Дискусия: "Състезание по кучешко фризби"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 15, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пауните стават за 12 часа:(, това не е начина да се справи с кокалите

2. daniandd

daniandd Кандидат за признание

помагайте с подаръци, може още 6 броя.

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Докато се борих за реда, първият в моята група предал 920, а номер 200--121 бр., догонват ли се, до тук бях, успех на всички българи!

4. -vishi-

-vishi- Стажант

Имам въпрос, защо не ми отчита колко съм допринесла? Постоянно ми показва 0!

5. mechopuh78

mechopuh78 Guest

6. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

Къде се виждат коя група сме?

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Голяма разлика в изкачащите на основното поле 25 бройки на запустялото поле 8 бройки на горската поляна 21 бройки и всичко засято с фризбино зеле.
    Особено на запустялото поле много малко бройки:cry:

8. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Като кликнеш върху купата,ти се отваря класирането за ТОП-200 и най отгоре е показана групата от ниво до ниво.

9. xari_myri

xari_myri Ветеран

вземи си кошници ;)

10. sco

sco Велик майстор

Абе в топа може и да не се класирам, но поне направих пачка от ЯМЧ. На моя пазар удариха 180000, ашколсун.

.water., xari_myri and [[Fermerkaa]] like this.
  11. -niksan-

-niksan- Обсебен

xDxDxDxDxD да не съм луд xDxDxDxDxD
    не мога ли да ида на почивка :):):)

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И при мен има големи разлики в изскачащите от различните полета.
    Вчера най-много бяха от горската поляна и най-малко от пустото поле, при засяти с еднакви растения.
    Днес точно обратното.

-niksan- and .water. like this.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз имам зеле за 12 фризбита и не мога да произведа нито едно понеже нямам скапаните стикери. Мисля да произведа зеле за още 15 и да спра с отглеждането му. Мисля че 5-6 броя фризбита ми стигат з атоп-а, Вмоята групоа масово предават до 5-10 фризбита, защо аз да се набутвам. Вероятно тия дет предат по малко са като мене. Едва са успели да завъършат куеста. А тия с най - много са паралиите. Гръм да ги убие дано! Но в моята група още няма и 100 човека, та не мисля да се тормозя напразно.

Last edited: May 20, 2017
  14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Най-после и ЗБ ми даде, но при това предаване повече ме зарадваха двата сандъка с инструменти ХХЛ.

milena7004 likes this.
  15. sco

sco Велик майстор

Може и да ти излязат криви сметките, до края е далеко.

16. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

УмрЪт ли спонсорите на играта, в тяхна чест изключват сървърите за постоянно xDxDxD. Внимавай какво си пожелаваш, да не се случи ;).

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

гледам че има много еднакви резултати,та при равен брои подараци какво се гледа за класирането

mell likes this.
  18. mell

mell Редовен

И аз се питам точно това от вчера. Дано да получим отговор. Все пак да си правим сметка.

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Може да завиви от нивото на участника. Ако си предал 4 и си 60 ниво сигурно ще си по - напред от тоя който е предал 4 ама е 50 да речем.

20. sco

sco Велик майстор

Че купувай кошници де, какво дремеш. Че ще вземе да фалира БП, завалиите живи да ги оплачеш. Чак ми се насълзиха очите.
    По-скоро обратното би било по-логично.