Дискусия: Сърцето на морето

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jun 19, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, не на всички нива има патета. Хубав ден!

mimi123123456 likes this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Снощи намерих време и изиграх двете безплатни игри - 187 490 ги докарах. Харесвам го събитието, че е по-различно от останалите, но... изисква много време за изиграването. През деня ще сея и меля, а вечер като изпонатръшкам народа из леглата, ще сядам да ги играя. Мисля, че ще го добутам до края.
    Успех от мен!

3. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

защо няма патета

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Пост 21 прочети...

5. dedoto

dedoto Адмирал

:eek:от 5 игри 165к >:(явно съм голям карък :cry:xDxD

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

Аз съм по зле и от теб, от 18 игри до сега зорлем съм стигнал 13 стъпка във дясно xD

7. ka-linka

ka-linka Посланик

17 игри - 24 завършени стъпки. Мноооого правилно прогнозирах, че най-много да стигна до 30.

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

19 игри 30 стъпки, някой ако иска помощ да казва

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от 6 игри пет без патки съответно с мижави точки:mad:

10. .water.

.water. Обсебен

Е заби ме 24 игри 23та стъпкаxDxDxDИмам малко китки дано успея за ъпа това ми целта .

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

10 игри 19 стъпка, довечера ще изиграят останалите 15 игри.

12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Днес е Боза събитието, патки няма, но защо да има нали нас мислят за такива, щом все още кълвем и играем.Вчера на игра по 100к днес 30к няма резил. Но пробвах в един френд 1200000 точки от 18 игри. а при мен , срамувам се дори да пиша. Остават ми още 100к да завърша тази гавра.

13. milena7004

milena7004 Майстор

Приключих.Плажът ме зове.

mimi123123456 and ka-linka like this.
  14. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Тихо и кротко с 41 игри изпълних цел "макс" - взех Пиколото. Имам растение за още 10 игри. Ако взема секвоята ХХЛ - взема, което не е наложително, ако не - здраве.;)
    Успех на всички още играещи - да изпълните целите си! :)

Last edited: Jun 23, 2024
    -niksan- and DILQNADELI like this.
  15. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Имах 57 бисквита-риба. Трябват ми 66 за 1 игра. Купих 11 бисквита-риба, но не дойдоха, а лг играта ги дръпна. Рестарт, кеш, не помага. Моля проверка ID: 54736714

16. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    За съжаление не мога да проверя колко бисквитка-риба си имал преди това, а само колко са в момента.
    Но нещо в обясненията ти не ми се вързва, тъй като ако си имал 57, то до 66 са ти били необходими 9, а не 11.
    Прохладен следобед!

SKATAVKATA likes this.
  17. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

да съм гледал, карай да върви. съседи ми пратиха. ощя малко изскачащи да направя 2-3 игри и ще свърша играта :)
    благодаря Муши :)

mushnu4ka likes this.
  18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз приключих.В дясно 1 926 700.В ляво 48 игри.Секвоята могат да си я задържат.Успех на незавършилите.

19. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

явно има някаква тактика,на 29 игри съм едва на 7 стъпка в дясно,къде бъркам:oops:

20. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Старай се да затваряш кръга от еднакви фигурки. Така точките са повече. Колкото по-голям е кръга, толкова повече точки.
    Също и използвай извадените встрани допълнителни фигурки, за да направиш по-голям кръг:
    Иска се предварително мислено очертаване на действието, което изисква повече време...

Bamze, -sheherezada67- and milena7004 like this.