Дискусия: Съкровището на краля на пиратите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 8.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. choko_59

choko_59 Знаменитост

въобще не се занимавам с такива сложни изчисления.през деня сея плодчета вечер зареждам коали.помощния куест го завърших вчера а от основния съм изиграл 14 игри.както и да го играя ще го завърша. с ъпгрейт на купите 28 от 30 и без харита.

.TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  2. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Това удължаване не компенсира масовата Д...........я с шутовете -да си вън от играта на всяка 1 мин.Я да раздадат по 10 факли-че да се научат да си гледат работата.На всеки започнал евент-винаги се появява някакъв проблем..Що не пуснат по 10 наведнъж-че да моем да си изберем един да играем-останалите ще ги докарваме от компенсации......:pxD

lyd_s_motika и shiky харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В това събитие Харитата помагат доста, стига на не го домързи човек да ги разхожда. С тях от растението на събитието изскачат достатъчно преклонки, не се налага да се сее друго. И се играе само за направа на факли, т.е. повече сандъчета с награди.
    Куестът в читалището приключен и изиграни 30 игри към момента. Все още играя. Не ми е омръзнало. Докога - докато ми писне. И тогава ще наредя дърветата и оборите.
    А омара от читалището го взех покрай 5-те бр. СХ, но можеше и да спестя тези китки. Иначе омар ми се падна веднъж и от сандъчетата.

.TAINNA., choko_59 и DILQNADELI харесват това.
  4. xari_myri

xari_myri Ветеран

Харесами евента. Наградите са мн добри. Ще го играя до финанала

.TAINNA., fermer4etoo1970, mushnuk и още 1 човек харесват това.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

А някой има ли идея след като се вземе реда, може ли да се играе още за съкровища? ;););)

.TAINNA. харесва това.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ДА ДОКАТО ТИ ОМРЪЗНЕ ИГРАЕШ

.TAINNA., лудакрава1 и kakata13 харесват това.
  7. choko_59

choko_59 Знаменитост

речено сторено.още вчера си го мислех но сега го направих.купих си 96 басейна за тюлени и 100 храна.довечера ще ги поставя и ще им сложа топчета от сирене и яйчен пунш.да видим какво ще пуснат.

.TAINNA. и mushnuk харесват това.
  8. daniva76

daniva76 Напреднал

Взех си араукарията, стайната ела, носорога и дрозда, ура - досега нямах ни едно от тях. Остана да ми узрее последното садене за омара, че и него го нямам. Как да не съм доволна, като намалих бройката на липсващите ми дървета и обори с цели 5 наведнъж! Много малко останаха липсващите ми неща. Оттук нататък до края на евента каквото падне - добре дошло, важното е, че основната ми задача е изпълнена - да взема това, което нямах.

choko_59 харесва това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Би трябвало по-добре да се представят. А и стойността на тюлените при предаване тук и там е доста по-добра. (По-висока е от тази на две коали даже.)
    Погледни и дали нямаш редички, които намаляват времето на растеж, има и по-стари такива, може да ги имаш.

.TAINNA. харесва това.
  10. choko_59

choko_59 Знаменитост

благодаря ти за идеята.ще проверя.

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

За мен по важни са небесните редове ,обори дървета не бе впечатляват;)

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Всеки с приоритетите си .За мен са важни и двете липсващи +редове ;):p

.TAINNA. харесва това.
  13. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Подкрепям - за редовете и оборите - виж дърветата са по - особена стока - не искат никакви труд, храна или време и ресурс за приготвянето й...

14. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

С тези наградки..... Едва ли ще ми омръзне xDxDxD

.TAINNA. и staneli харесват това.
  15. staneli

staneli Старши болярин

По-добре сложи Валентинска саксия + едно от тези, които си посочил. Валентинската саксия намалява времето с 10 %, а топчетата и пунша - с по 5 %.

Редичката я наредих и с една игра съм отгоре. Вероятно ще играя и аз до последно. Садя само растението от събитието. Тези дни бях доста заета и няколко реколти съм пропуснала..., ама и това, което съм взела до сега - доволно.

.TAINNA. харесва това.
  16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

И аз така си виках но ето сега само на едно поле сея само удрям го на релакс

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  17. choko_59

choko_59 Знаменитост

боже боже.а уж съм цветар четвърто ниво.няма кой да погледне.много ти благодаря за мъдрия съвет.

.TAINNA. харесва това.
  18. Галфон

Галфон Кандидат за признание

Гледам половината играчи завършили куеста,а аз с моята работа едва 6 факли съм изиграл,но куеста в читалището иначе завършен:D:D:D:D,ама колкото толкова;)

19. daniva76

daniva76 Напреднал

Спокойно, има и по-зле от теб - аз съм изиграла само 3 игри, защото днес привърших с помощния куест за да взема липсващите ми обори и дървета. Сега ще сея вече само за евента, ще видим за колко игри ще ми стигне времето и ресурса.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз ли нещо не съм разбрал или тоз куест няма стикер?