Дискусия: "Сърце и душа"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 13.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Питане към екипа:
    Вярно ли е, че по технически прични Розовият дизайн ще бъде премахнaт от наградите на това събитие?
    Какво ще се случи, ако вече e взет като награда?

bubolina8 харесва това.
  2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Йеее, голям кеф е това целене с топки! xD
    По 2 златни сърчица и останалите сребърни и ай' готово! ;)

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не, имаше такъв вариант, но за щастие го избегнахме. Възможно е колегите в някой форум да са избързали с обявяването, преди да потвърдено.

mushnuk харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, Диваненце :).
    Със сигурност има играчи, за които розовият дизайн е приоритет, дано бързичко го докопат и му се радват.

5. jizzm

jizzm Стажант

Благодаря, но е все същото - вече цял ден! И няма никакво инфо в ивента този път за проблема и съответно за реванширането

6. –divane-

А опита ли нещата които те посъветвах? Коя е версията на флаша и браузара ти? Опита ли с друг браузар? Моля за малко подробности иначе трудно можем да направим каквото и да е.

7. jizzm

jizzm Стажант

Да - всичко, което ме посъветва бе изпробвано. Затова и благодарих за опита за помощ. Резултат нямаше, и през други устройства пробвах - нищо. От около половин час съм в играта - яд ме е за торенето и изгубеното време :)

8. –divane-

А версия на флаша и браузара можеш ли да ми дадеш? Ще изтрия кеша и при нас за всеки случай.

9. jizzm

jizzm Стажант

Mozilla 51.0.1
    Flash 24.0.0.221
    Благодаря и дано това помогне :)

10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

кога ще може да вземем любовта е бойно поле някой знае ли водя маца 416 на 342 за мен до този момент

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

След края на събитието, ама колко след края - може би админите имат информация.

П.П. Ползвам Modzila 51.0.1, NPAPI flash player 24.0.0.194 (другите два вида не са инсталирани), Windows 7 и само съвсем леко е забавена играта.

12. tani1980

tani1980 Полубог

По-рано направо влачеше, независимо с кой браузър и това няма нищо общо с флаша и браузъра според мен.

А какво е това мазало с паролите, някой знае ли?Защо все по време на евент трябва да ръчкат и да правят промени в играта дяволите ги взели? >:(

-niksan-, pepa551, Zlobara и още 1 човек харесват това.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Не знам кой какво прави , ама аз повече от 18т не мога и не мога да спечеля:oops::oops::oops:

kossebosse и маринката74 харесват това.
  14. tani1980

tani1980 Полубог

Комшу, цели само златните и сребърните - обезателно с вещерската шапка дето забавя темпото.Ще видиш че може и повече от 18.;)

..koni.. и лудакрава1 харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не забавя темпото, а увеличава искащачите фигури.
    2 златни (жълти) и 8 сребърни (бели), има време да се изчакат, не трябва прекалено да се бърза. И ей ти 24 монети. То повече и не може.

milena7004, eva-mina и pepa551 харесват това.
  16. tani1980

tani1980 Полубог

А това какво е Муши?

лудакрава1 харесва това.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами точно същото, което казах - намалява времето, т.е. излизат по-често фигурки, през по-кратко време, т.е. повече фигурки в рамките на 60-те секунди. Не излизат например през 10 сек., а през 5 сек.

joujoujouj и лудакрава1 харесват това.
  18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ха... чудо 22:p Благодаря комшу:p

маринката74 харесва това.
  19. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Аз се чувствам силно ощетена. Незнам, може и да греша нещо. Но изиграх 11 топки и игрите ми бяха от по 20 секунди. Оставащи 44 секунди до края на играта и тя свършва!? Защо? Нали по 1 минута трябва да е????

20. tani1980

tani1980 Полубог

За нищо... :D

Ами с това влачене на играта не се отрази при мене.Извинявам се неволното подзвеждане, не е целенасочено.:oops:

-dd76-, лудакрава1 и mushnuk харесват това.