Дискусия: Съкровището на краля на пиратите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 8.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

отговори ти кобрелия още тогава но в друга тема те премести че са ти начислени 10 милионаhttps://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Неначислена-награда.16524/

лудакрава1 харесва това.
  2. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Дават ли звезди сандъците ти ?xDЗащото!При мен! До сега:
    От всички отворени.....Едни,ама много срамежливи- 10/ДЕСЕТ/ звездички! Банани:wuerg:,чатнита, обори и дървета на корем. Звезди-:cry:/ДЕСЕТ/

missdadi харесва това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При мен около стотина от малко над 30 игри.

scaregrowII харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Над 200 събрах.
    При мен срамежливи са загадъчните Виена.

missdadi и scaregrowII харесват това.
  5. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ами дали поста ти е бил където трябва или това няма значение за теб? Още тогава си получил/а отговор, но и ти като мен би трябвало първо да четеш и после да пишеш!
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Неначислена-награда.16524/

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен златните банани с аголяма рядкост. Звездички падаит време на вренме. Веднъж 10, еднъж една, ама падат. Оборчета за носорог - също дал господ - над 10 вече. И чатни, и желенца, и тор, всичко пада. Не с еоплавам. За момена - 19 игри, след 40 мин ще направя 20-ата игра.

7. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Остава ми още само една факла и приключвам....Успех на всички !

8. bubolina8

bubolina8 Комисар

Няма да ми стигнат клонките моля за помощ,благодаря предварително!

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ето какво ми се падна от загадъчните на фермата - само дръвца:
    Финикова палма х3, козя върба х2, Джанка х2, Портокал, Маслина, круша, Дъб, Бадем, Глициния XXL Лиственица, плачеща върб, Брезаа
    Бреза, Джакна х2, хвойна, козя върба х2, глициния xl

10. d_4545

d_4545 Прохождащ

Помощ,няколко подаръка не ми достигат!Благодаря предварително!

11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

какви подаръци искаш

12. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Този път съм доволна от оборите и стръкчетата, които ми се пръкнаха: сдобих се с още 1 дрозд, 1носорог и 1 стайна ела, преди евента ми липсвахасега имам Х 2 :music::music:

[[Fermerkaa]] харесва това.
  13. lili011968

lili011968 Стажант

Няма да ми стигнат клонките моля за помощ,благодаря предварително!

14. choko_59

choko_59 Знаменитост

приключих със събитието.накичих реда.изиграх 31 игри.много съм доволен.успех на всички които все още го играят.

[[Fermerkaa]] и tanyamery харесват това.
  15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Браво, много си целеустремен ! А колко растения не си отключил за евента "Храмови маймуни" ? Така преди време имаше подобен и ми трябваха към 20 златни банана за да отключа статуята и да си изпълня евента. Имах доста МП и си купувах и ядях на воля продукти с Бахама ТО, за да вдигам нива и да взема 20 златни банана.

Последна редакция: 16.5.18
  16. choko_59

choko_59 Знаменитост

най.високия клас растения които съм отключил е лимоновата трева с дърветата е същото.всичко което изкарах като банани последния месец и нещо отиде да отключа двете полета на кристалните водопади.сега съм тръгнал храната за тюлени да отключвам.после всичко останало.

17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

можеш да прегледаш и куестовете, които дават банани и точки за острова

18. choko_59

choko_59 Знаменитост

благодаря ти.разбира се ще ще ги огледам внимателно.проблема е че едва започнал ме стопират растения или дървета които не съм отворил.невъзможна работа е за три четири месеца да наваксам отсъствие от четири години.няма как да стане.