Дискусия: Съкровището на краля на пиратите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 8.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Споко и аз съм така.С по 1-2 влизания на ден-от немане на време успях да завършя помощния куест и имам само 7 изиграни игри.Утре е почивен ден-ще видим колко ще упея да наваксам...xD

Ако не изкочи от някой сандък ,значи няма.Наистина ще е за пръв път да няма стикер.

Последно редактирано от модератора: 13.5.18
  2. choko_59

choko_59 Знаменитост

оня ден от коалите -117 клонки.тази нощ от тюлените -111. но с 5 обора по малко.значи няма разлика.ползата е тази че тюлените са четирикратно по-скъпи от най-скъпото животно на бахама и ще ги ползвам за решаване на изостанали куести.

.TAINNA., лудакрава1 и .water. харесват това.
  3. dedoto

dedoto Адмирал

с изкачащите нямах проблем 8)защото не разбутах полетата но с растението изоставам малко :(но до довечера всичко ще е аутxD

.TAINNA. харесва това.
  4. НИНА

НИНА Младши експерт

къде пише че ще го удължават?

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

.TAINNA. и shiky харесват това.
  6. siy321

siy321 Стажант

Какви са тия Харита? Как успявате да го довършите това? Аз не мога, едвам стигнах 10 игри. Обирам ги тия плодчета по два или три пъти на ден. Как успявате??????

7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

През ноща слагах 15-часово растение полято с вода става 12 часа - кактус боне или каквото имаш и купите ми са на макс. Хари кравайчето е предмет който дава 5% шанс за повече изкачащи от преди години се взимаше от купуване на пакети от банката сега се намира само на Подарък и търговия.

siy321 и .TAINNA. харесват това.
  8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И без Харита е напълно възможно приключването на събитията.
    Растенията, след като ги размножиш първоначално на големи полета с вода, тор, супер тор, специална тор на Мими и ЯМЧ (първо 10*9=90 бройки, след това 90*9=810 бройки) започваш да ги садиш на малки поленца. За съжаление за да се направят бройките за събитията не е достатъчно да се бере 2-3 пъти на ден, когато растението е с 5 часов растеж (без вода и другите неща). По-добре 4-5 пъти, но зависи дали и кога можеш да влизаш през деня да се занимаваш с фермата. Също зависи и дали ти достигат изскачащите, получени от растението от събитието. Ако не ти достигат Пеперудка правилно те е насочила към по-дългорастящи растения (кактус боне), които можеш да засадиш за през нощта и така сутринта като береш ще имаш повече изскачащи.
    Също има значение и купите ти да са качени на Дървото на мъдростта (Жива легенда) и да са на макс 30%.

.TAINNA., bubolina8 и -niksan- харесват това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При разсяване на 90-те броя големи полета, можеш да си спестиш 90-те бр. тор на Мими. Безмислено е да я използваш, защото без нея ще имаш 630 бр. растения, които са достатъчни за 3 полета на основната ферма и предостатъчни за полетата на Бахама.

10. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ако гониш бройката на растението, сложи навсякъде само малки поленца,садиш, поливаш, ториш с оборска тор ако имаш.Тор на Мими ти дава +още два броя от поле, но най-вече преди да береш активираш ябълково-морковено чатни - също дава + два броя от поле, т.е. 2+2+2=6 бройки.Аз лично с надеждата, че увеличава броя на изскачащите, на златните слотове активирам и продукти даващи повече ТО, но за всичките години, които играя още не съм наясно дали наистина помага за изскачащите !Последвай идеята на Бътерфлай за повече изскачащи, нощем слагай на полетата или дългорастящо растение с ТО на макс, полято и наторено или обори за около 12 часа с макс ТО, храниш, поиш и какъвто и да е резултата, следващият път ще е по-добре.

11. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Продуктите даващи бонус ТО не увеличават броя на изскачащите.

tanyamery харесва това.
  12. Az2

Az2 Напреднал

Може ли да се играе и след вземането на реда?

13. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Да

.TAINNA. и Az2 харесват това.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

От желание по реда и да търся съкровища забравих да предавам в помощния куест, но 30 минути преди да свърши, обирам и го завършвам и него:):)

.TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Много се чудих дали да го доиграя до края. Ама пусто 5с.х. и ЗБ ..... Кат' ти дават - вземай! xD

-niksan- и .TAINNA. харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Наредих редичката. До края играя само за наградките ;)

лудакрава1, [[Fermerkaa]] и -niksan- харесват това.
  17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Добре че сте вие, иначе този куест щеше да си остане недовършен. Съвсем го бях забравила, че днес свършва :oops::oops::oops:

лудакрава1, -dd76-, -niksan- и още 1 човек харесват това.
  18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

И аз съм готова от вчера.Куеста го оставих само с омар–имам достатъчно от тая гад :p:p:p

.TAINNA. харесва това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Днес 2 пъти брах без Харита и още втория път я окъсах за клонки.
    Че при следващите бранета пак ще трябва да ги разхождам, няма почивка за тях този път.
    Но още не ми е омръзнало да търся съкровища, продължавам до последно. Чак ме е срам да споделя колко игри изиграх xD, пуста лакомия xD.

.TAINNA. харесва това.
  20. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Уважаема, да добре че сме ние, защото без нас - къде сте Вие ? Трябва обаче да обръщате повече внимание на нашите сигнали, оплаквания и др. Нечут, невидян и премахнат/изтрит беше съдбата на поста ми от обяд за неначислени спечелени от мен днес сутринта 1000000 МП....Не мога да повярвам... не за спечеленото - случва се и на най - големите каръци, а за отношението...!!!