Дискусия: "Сърце и душа"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

И евента и камъните са си на място. Които има проблем да остави ид и описание, за да погледнем.

2. НИНА

НИНА Младши експерт

и нали щеше да има бонуси-КЪДЕ са?

3. dnids

dnids Младши експерт

здравейте кам управата на фермата съобщението наистина пиши че сте го постнали в петък за което малко мога да по споря ама айде ама поне и часавника да бяхте апдеитнали в петък
    за което мога да ви споделя че при следващия такъв случай ще останете с 2ма играча по малко ако искате и като заплаха го приемайте почна да пи писва от -ви игра

Хайде да се придържаме към добрия тон!

Last edited by moderator: Feb 20, 2017
    kle71985 likes this.
  4. kle71985

kle71985 Активен автор

да ставаш сутрин някои хора отиват на работа и се прибират от работа и кво да видят ами куеста продължава ами добре по добре да не я играем играта и готово

5. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В петък имаше достатъчно проблеми и колегите решиха, че е по-добре да стабилизират играта вместо да човъркат таймера с риск да има още сривове. Дали ще играете или не е ваше решение и право, но е хубаво да помислите, че по някога може да има причина за едно или друго нешо.

Когато имаме окончателно решение ще получите информация.

6. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Абе хора, що се газирате излишно. От как си играем играта - винаги си е имало бъгове. Я применете на рецепта 125 мл Балантайс + 56 гр. печени фъстици и всичко е ОК.
    Може и да не съберете монените, ама е голям Кеф.

7. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Хайде сега,имало проблем!?:eek:Да,имаше,но не сте ли свикнали,щом сте абонати на БП? Да погледнем в една друга реалност/безпроблемната/:eek:?
    На тази ЗАДАЧА /евент/,най-вече- темата за нея!!! Имало е и такива/някой път/:inlove:

1.Муши, дава разчетите и параметрите за изкарването Й /МУ/ Да е жива и здрава,много ми помага с това!!!!/без грам ирония/
    2.Двама-трима мрънкат,колко е лош БП ,колко много им иска........xD
    3.Мрънкащите по точка 2,на втория ден, започват да се хвалят,че вече са завършили-ЗАДАЧАТАxD,но пък мрънкат,че дърветата и оборите им не са от- НОВИТЕ!?/каквото и да означава това/xDxDxD
    4.Идват "сиромасите" да им се помогне с някой подарък! :eek:/Някой от тези никове са с години в играта/:eek::eek::eek: И пак не могат да вържат, една смешна ЗАДАЧА /евент/

Е, сега имаше ПРОБЛЕМ /ВИНАГИ Е ИМАЛО/ ,но пък темата, стана много цветна,с много добри коментари!!!/каквото и да означава това/:oops:xD

8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Палците - от стискане строшени :p
    Резултатите - от теб необявени o_O

Но пък червен еликсир много помага xD
    Изкарвам 48 монети веднага ;):oops:

Gold_teror and [[Fermerkaa]] like this.
  9. tani1980

tani1980 Полубог

Ето компенсацията от БП, която много върви ако си пресолил вечерята...

10. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Споделете какво си взехте от магазина? От "разни" и от "фермерски стоки"?

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Всичките загадъчни, супер-храна, златни банани и парти врътки. (Звезди не ми трябват, за торовете имам някоя секвоя, пинки пай бера или купувам с мп, розовият дизайн не ми е интересен, а стикеЛа - ако ми артисат монетки.)

12. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

А нещо интересно от парти врътките?

13. cvetidd

cvetidd Стажант

milq pomognete s sarde4nite kamani

14. cveti2011

cveti2011 Стажант

15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

а аз да подсетя в случай, че сте забравили казахте в началото на седмицата ще бъдем възнаградени с бонус заа кога да го чакаме

tan65 and лудакрава1 like this.
  16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз нищо не съм взел освен дърветата. Трябват ми 300 камика за да взема най - голямата цъкалка. То бива бива стиснатост ама това на нищо не прилича - ни дървета ни котета - нищо не помага. Едва събирам на ден за 3-4 игри. Каква е файдата от тея растения като почти нищо не пада за да ги комбинирам. И съседите се ослушват - между 5 и 9 камика на ден. Как хората получават максимума от 20 подаръка не ми е ясно. :mad:

17. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз си достигнах програма максимум, даже и дървесната тор взех извън плана (за това ми стигнаха монетките, че и за стикеЛа останаха :D)

18. p_janeta

p_janeta Старейшина

Вземи си реда. Най-голямата цъкалка ще ти я подаря на ПиТ.

19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Някой знае ли нещо по въпроса за подаръка-ако победиш Маца?С колко точки трябва да водиш за да вземеш подаръка.Аз водя със 100 но колкото и да натискам-не ми го дава......

20. didbabu

didbabu Стажант

Охх този път растение много, но малко падащи...

malkata_ice likes this.