Дискусия: "Сърце и душа"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 13.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. baiete

baiete Болярин

Я да ви кажа каква заблудена овца съм този път минах през инфото е един поглед и какво прочел какво не ще играя . И от началото като си цъкам и си гоня жълтите и розовитеxD xD xD Добре , че стоплих белите да дебня :D

dimoof и [[Fermerkaa]] харесват това.
  2. jundra

jundra Професионалист

За достигане на 24 точки е необходимо да уцелиш 8 сребърни и 2 златни сърчица. Сребърни уцелваш 7 + котарака с розата, златните - ако си пропуснал лисицата, пак се появява - само да не прахосаш всички топки за сребърни сърчица преди това.:)

baiete харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, все пак жълтите са най-баш. Не си гонил все пак само розови xD. На всеки се случва понякога.

Е, не плачкай. Просто сме стари кучета.
    :)

baiete харесва това.
  4. baiete

baiete Болярин

То туй ясно ма няма кой да чете от първия път :p xD

jundra харесва това.
  5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И аз наредих редчето, сега ще взема още нещо, стикера е нареден в албума, доказателство за идното поколениеxD:p.

Чудя се, тази пеперуда заслужава ли си ЛГ-те?

6. tani1980

tani1980 Полубог

Какво стана с този въпрос?Остана без отговор ли?

7. tani1980

tani1980 Полубог

Според мен изобщо.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пеперудата и мен не ме заинтригува.
    Вярно е, че селектирането носи добри точки, но чак толкова много не селектираме, ясно е какви са причините. Самата пеперуда дава добри точки, но чак някакво чудо невиждано не са, не е като котето-вещица напр.

Последна редакция: 16.2.17
  9. milkoga1

milkoga1 Господар

Някои питаше за розовото
    Преди:

След:

За мен малко в по вече ми иде розовото,ама...нека има и такава.xD

А тук без пясъчния часовник,че той малко размазва явно.

тралала, georgiev и pepa551 харесват това.
  10. mell

mell Редовен

Не мога да влезна в профила си. Моля, за проверка. . Кешът е изчистен. До 16 часа нямах проблеми. От 20 часа днес ми изписва, че съм пренасочвана твърде много пъти от Бигпоинт. ИД не излиза. STAFI. Пиша от друг акаунт , където нямам проблем с влизането.

11. p_janeta

p_janeta Старейшина

Има технически проблем при всички.
    Немците са пуснали официално известие.

mell харесва това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз обаче не съм длъжен да се ровя из немските форуми,нали?Нашто инфо липсва..

тралала, georgiev и mell харесват това.
  13. mell

mell Редовен

БЛАГОДАРЯ на p_jаneta, за отговора. Има ли информация до кога ще е така?
    Напълно съм съгласна с milkoga 1, че не сме длъжни да обхождаме всички форуми за да имаме актуална информация и 2 часа да не знаем какво става и да правим напразни опити да играем.

14. p_janeta

p_janeta Старейшина

Пише само, че се работи за отстраняването.

15. mell

mell Редовен

И в още един акаунт не може да се влезне. Все пак има ограничение във времето за настоящият евент, Защо БП не удължи времето на евента, след като има явно доста сериозни проблеми. Не се знае кога ще може да се играе и дали засаденото растение от събитието няма да е бурен вече след като се отстрани проблема. И ако е вече бурен ще трябва да се разсажда отново и то само от 5 броя семе.Някаква си мижава компенсация не би ме устройвала , поне мен, защото искам да мога да играя нормално и да взема реда и някои други неща от магазина.

-helixme4o-, dcpm, -niksan- и 4 други харесват това.
  16. The.Farm

The.Farm Болярин

Уф, добре че не съм излязъл от основната ферма, ще го оставя да си бачка и през нощта. БП щял да плаща тока. Хъъъ

-dd76-, [[Fermerkaa]], nivata1 и 2 други харесват това.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

С 7 игри няма как да вземеш реда,по 24 точки да правиш не стигат до 200 точки,дори 8 игри не стигат за да го вземеш,реда можеш да го вземеш с 9 игри

лудакрава1 харесва това.
  18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей. Предполагам, ще може да се вземе наградата щом си дори и с една точка над Маца, но в края на евента. Това за съжаление няма как да го тестваме.

Последна редакция: 17.2.17
  19. mell

mell Редовен

Относно проблема от 16.02.2017 за влизане в акаунтите КЪМ АДМИНИСТРАТОРИТЕ - надявам се , че сте разбрали за проблема, така и отговор от Вас не получих. В играта не можеше да се влезне повече от 6 часа, т.е. едно засяване е пропуснато, съответно и изскачащи и растение по-малко. ОСВЕН това и ТЕХНИКА пусната за 48 часа съответно с 6 часа минимум по-малко. Предполагам, че и други играчи са били засегнати. Моля, да предадете на БП за гореизложеното относно пропуснатото и за очакваното компенсиране на всички засегнати .
    Не може непрекъснато да има проблеми с евентите. Така както в БП им стига времето да сътворяват кошници и всеки път да пускат разпродажби на супер тор, супер храна и т.н., така би следвало да им стига времето да тестват евентите и при започването им да няма проблеми с играта. Ако не им стига времето да понамалят малко ежемесечна ангажираност откъм евенти -да не ги "препускат" един след друг, а да ги "изпипват" до край. В случя с БП количествените натрупвания водят до качествени изменения -в отрицателна посока и в минус в джоба на БП.
    РАЗОЧАРОВАНИЕТО и този път ми дойде в повече. Купувала съм доста неща и то във всичките ми акаунти. Но с настоящия бъг от БП получиха обратния ефект - повече и една стотинка няма да дам за играта.

kossebosse, metalABV.bg, лудакрава1 и 4 други харесват това.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не се притеснявайта, ще ни компенсират с по една чаша студена водаxDxDxD.