Дискусия: "Съдбата се усмихва"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Sep 7, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

при мен 4 бр,

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Моите са 46 от 3 обирания.

3. МАША

МАША Стажант

Хареса ми куеста, още 20 личинки и цъкалките са взети:p.

маринката74 likes this.
  4. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Приключих с евента, сега ще наваксам с пълнолунните куестове в читалището. :p

5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

И аз днес сутринта го завърших;) Редичка стъкмена подредена:p

-helixme4o-, pigi102 and lu4o like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Всичко пълнолунно приключено. Сега май е време да понатрупам малко запаси, но дали ще влязат в употреба??? Ама нищо в магазина на Джак не ме привлича, че да играя за него. Все пак още ще поцъкам, еваш-еваш xD.

лудакрава1 and pigi102 like this.
  7. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Не се знае кога ще пуснат нов пълнолунен куест, запасите никога не са излишни. :) Пък и сега ти се е паднало да събираш +3 от поленце. ;)

лудакрава1 likes this.
  8. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Доволна съм, лесен куест и редичка подредих :) Сега малко запаси да приберем :)

9. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

И аз успях, редчето е готово, не че дава много то, но колекцията е запълненаxD.

10. Dila1111

Dila1111 Обитател

Не знам как го направихте, на мен едвам по една, две личинки ми излизат, снощи 6 ! И ми липсват 103 - чудничко, не разбирам как за едните излизат за другите не ?

11. riomde

riomde Активен автор

От 8 часовото растение, току що ми даде 20 личинки, но вече не ми трябват и аз подредих реда снощи.

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз още не съм готовм но това е защото не си давам много зор, садя и други неща за д аоползотворя рационално мармалада/чатнито.

13. Dila1111

Dila1111 Обитател

Мда, а при мен дава по 1,2 на 8 часовите по 4 -5 , а снощи с бонус цели 6 ! Много е неприятно, аз разбирам да е по някой опът различно или със зареждане на игра, ама все на мен нищо да не ми излиза не само при тази игра...

14. xari_myri

xari_myri Ветеран

имаш ли качени купи на дървото на мъдростта

15. Dila1111

Dila1111 Обитател

хм, имам активирани купи на едното поле, които допълвах като проценти, но не виждам никаква разлика с тях , без тях ...Какво трябва да правят на дървото, аз знам ,че има място за купа, но не знам за какво е ?

16. xari_myri

xari_myri Ветеран

значи като тие на полето купата деиства само на това поле,отвориси руната на дървото намирасе наи отгоре на дървото и после качваш колкото се може повече купи,като са качени там деистват на всички полета и така щети дава повече изкачащи

17. jasi781970

jasi781970 Активен автор

Всяка сложена купа увеличава шансовете за получаване на предмет или в случая на изкачащи

18. dnids

dnids Младши експерт

моля за малко помощ с тея личинки

nik dnids

19. Dila1111

Dila1111 Обитател

Ха, много благодаря ! Не знаех ! Пък и те моите стоят на полето с точките, та не ми дават повече изкачащи ХАХ...Става дума за дървото , последната руна срещу 300 звездички предполагам и там мога да кача двете купи, нали правилно разбрах ?

И ако помогнете и на мен с личинките ще съм много, мнпго благодарна :) Ник
    Dila1111

20. kle71985

kle71985 Активен автор

ако може и на мен малко помощ с личинките

nik kle71985