elince77

elince77 Кандидат за признание

На мен 67 лупи не ми достигнаха, за да взема реда. Здраве да е! Иначе всички цъкалки ги имам. Отидоха в Цветната градина.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Даваш ли едната цъкалка като дойде Подарък и търговия? (Ходатайствам за приятел, ще се отблагодаря.) Драсни ми във фермата по тоя въпрос.

12. elince77

elince77 Кандидат за признание

Да, няма проблем.

mushnuk харесва това.
  13. Джонито

Джонито Прохождащ

Ама Караконджи, тука цял форум ти обяснява как да играеш за да си завършваш евентите, затрупват те с подаръци... Значи не стига, че те мързи да играеш като хората, не слушаш съвети, обиждаш, че овце били другите играчи, другите нямало да имат плодчета, пък ти ще си имаш. И накрая - на ви ся лимон, дайте ми цъкалка (нали сте овце). Я се стегни малко вече, че почваш да писваш на хората. А-ма-ха