Дискусия: "Състезание по кучешко фризби"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 15, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ще го играя. Това +40 ми харесва много, надявам се в топ 200 да съм на 1-во място :)

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Този път ме хванаха неподготвенаxD, нито СТ, нито ЛГ, с една дума, незнам до къде ще я докарам, а за техника да не говорим, нито едно купонче:mad:.

живФорум likes this.
  3. Mermaid

Mermaid Обитател

Системата отчита най-голям брой играчи в група 99-100, интервал само 1 ниво, останалите групи са с повече интервал,
    Класирането започва от момента ,в който започнем да предаваме фризби, в последната минута се отчитат победителите

живФорум likes this.
  4. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Имам усещане, последните 30 мин. ще бъдат инфарктни.

5. milkoga1

milkoga1 Господар

аз ша си бера ябълките и ще гледам бурбъта отстрани xD

6. amira

amira Обитател

Този път пропускам. 5 дена няма да имам възможност да играя. Като се върна ще видя как сте се справили. :D Залагам на Пума и Муши. ;)

живФорум and Пума~` like this.
  7. milkoga1

milkoga1 Господар

Ами един съвет за топовете,никога не е това което изглежда.Ще се учудиш колко хора ще се пръкнат в последния момент,така че запаси се добре с ресурси.

живФорум and .water. like this.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Че ще играя - така е. Но не преценявам шансовете си за класиране в топ200 като големи.
    Мисля, че в моята група има най-много от играчите, влагащи доста реални пари. Не мога да преценя дали ще им се играе.
    Нито разполагам с някакви огромни запаси супер-тор.
    Че обирам колкото се може повечко малки наградки и каквото стане.
    (А след това вероятно ще си дам и мечтаната почивка от куестокопане и гонене на изскачащи, само скучно фермерско ежедневие с дълги растения и/или ххл дървета.)

9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

За високите нива над 110 примерно ми се струва мисията невъзможна без развързването на кесиите, но за съжаление не живеем в белите страни. Да кажем, че с моментното изкачащите ги оправим с растението от събитието ще се закъса ме съмнява. По пет реколти да правя на ден, платежоспособните с 3-4 кошници ще ме настигат, даже с подаден ляв мигач:). И както Gold_teror каза последните 30 минути играчите с реални пари, спокойно ще преценяват "аджеба" , колко още кошнички ще са им нужни за ценната цъкалка.
    Струва ми се, че ще е по-лесно да се влезе в топа примерно в 60-70 ниво , отколкото в 110+.Да не забравяме, че да се стигне до такива нива се е играло или много години или са се вкарвали много реални пари.:oops::oops::oops:

10. .water.

.water. Обсебен

Две са групите с един интервал 97-98 и 99-100 и както каза колегата това ще е борба на ресурс и кошници.Да налея една камара пари за кошници дето мога да ида си купя нови обувчици или рокленце айде няма нужда.

11. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз ще го играя само до стикера (художника отново е сътворил красота :inlove:) - за съжаление нямам нито времето, нито ресурсите за Топ-а.
    Успех на всички с кучешките забавления! :)

живФорум likes this.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз ще го играя до реда. Ще си махна всичко, даже и дърветата и ще сея ли сея. Даже часовниците си слагам да се събуждам нощта да обирам да не губя време и да иде залого някой и друг час, който може да е важен за растежа.

13. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

И сеЯ кО стана, сам самичък ли ще съм в Топ 200?

14. .water.

.water. Обсебен

Ти си човека Златен,който ще ни отсрами в международната общност на Фармерама .

живФорум likes this.
  15. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Не, и аз ще съм там, чакам да стане 15 часа, за да закупя 10-20 кошници и готова работата xDxDxD. Мисля да се крепна на 199-то място за по-голяма тръпка :inlove:

16. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

С платинените кредитни карти са на ниво 200 събрани. Така, че ще се класираме повечето играчи. Да му мислят тези в група 200+.

живФорум likes this.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Сам ли?! :eek: Таз няма да стане!:mad:
    Я затягайте колани! 8)

(и този път без мен -
    аз на сянка...ще събирам тен)

живФорум likes this.
  18. zorro58

zorro58 Главен болярин

къде ги виждате тея групи , бре хора , за да видите колко играчи има

живФорум likes this.
  19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Групи
    Нива3-6061-7576-8081-8586-9091-9394-9697-9899-100101-105106-130131-200
    Колко играчи има ще видим по време на събитието.

живФорум likes this.
  20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

260 изкачащи с обикновенни дървета