Дискусия: "Тайната на Дядо Коледа"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Какво е необходимо:
    7000x захарни пръчици, 440x коледна шапка
    6 ч. е времето за растеж на захарните пръчици

eva-mina и маринката74 харесват това.
  2. elit083

elit083 Прохождащ

Честит първи сняг във фермата!!! :) :D

eva-mina харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

440 коледни шапки не изскочиха, но все пак съм доволна от началното количество. 230
    :music:;):music:

eva-mina, маринката74 и AIDA_78 харесват това.
  4. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Нямам пърите задължителни 10 смена, които трябва да ми дадете при започвване на куеста - изписва, че след 5 часа да ги очаквам -ID 34055999

5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Логни се повторно,семената са в менюто.

nefertiti харесва това.
  6. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Пу, пу, пу, да не дърпаме дявола за опашката!

nefertiti, маринката74 и mushnuk харесват това.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много бавно влизам.

nefertiti харесва това.
  8. xari_myri

xari_myri Ветеран

хубавите работи бавно стават:)

eva-mina, nefertiti и маринката74 харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

104 броя от 1 обиране. Ама какви да тея космически цени на почти всичко? Чатнито 125 000 череши ала бала с цени до небето. Егати и мизерния пязар. 245 за 1 ябълка, 1000 за 1 жълт тромпет. 180 за 1 тиква, аз ги купувах по 4-5 000 и си произвеждах мармалада. Бойкот - няма да купя и звънце. Само от разсадника!

Последна редакция: 8.12.16
    eva-mina, nefertiti и маринката74 харесват това.
  10. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

148 шапки на първо обиране! Май не съм слушала много тази година, къде са 440 ... Хич и не се вайкам, има време ще се съберат. Успех на всички.

eva-mina, nefertiti, -niksan- и още 1 човек харесват това.
  11. само 114 шапета.

eva-mina харесва това.
  12. Пума~`

Пума~` Ветеран

При мен изскачащите са 80, но за начинаещ играч е добре :)

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Приключих всички сребърни задачки. Целта ми е да взема за начало реда.
    За стикера няма и да си правя труда - 1000 растения по - малко.
    Ми не ми е нужен вече - нямам повече странички в албума - за какво са ми тея стикери като няма къде да гои слагам. Аз имам голям монитор и като се дзвериш в тея миниатюрни стикерчета нищо не виждаш.
    Да се сетят и да добавят нови страници. То бива бива - стикери подпът и надпът а място няма.

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Стикера и реда са взетиxD, стикерът е доказателство, как няма да го вземешxDxDxD, трябва да има чернo на бяло:p.

Последна редакция: 9.12.16
  15. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Как така приключвате толкова бързо? -.- И как изкачат от едно обиране 80-100 шапчици ? :mad: На мен 15-20 ми изкачат :cry::cry::cry: Нямам нито един спечелен ред, а сея и обирам като обезумяла.....o_O

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Зависи кое ниво си,купите качени ли са ти на дървото ,на какви полета сееш,всичко то събрано изкачат над 100 при обиране.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Над 100 от обиране на какво? От захарни пръчки едва ли ;).
    Нивото е от голямо значение; колко дълго зрее това, което обираш; също така много важно е да имаш отворена руната Жива легенда на Дървото на мъдростта (за руната тук можеш повече да прочетеш - клик). Помагат и декорациите Хари Кравайчето (всяка една увеличава шанса за изскачащи неща с 5%), но не всеки играч ги има.
    Важна е и подготовката преди куест с изскачащи. Предния ден сееш най-дългото, което имаш. На всички полета, от които ще изскачат неща. Или редиш дървета навсякъде. Така при започване на куеста стартираш с някакво нелошо количество изскачащи. По време на куеста обикновено през деня сееш растението, а през нощта сееш нещо дългорастящо, че като обереш сутринта да имаш повечко изскачащи.
    И знай, че всички сме минали през недовършени куести. Не се отчайвай, изпълнявай каквото и колкото можеш, събирай звезди за Живата легента, трупай точки за вдигане на нива. Но най-важното - не забравяй, че това все пак е игра и се забавлявай!

petaar1, ..koni.. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  18. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Благодаря много за подробното обяснение. Още съм зелена за Жива легенда. Не ми е отворено, а и съм на 73-то ниво още. Ще дерзая за някой друг ред да успея да имам в Небесната градина :)

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз не съм приключил. Просто преди, като имах станици в албума за стикери основната ми работа беше него да взема, без значение дали ще завърша задачата. Сега, ако е възможно гледам първо да спечеля реда, после цъкалките за него. Другите свършват за ден два понеже махат дървета обори и карат само на растението от събитието. Аз не мога така. Достатъчно голяма играчка е да садиш и ториш тея малко поленца.