Дискусия: Сърцето на морето

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 19.6.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, не на всички нива има патета. Хубав ден!

mimi123123456 харесва това.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Снощи намерих време и изиграх двете безплатни игри - 187 490 ги докарах. Харесвам го събитието, че е по-различно от останалите, но... изисква много време за изиграването. През деня ще сея и меля, а вечер като изпонатръшкам народа из леглата, ще сядам да ги играя. Мисля, че ще го добутам до края.
    Успех от мен!

milena7004, dedoto, Bamze и 3 други харесват това.
  3. -iliana7-

-iliana7- Напреднал

защо няма патета

4. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Пост 21 прочети...

5. dedoto

dedoto Адмирал

:eek:от 5 игри 165к >:(явно съм голям карък :cry:xDxD

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

Аз съм по зле и от теб, от 18 игри до сега зорлем съм стигнал 13 стъпка във дясно xD

7. ka-linka

ka-linka Пазител

17 игри - 24 завършени стъпки. Мноооого правилно прогнозирах, че най-много да стигна до 30.

8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

19 игри 30 стъпки, някой ако иска помощ да казва

червената_шапчица и tanyamery харесват това.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от 6 игри пет без патки съответно с мижави точки:mad:

10. .water.

.water. Обсебен

Е заби ме 24 игри 23та стъпкаxDxDxDИмам малко китки дано успея за ъпа това ми целта .

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

10 игри 19 стъпка, довечера ще изиграят останалите 15 игри.

червената_шапчица харесва това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Днес е Боза събитието, патки няма, но защо да има нали нас мислят за такива, щом все още кълвем и играем.Вчера на игра по 100к днес 30к няма резил. Но пробвах в един френд 1200000 точки от 18 игри. а при мен , срамувам се дори да пиша. Остават ми още 100к да завърша тази гавра.

sm0uk3r71 и червената_шапчица харесват това.
  13. milena7004

milena7004 Майстор

Приключих.Плажът ме зове.

mimi123123456 и ka-linka харесват това.
  14. Тихо и кротко с 41 игри изпълних цел "макс" - взех Пиколото. Имам растение за още 10 игри. Ако взема секвоята ХХЛ - взема, което не е наложително, ако не - здраве.;)
    Успех на всички още играещи - да изпълните целите си! :)

Последна редакция: 23.6.24
    -niksan- и DILQNADELI харесват това.
  15. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Имах 57 бисквита-риба. Трябват ми 66 за 1 игра. Купих 11 бисквита-риба, но не дойдоха, а лг играта ги дръпна. Рестарт, кеш, не помага. Моля проверка ID: 54736714

16. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    За съжаление не мога да проверя колко бисквитка-риба си имал преди това, а само колко са в момента.
    Но нещо в обясненията ти не ми се вързва, тъй като ако си имал 57, то до 66 са ти били необходими 9, а не 11.
    Прохладен следобед!

SKATAVKATA харесва това.
  17. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

да съм гледал, карай да върви. съседи ми пратиха. ощя малко изскачащи да направя 2-3 игри и ще свърша играта :)
    благодаря Муши :)

mushnu4ka харесва това.
  18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз приключих.В дясно 1 926 700.В ляво 48 игри.Секвоята могат да си я задържат.Успех на незавършилите.

червената_шапчица, ka-linka и DILQNADELI харесват това.
  19. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

явно има някаква тактика,на 29 игри съм едва на 7 стъпка в дясно,къде бъркам:oops:

20. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Старай се да затваряш кръга от еднакви фигурки. Така точките са повече. Колкото по-голям е кръга, толкова повече точки.
    Също и използвай извадените встрани допълнителни фигурки, за да направиш по-голям кръг:
    Иска се предварително мислено очертаване на действието, което изисква повече време...

Bamze, -sheherezada67- и milena7004 харесват това.