Дискусия: Съкровището на краля на пиратите

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, May 8, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

411 КЛОНКИ

Тити and .TAINNA. like this.
  2. БашФермер

БашФермер Генерал

с първата факла ми се получи, открих съкровището на 4 ход и взех 6 сандъка, колкото до изскачщите слабо - 240 броя

Тити, sm0uk3r71 and .TAINNA. like this.
  3. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

чак да не повярва човек - от 4 сандъка

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Хора, моля споделете какво бяхте засяли, активирали и изяли за тези големи бройки изскачащи !

5. ralita62

ralita62 Прохождащ

как е при вас,при мен пак мъъка,на 5-6мин ме изхвърля от играта,нищо не става така....

6. staneli

staneli Старши болярин

455 клонки от 3 полета суагаро, но с 21 харита и всички налични редички, даващи % падащи.
    4 хода - 6 сандъка - 190 000 ТО, 70 000 ТрТО, 10 звезди, 2 обора волфрам и 1 пинки пай.

Тити, tanyamery and .TAINNA. like this.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

2 те полета с 20 часови дървета и едно поне с 12 часове +48 харита, + 1къщичка която и тя дава 5 процента изкачащи от топа но не и помня името май бе дървена

8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Сагуаро и 3 менажерии и 3 разсадника 477, 2 полета сагуаро и 1 див джинджифил 357

9. xari_myri

xari_myri Ветеран

250бр от три полета трастика:)

10. bim177

bim177 Обитател

257 изскачащи а е сагуаро засадено

tanyamery likes this.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

350 от 3-те полета сагуаро, но играта непрекъснато ме изхвърля. И в сателитките е така.

Тити and tanyamery like this.
  12. Zlobara

Zlobara Активен автор

И мен два пъти ми би шута .

.TAINNA. likes this.
  13. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Нон стоп ме изхвърля какво става? Работи ли се по въпроса?

14. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Мъкааа, 187 клонки от 3 полета с 20 часови дървета , 1 разсадник, 1 манифактура и 1 менажерия. Крадешком ( на работа съм ) я обрах и нямах възможност да разкарвам 7-те си харита :cry:.
    П.П: Не мислите ли , че щом има супер тор на Бахама и на пълнолунието трябва да облагородяваме и техните растения. Хем ще се хаби СТ, хем ще си помагаме и там с моментното.

..koni.. and tanyamery like this.
  15. БашФермер

БашФермер Генерал

еееееее, ако ще се играе да се играе, ако не да хлопат кепенците и толкова. то не беше ритане, мятане за 2 мин не можеш да направиш нещо.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

389 клонки от 2 и 1/3 полета с 20 часови дървета и 1/3 поле с обори. (С доста Харита.)
    Нощес май ще бучна саугаро, май по-добре се е представило.
    Отивам да потърся първото съкровище.

П.П. Чак на петия ход. Някакви загадъчни стръкове и пинки получих от сандъчетата, другите две неща не бяха за запомняне. И не устоях да чакам до утре - разсаждам. Но си спестих щолена и сладката невинност, само с кестеновата редичка. А на колелото за бонус плевня ще се пробвам евентуално утре.

Last edited: May 9, 2018
    Тити, .TAINNA. and tanyamery like this.
  17. daniva76

daniva76 Напреднал

Срам ме е да кажа колко са изскачащите, че са много малко... Но от факлата подарък уцелих съкровището от втория ход и спечелих 20 храни за животни. Вече имам даже 1 храна за носорог, въпреки че обор за носорог още нямам :)

18. tanyamery

tanyamery Адмирал

Харита нямам ,90 клончета от 12 часови растения засадени тази сутрин, че снощи заспах.

19. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Какъв е проблема, изхвърля ме от играта, не мога да си оправя фермата???

20. milkoga1

milkoga1 Господар

Тъй 2 полета с дървета и 1 поле с обори,Харита и кво......65 клонки общо......това подигравка ли е,що ли е....