Дискусия: Събития през май 2024 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 1, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

И аз да се наредя при приключилите. :D Взех всички награди вдясно с 68 игри, все пак съм на кичури/руси/. xD И на мен ми останаха 35 монети със звезда, защото не купих единствено Училище по езда оранжево. Артисаха ми и 2242 китки, но не ги превърнах в сладолед, защото така ще забогатея повече след обмяната. xDxDxD
    Спокойна неделна вечер! :)

Last edited: May 26, 2024
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз взех реда, за другото ме мързи-утреxDxDxD

3. Dragonj120

Dragonj120 Подрастващ автор

Днес 27.05.24г. при мен има не едно, а две предложения за небесната градина, за които не намирам предварително оповестяване. Какво се случва, да не са ни нападнали хакери?

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, целеви оферти за някои играчи са. А този вид оферти не подлежат на предварително оповестяване. Хубава вечер!

Dragonj120 likes this.
  5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ти да видиш... И как точно се определят кои играчи да получат офертите?Какъв е критерият?

Last edited: May 27, 2024
  6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    БП не е счело за необходимо да ни информира за това. (А целеви оферти няма за пръв път в играта, нали?)
    Хубава вечер!

7. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Малко дискиминативно ми се струва, ама то кое ли е вече читаво в тая игра