Дискусия: "Съдбата се усмихва"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 7.9.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

да правилно си разбрала,но ако можеш качи повече от две купи че даима поголям ефект:)

2. Dila1111

Dila1111 Обитател

А , тък , как повече ? откъде повече, може да ми се смеете, ама хич не съм си заравяла главата в четене... Къде повече от две , аз имам спомен ,ч е те са само две ?
    "Най-добър животновъд" и "Първенец на труда" и тук не пише, че дават повече изкачащи предмети , а строителни материали. Моля дса ме светнете, че заради такива обърквации просто не чета ? За тези ли става дума ?

3. sa6etobg

sa6etobg Прохождащ

Моля за малко личинки. Предварително благодаря.

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

говори за ъпгрейтите на купите да са повече от два...когато са на дървото действието на купите е глобално, за цялата ферма, според %-та на ъпгрейтите им.

Последна редакция: 11.9.16
    Dila1111 харесва това.
  5. pepa551

pepa551 Анализатор

Купите се печелят от куестове в читалището.Отваряш руната на дървото и ги предаваш там.Колкото по-вече нива минаваш,
    шансовете ти се увеличават.Личен опит. Куестове;изложение,животновъди-това си спомням:)

Dila1111 харесва това.
  6. .water.

.water. Обсебен

Имат значение за изкачащите убедила съм се ако имаш звездичките мятай ги на дървото и колкото имаш възможност им вземи и ъпгрейдите.На мен ми остана последния ъпгрейд животновъдство ако си изстискам фермата ще го взема,но предпочитам да изчакам да не оставам без животни,че постоянно се искат в куестове и евенти.

fenomenalem, Dila1111 и лудакрава1 харесват това.
  7. nedelcheva

nedelcheva Прохождащ

Здравейте, имам проблем и ако някой може да ми помогне ще се радвам много.Активирах от дървото на мъдростта като отключих разсадника, но не знам къде да го намеря в играта. Моля помогнете ми или ми кажете къде да прочета за това. Благодаря!

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

9. kle71985

kle71985 Активен автор

ако може и на мен малко помощ с личинките че като гледам май няма да успея с тея личинки останами само реда

nik kle71985

10. dnids

dnids Младши експерт

можели и на мен малко че и аз май също няма да ги събера благодаря предварително

nik dnids

11. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

моля за личинки -трябват ми 30 броя.Благодаря.

12. Dila1111

Dila1111 Обитател

Ейййй, чудесни сте ! Благодаря за помощта и разясненията на всички ! Благодарско и тези, които ми изпратиха личинка :D !

ПП. Хахахахаха те пак не ми стигат 58, ама какво да се прави, аз веднъж да направя бройките, а да не ми стигнат изкачащи за реда ...

Последна редакция: 11.9.16
  13. tedsss

tedsss Стажант

Здравейте! Ще помоля и аз (ако не представлява трудност) за лунни личинки. Остана ми само реда да взема :music:

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Един съвет от мен, когато има куест като този, отваряйте най-напред реда, после цъкалките, ако не успеете да ги вземете ще ги намерите на ПиТ.
    Ако вземете цъкалки, а не успеете да вземете реда, все едно нищо не сте взели.

Dila1111 и lu4o харесват това.
  15. denimiro

denimiro Стажант

много моля за личинки, реда го взех остава за една цъкалка 35 бр.
    предварително благодаря!

16. tedsss

tedsss Стажант

Ще те послушам! От доста време играя играта и все не мога да си изградя стратегия при куестове! :)

lu4o харесва това.
  17. Dila1111

Dila1111 Обитател

Даааааааа, ще слушам следващия път, аз много грешни стратегии имам за тази игра не знам защо така :)

Сега, колкото и да е нахално пак ще ви помоля за личинки, ако имате възможност, за реда ми остават 47 ;( ;( ;( , ужасно много !
    Снощи сложих най-дългите пълнолунни , но само 13 изкочиха, но то пък от едното поле... :)
    Благодаря на всички !

18. Murkata

Murkata Прохождащ

Здравейте! Моля за личинки. Благодаря предварително.

19. pigitoto

pigitoto Стажант

Моля помогнете ми с личинки.

20. Dila1111

Dila1111 Обитател

Моля за още едно разяснение за купите на дървото. Скоро ще отворя руната за купите, но искам да ви попитам, трябва ли да изчакам да се изиграят всичките натрупвания или мога да ги кача на дървото и там да ги ъпгрейтвам ? Благодаря :)