Дискусия: "Състезание по кучешко фризби"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 15, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Взе че се получи - успях да си взема реда. С малко карамфили и супер тор и благодарение на щедростта тази сутрин от страна на играта в раздаването на кокали преди малко предадох 100-то фризби. :) Вчера, както писах по-горе мислех, че няма да успея.

p.s. В момента при мен играта заби.

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В група не от моя ранг попаднах, първият е с 1491 фризбита, а последният--382.
    Взех реда, поиграх си още малко с кучетата, но приключвам, чуствам се, като бедняк в квартала на богатитеxDxDxD.
    На всички български фермери, УСПЕХ!!!

3. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

И аз се предавам борех се поне за последното място но явно не се получи.Усмивки и горе главата на всички,който упитаха и най вече УСПЕХ на тези,който се борят с зъби и нокти да се задържат в топа

-dd76-, .water. and milena7004 like this.
  4. johnnie75

johnnie75 Професионалист

От загадъчните награди, които ми се паднаха получих:

Слонарник Classic ++
    Кошара за панди II Оранжева
    Басейн за ашолотъл

Дърво дуриан
    Грейпфрутово дърво XL
    Грейпфрутово дърво XL
    Дърво смокиня XXL
    Мангостин XL
    Семена от сандалово дърво

Имам да засадя още 2 дървета и 1 обор.

.water. likes this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

12 клас - 537 бр. е минимумът.
    Още ще загрубее ситуацията, мисля.
    БГ - двама удържат все още.

[[Fermerkaa]] and milena7004 like this.
  6. НощенБяс

НощенБяс Редовен

аз кой клас съм - 94 ниво?

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз се отказва,. В 9 последмия нрщр с 25 сега вече е с 41. Аз едва съм предал 17 от вчера когато взех реда. Имам стикери за 3 опита, но няма д ауспея. И нормална тор сложих но за няколко минути няма да узреят преди 15, няма да имам време и д аги мселя/. Личнои аз съм доволен имам си аванта 1 пинки пак и 6 обора за острова, 1 дърво за острова и 7 за фермара. Даже и 2 златни банана.

8. tani1980

tani1980 Полубог

Чакам последно обиране и мелене, за друго нямя да ми стигне времето мисля.

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В 7-ми :).

123456789101112
    3-6061-7576-8081-8586-9091-9394-9697-9899-100101-105106-130131-200

Без СТ няма да стигне, да.

10. НощенБяс

НощенБяс Редовен

може ли и аз да попитам четох че имаш много секвои и супер тор заради грешка на бп
    като изключим тях посъветвай ни как да играем по плодотворно . нямаме супер тор за хвърляне но
    моля те не казвай с упоритост и много труд щото всички ги полагаме усилията.
    стратегия добре но каква . дай малко указания стига с хвалбите:D

много благодаря то било написано но не скивах добре:oops: ами поне реда взех кво да се пеня няма време за повече

Last edited by moderator: May 22, 2017
    mushnuk likes this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Като гледам наградите не си струва да се набутвам в тоя топ - мизерни 45 хиляди пенита и по 20 броя тор. Обори и дървета ще дават и на други куестове, а аз бизон вече си имам, та тоя тип обор не ми е притрябвал. А тея 140 хиляди точки сигурно с 1 обиране на градината ще ги направя.

12. tani1980

tani1980 Полубог

Със СТ съм още от вчера сутринта + лакомства от килера.Няма да стигне времето за мелене и заигравката после.

Избираш какъв ще бъдеш - животновъд, овощар или земеделец и със сигурност си подбираш добре евентити, в които да участваш като начало.

П.П. Извинявам се за двупостието. :oops:

Last edited by moderator: May 22, 2017
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Прежали 1 лг за меленето (са цялото количество е толкова).
    (Ако тази последна реколта е от значение за теб/за класирането ти.)

14. tani1980

tani1980 Полубог

За сега съм на 78 позиция след 1 фас време обирам и смилам.Чудя се ...дилема има...

mushnuk likes this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При нас (12 кл.) продължава да загрубява - минимумът вече е 553 бр.
    БГ - 3-ма в момента.

16. tani1980

tani1980 Полубог

За сега сме 5 играча от БГ.

Не се отказвай още...Дано успееш!

17. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

О Боже, хората гледат да се задържат в класацията, а аз не мога да завърша играта..., не ми достигат 5 кокала и не знам откъде да ги изкопая.... може ли някой да ми помогне...? Благодаря предварително.

18. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

Благодаря на всички, които се отзоваха и най-вече на Роналдиня, благодарение на вас завърших задачата до край, което не беше ми се случвало много отдавна.... Успех на всички !!!

krassimira likes this.
  19. Пума~`

Пума~` Ветеран

50 минути преди края съм на 150-та позиция, последният е с 86 бр., а аз съм с 99, дали ще успея ?

20. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Дай боже да успееш!
    Не се знае тия след теб какво ще извадят от ръкава в последния момент.

С последното за мен фрисби получих 3 ч. техника. xD

Успех на всички смели фермери и фермерки в тези последни "инфарктни" минути. :)