Дискусия: Съкровището на краля на пиратите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 8.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Тук можете да споделяте мнения, впечатления и стратегии, относно събитието!
    Използвайте я по предназначение!

ЧЗВ
    Куест "Кралят на пиратите"

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

Последно редактирано от модератора: 8.5.18
    .TAINNA. харесва това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

В инфото за помощния куест към евента сте написали КЛОНКАИ вместо клонки.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тъй.
    За редичката са необходими 25 игри. Това са 25 факли (800 растения и 55 изскачащи за всяка една).
    От помощния куест можем да получим 1000 растения, 35 изскачащи и 3 факли. За него (ако искаме да вземем обори за носорози и дроздове и т.н.) са необходими 4900 растения и 175 изскачащи.

Следователно за всичко са необходими 23900 растения и 1515 изскачащи 20700 растения и 1295 изскачащи.
    20000 16800 + 4900 - 1000 = 23900 20700 растения
    1375 1155 + 175 - 35 = 1515 1295 изскачащи

ПП1 Играе ми се, ще покопам. Но ще изчакам началото на помощното събитие, да си спестя разсаждането. А дотогава само ще събирам изскачащи.
    ПП2 Допада ми, че и тези, на които не им се копае много и/или не искат редичката, ще имат възможност да вземат някоя награда само от помощния куест.
    ПП3 Корекция: намалени количествата с необходимото за 4 факли (три от помощния и една подарък в началото).

Последна редакция: 8.5.18
    Тити, nefertiti, .TAINNA. и 5 други харесват това.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

"...като начало всеки ще получи 1 факла подарък..." + 3 факли от куеста, т.е. лека корекция надолу в сметките... По мои сметки наум - 20 700 растение и 1295 изскачащи.

mushnuk харесва това.
  5. tanyamery

tanyamery Адмирал

А иначе евента ми харесва и най-вече помощния куест, защото може да се вземат дроздове, носорози, омари, араукария, стайна ела.........

eva-mina харесва това.
  6. 0246

0246 Обитател

Нещо не виждам смисъла на това помощният куест да започва един ден по-късно

7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Друг плюс при това събитие е възможността в основната ферма да се развъждат мечки, котки и мишки за следващото събитие с неоновите обори, за тези които имат да трупат още животинки.

8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

сега ще го оправя, благодаря!

.TAINNA. харесва това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ще го играя, но щеше да ми хареса повече, ако изобилието беше от ЛГ и купон за техника за 1 час:p.
    УСПЕХ

.TAINNA. харесва това.
  10. elei52

elei52 Кандидат за признание

Леденият евент не ми хареса, но за този ще се потрудя, хареса ми.

.TAINNA. харесва това.
  11. choko_59

choko_59 Знаменитост

аз пък го виждам.идеята е да не се пропусне развъждането на растенията и да се спести от супер тор и тор на мими.после услужливо ще ни предложат да си ги купим.

.TAINNA. и .water. харесват това.
  12. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Ще го играя разбира се, напук рецидивно високите бройки разтения и изкачащи и въпреки че на Баха разполагам с 2 и1/3 полета... пък ще видим колко и какви съкровища ще намерим....Успех на всички !

.TAINNA., shiky и SULIO_PULIO1972 харесват това.
  13. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

Е ДОБРЕ ДЕ-преди искаха толкоз бройки от основната ферма. от бахамата ми се виждат бая множко

shiky и elliss_bg харесват това.
  14. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Наистина, вече се оливат с бройките, но ще се играе харесват ми наградите. Ще изчакам помощният куест, а до тогава ще трупам изскачащи :music::inlove:

15. БарадДур1

БарадДур1 Подрастващ автор

бройките ще ги направя но със изскачащите гарантирано ще я закъсам

16. dedoto

dedoto Адмирал

ще е трудно не всички имаме по 3 полета за такава безумна броика:mad:

ще го почна и додето стигна:oops:

което остане да си го доиграва БПxD

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И последно 4500 растения ли трябват или 20 000? И ако за факлите трябват 4500 оот какъв зор ще отглеждате 20 000?

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Починах си добре от последните евенти :) То било приятно да се подпираш на мотиката и да гледаш градинките без да копаш :p Включвам се в евента заредена с усмивки и весело настроение :D

Заради помощния куест утре. Дава добри награди. Огледай го и виж какво е писала муши :)

[[Fermerkaa]], bubolina8 и DILQNADELI харесват това.
  19. tanyamery

tanyamery Адмирал

Дали не е по-добра идея конкретно за това събитие да се използват "Ананасови сладки" вместо ЯМЧ ?

20. staneli

staneli Старши болярин

Не, не е по-добре. Ананасовите сладки дават + 25 %, т.е. от едно малко квадратче ще береш 3 бройки, а от ЯМЧ - 4, а то действа и на цялата ферама, в случай, че садиш растения на основната ферма.
    Естествено, ако стартираш с дървета на Бахамата, не е лошо да се изядат Ананасовите сладки преди брането им, за да си вземеш +1 бройка плодче..., но пък трябва после да се смени с чатни :).

nefertiti, [[Fermerkaa]], .TAINNA. и 3 други харесват това.