Дискусия: Събития през май 2024 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 1, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

Ще помоля ако не е нахално едно подсещане за следващите части на Гатанките 100% ще забравя.Благодаря.

2. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Увлякох се с употребата на луксозно биогориво, като съм запланувала да продължа с използването му, и по тази причина ще поизчакам да ми изскочат още към 740 туби за гориво преди да се приземя. :)

tanyamery and DILQNADELI like this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Нямах време да ги чакам, пуснах мигновеното. :p:p:p П.С приключих и с значките за бозайници, куест 1 и куест 4, заредих и 121 броя членестоноги да са готови.

Last edited: May 3, 2024
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

И аз се налетях :)

5. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Леле и бебета сте си направили и сте летяли ,да ви завиди човекxD А аз като един мързелиФ фермер-нито съм летяла , нито бебета съм правила.Те първа запрятам ръкавиxD Готина вечер:)

6. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Не само си мързелива, а и срамежлива, чакаш да се стЕмни. Да те предупредя - като правиш бебета да знаИш, че близнят откъм значки, т.е. погледни си в плевнята преди да заредиш още 14 кревата. xD Усмихната вечер! :)

7. sco

sco Велик майстор

Няма ли да има бейби бум за събота и неделя ?
    Не всички могат да се вместят в петък.

danka5656 likes this.
  8. gu6i

gu6i Стажант

id714842 На последната стъпка на Залогът е голям съм тоест имам още 1стъпка имам горивата но не ми светва по 2 за да взема и последните 2 ъпгреда моля за помощ

9. p_janeta

p_janeta Старейшина

Ако става въпрос за последната стъпка на надпревара 5, там е реда, няма ъпове. И аз се помотах доста, докато се усетя.

tanyamery likes this.
  10. gu6i

gu6i Стажант

Извинете ме за неудобството което ви създадох грешката е моя всичко е на ред Много благодаря Пожелам светли празници на целия екип

Bamze, .water. and tanyamery like this.
  11. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, за съжаление няма да има. Още в четвъртък беше повдигнат въпроса пред БП, но желанието ни за ББ през уикенда не беше удовлетворено. Приятен ден!

.water. likes this.
  12. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Космическият състезател ще може ли да се поставя на Игрището за любимци и евентуално след кой ъпгрейд? Благодаря!

13. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Добър вечер (или добро утро),
    Само предметът "Футуристичен космически състезател 4" може да се поставя на Игрището за любимци. Ще добавя това в инфото, пропуснала съм да го направя по-рано, за което се извинявам.
    Спокойна нощ! (Или усмихнат ден!)

tanyamery and eva-mina like this.
  14. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Благодаря! Честито Възкресение Христово!

Bamze and mushnu4ka like this.
  15. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Христос Воскресе !!! Честито на всички и успех !

16. tanyamery

tanyamery Адмирал

"Залогът е голям" м. Май 2024г. - Аз закъсах с тубите и се чудя и се мая, де ще му излезе края..... На кой ли способ за изскачащи да заложа, остават 58 ч. а имам да летя с още два самолета.

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Мигновено ако имаш.

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ако случайно си преминала на дървета , махни ги.Дават по малко.Боцкай китки и както ти е казала Диляна мигновенно.Успех

19. tanyamery

tanyamery Адмирал

Изръсих 500-600 СТ и взех, че приключих. Ура. Макар ситуацията да е "кон за кокошка", съм доволна, защото си освободих времето през следващите два дни.

20. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Тор се събира, цъкалката е добра.Не е кон за кокошка.Лек ден

-niksan- and DILQNADELI like this.