Дискусия: "Сърце и душа"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 13.2.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ludkovci

ludkovci Напреднал

Пак ни цакат от 11 ч. щастлив ден на растенията, а от 15 ч. "Сърце и душа". Ако обереш в 11 губиш изскачащите .

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Митках, видях :p.

Под юргана казваш ти, а компания дали осигури :p?

маринката74 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Мушалка ли си, миткало ли си? (лале ли си, зюмбюл ли си)

Всеки да си търси сам! 8) (не ми тургай грях голям)

4. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Вероятно при уцелването, над главата му ще излиза какво дава и така ще знаем кого да целим.

5. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Тя врътката е много- голяма за това следва и завъртане на съзнанието. Първо садиш и събираш изскачащи после ще се мели и това не е достатъчно за това продължаваш с обстрелването на животинките като се съберат има няма 1025 парички купуваш леда и цъкалките...Ако не ми се е врътнала главата го предадох правилно :)

FrozenKiss, malkata_ice и маринката74 харесват това.
  6. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Ето тази блестяща мисъл внесе малко спокойствие и у мен след като я прочетох :) Благодаря :)

FrozenKiss и маринката74 харесват това.
  7. mell

mell Редовен

Нещо липсва информация как може да се победи Маца Маус. Или е строго пазена тайна. Без достатъчно информация, как може да се играе???:wuerg:

FrozenKiss, [[Fermerkaa]] и маринката74 харесват това.
  8. milkoga1

milkoga1 Господар

Туй ша е на принципа-случаен принцип....xD

тралала, georgiev, bubolina_8 и 3 други харесват това.
  9. mell

mell Редовен

Може би ще е точно така, обаче случайните принципи на БП са във всички случай умопомрачителни. Поне малко разяснение няма да е лошо да даде някой, защото доколкото виждам редът не може да се активира без тази цъкалка. И ако е така, то по-добре въобще да не се започна с евента- защото щанса да се падне цъкалката според мен е минимален.

10. tani1980

tani1980 Полубог

Напротив, за активиране на реда цъкалките са в магазина срещу монетки, а тази за която пишеш е нещо като бонус за играчите.Погледни ФАЯ по-внимателно, а не по диагонал моля.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тази цъкалка не е за редичката.
    А иначе за сдобиването с нея ще получим точка/и, ако уцелим фигурката със сърчицето и розичките. Но колко ни трябват за цъкалката (която поне за мен не представлява интерес) нямам идея.

12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

При всяка игра получаваш точки в зависимост от това какви фигурки си уцелил. Същевременно на случаен принцип, Маца получава също определен брой точки. Целта е в края на евента да имаш повече от нея.
    За да те победи трябва да имаш доста лоши резултати от играта. Няма определена закономерност която да ви дадем.

Освен това предмета които се получава от това съревноваване е бонус, не ви е нужен за реда.

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Едва 134 бр. от изкачащото, 2 полета с ряпа и едно със секвои, не са дашни.

14. -arap-70

-arap-70 Стажант

защо сърце и духа не може да се отвори

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

336 бр. при мен, 2 1/3 полета юта и 2/3 поле секвои и някое др. дърво.
    (При куест, изискващ повече изскачащи, винаги е по-удачно "подготовката" да е с дълги растения или обикновени дървета. Логиката е, че поле със секвои може да даде максимално 44 изскачащи, а поле растения - доста повече. Естествено с купа, Харита, а ниво на фермата е от значение.)
    Но играта в момента е безумно бавна, обирането на 3-те полета, засяването на 5-те семки ми отне дооооооста временце.
    В първата игра (с даденото ни за проба чувалче с 10 топки) - 17 монетки, уцелени 3 розови, 5 бели и 1 жълто сърчица. Май направата на повече от 18 монетки ще е мираж.

лудакрава1 харесва това.
  16. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Валентински евент "сърце и душа" за мен е недостъпен. Моля за помощ! Не ме допуска до евента.
    ID: 54295523

17. nelsan32

nelsan32 Стажант

мен също не ме допуска-id 13568220

18. marto_spider2998

marto_spider2998 Стажант

и при мен има същият проблем-евента не се отваря,ID 13510484

19. The.Farm

The.Farm Болярин

При мен също

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен