Дискусия: Събития през май 2024 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 1, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Стратегията ми е горе-долу като на mushnuk. Основно ще предавам пикселно сърце и фигурка на супер прасе. Понеже стойността на "храната" на аркадната игра е 1802, където недостига е със стойност над 1802, отново ще предавам пикселно сърце, а където е по-малък ще допълвам с виртуална тиква,пикселен плод или комикс. Монетите Панда няма да ги харча в това събитие.
    Успех на играещите!:)

2. galina_62

galina_62 Стажант

Защо не намирам в плевнята пикселните сърца? Аз ли се бъркам. galina_62 ID: 24159387

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, заредил(а) си 2-те работилници "Комиски от рая", за зареждането им са необходими 1 бр. Перелина за супер герой и 2 бр. Пикселно сърце. Че затова не ги намираш в плевнята. Приятна игра!

4. galina_62

galina_62 Стажант

Благодаря! Ще ги ппремахна временно.

mushnu4ka likes this.
  5. mushnu4ka

Моля, моля.

Привет, подсещам, че утре в 11:00 ч. започва част II.

П.П. А незаредилите разплодника с 2 СХ по време на предната част подсещам, че днес могат да го направят с 1 СХ.
    :)

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Абе тва събитие , нема ли да го хакнат наще хакери xDхич ми не е на сърцеxDГолем батакxD

Благодаря;).

Last edited by moderator: May 9, 2024
  7. mushnu4ka

Привет, не, не е само при нас. Приятна вечер!
    Моля. Хубава вечер!

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Защо не мога да си нахраня,комикси от рая,имам храна.id 6553589

9. ka-linka

ka-linka Пазител

храна и 2 пикселни сърца

-niksan- likes this.
  10. -niksan-

-niksan- Обсебен

Благодаря :)

ka-linka likes this.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

обирам оборите,но пикселно сърчице няма?
    ИД: 2967355

12. Калея

Калея Активен автор

Нищо не мога да схвана. :(Бера,сея и гледам умно. То бустери, то сърца, то тикви....mushnu4ka обяснила момичето,постарала се, начертала, но за мен е каша голяма.За това събитие наградата поне 10 лалогулденови дървета трябваше да е.:p

13. ka-linka

ka-linka Пазител

пикселното сърце е от аркадната игра, чедо

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

заредил(а) си 2-те работилници "Комиски от рая", за зареждането им са необходими 1 бр. Перелина за супер герой и 2 бр. Пикселно сърце. Че затова не ги намираш в плевнята

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

така го кръстих

бера от началото,мислих да има останали

благодаря

ka-linka likes this.
  16. ntodorova66

ntodorova66 Стажант

Може да сте писали,но в тази бъркотия - всички събития на едно место ...
    Въпросът ми е -ще има ли бейби бум за Гатанка на ....-II

BetAn likes this.
  17. mushnu4ka

18. ntodorova66

ntodorova66 Стажант

Хиляди благодарности !

mushnu4ka likes this.
  19. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Това не е за мен! Нищо не разбирам,и аз сея ,обирам а това с комиксите и червеите ми е абсолютно непонятно. Ще сея само растението и до там. Успех на всички,които играят!

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Огромно благодаря! Играя по твоя начин и всичко се получава добре. Надявам се да успея да завърша събитието. А то ми харесва. Не е монотонно. Има динамика, има мислене. Различно е, нещо ново е. Трябваше ми малко време вчера да влезна в час и да разбера тънкостите в тази игра. После видях споделената от Муши тактика, а тя допълни моята тактика. С 10-те монети купих двата ъпа за Аркадна игра и веднага ги поставих. Времето за сърцата веднага падна още въпреки, че бяха с активен бустер. Нищо не се изгуби.
    Муши, благодаря ти за споделеното. Голяма помощ е. :)

mimi123123456 likes this.