Дискусия: "Сърце и душа"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Питане към екипа:
    Вярно ли е, че по технически прични Розовият дизайн ще бъде премахнaт от наградите на това събитие?
    Какво ще се случи, ако вече e взет като награда?

bubolina8 likes this.
  2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Йеее, голям кеф е това целене с топки! xD
    По 2 златни сърчица и останалите сребърни и ай' готово! ;)

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не, имаше такъв вариант, но за щастие го избегнахме. Възможно е колегите в някой форум да са избързали с обявяването, преди да потвърдено.

mushnuk likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, Диваненце :).
    Със сигурност има играчи, за които розовият дизайн е приоритет, дано бързичко го докопат и му се радват.

5. jizzm

jizzm Стажант

Благодаря, но е все същото - вече цял ден! И няма никакво инфо в ивента този път за проблема и съответно за реванширането

6. –divane-

А опита ли нещата които те посъветвах? Коя е версията на флаша и браузара ти? Опита ли с друг браузар? Моля за малко подробности иначе трудно можем да направим каквото и да е.

7. jizzm

jizzm Стажант

Да - всичко, което ме посъветва бе изпробвано. Затова и благодарих за опита за помощ. Резултат нямаше, и през други устройства пробвах - нищо. От около половин час съм в играта - яд ме е за торенето и изгубеното време :)

8. –divane-

А версия на флаша и браузара можеш ли да ми дадеш? Ще изтрия кеша и при нас за всеки случай.

9. jizzm

jizzm Стажант

Mozilla 51.0.1
    Flash 24.0.0.221
    Благодаря и дано това помогне :)

10. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

кога ще може да вземем любовта е бойно поле някой знае ли водя маца 416 на 342 за мен до този момент

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

След края на събитието, ама колко след края - може би админите имат информация.

П.П. Ползвам Modzila 51.0.1, NPAPI flash player 24.0.0.194 (другите два вида не са инсталирани), Windows 7 и само съвсем леко е забавена играта.

12. tani1980

tani1980 Полубог

По-рано направо влачеше, независимо с кой браузър и това няма нищо общо с флаша и браузъра според мен.

А какво е това мазало с паролите, някой знае ли?Защо все по време на евент трябва да ръчкат и да правят промени в играта дяволите ги взели? >:(

13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Не знам кой какво прави , ама аз повече от 18т не мога и не мога да спечеля:oops::oops::oops:

14. tani1980

tani1980 Полубог

Комшу, цели само златните и сребърните - обезателно с вещерската шапка дето забавя темпото.Ще видиш че може и повече от 18.;)

..koni.. and лудакрава1 like this.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не забавя темпото, а увеличава искащачите фигури.
    2 златни (жълти) и 8 сребърни (бели), има време да се изчакат, не трябва прекалено да се бърза. И ей ти 24 монети. То повече и не може.

milena7004, eva-mina and pepa551 like this.
  16. tani1980

tani1980 Полубог

А това какво е Муши?

лудакрава1 likes this.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами точно същото, което казах - намалява времето, т.е. излизат по-често фигурки, през по-кратко време, т.е. повече фигурки в рамките на 60-те секунди. Не излизат например през 10 сек., а през 5 сек.

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ха... чудо 22:p Благодаря комшу:p

маринката74 likes this.
  19. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Аз се чувствам силно ощетена. Незнам, може и да греша нещо. Но изиграх 11 топки и игрите ми бяха от по 20 секунди. Оставащи 44 секунди до края на играта и тя свършва!? Защо? Нали по 1 минута трябва да е????

20. tani1980

tani1980 Полубог

За нищо... :D

Ами с това влачене на играта не се отрази при мене.Извинявам се неволното подзвеждане, не е целенасочено.:oops: