Дискусия: Стърчащата върба

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

В едната ферма финиширах, а в другата съм до под кривата крушаxDxDxD[​IMG]

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ти си нашата гордост :)

eva-mina and .TAINNA. like this.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

;););););)няма нужда да го казваш публично :p:p:p:p:p

eva-mina and .TAINNA. like this.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ИГРАТА ПРИ МЕН Е УЖАСНА, ОПРАВЕТЕ Я

eva-mina likes this.
  5. munci1991

munci1991 Обитател

6. magy76

magy76 Стажант

бием рекордите [​IMG]

-dd76- likes this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

ПП1 Моите 2 дръвчета след 18 мин. ще са за бране, да видим колко бързо ще успея да им пласирам плодчетата.
    ПП2 За минутка-две ги грабнаха. Сабалям вече може и да не е така. Отивам да похарча заработеното. Тъкмо ще ми стигне за довършване на едно усилие с трюфели и стълби, които покрай предното събитие доста поскъпнаха. Ама да ми се маха от читалището.
    ПП3 Даже около милионче ми артиса след пазаруването xD. И други играчи от моя пазар си заработиха нещичко xD. Алъш-вериш да става xD.

Last edited: Oct 11, 2018
    .TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  8. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Бряста ми излиза след 2 дни. Като работеща натура и заради невъзможността да обирам през 4 часа са надрусани плодородни полета. Обиране утре 2 пъти и в събота преди задължителния излет за риболов. Като се прибера вечерта с поне 2 щуки ще има дране, пане и бири. За растения няма да има реч, ама никаква. Ако махмурлука не ме гони в неделя може да сея . Към понеделник, вторник растението ще е прибрано и предадено. Да рапортувам във форума, не знам дали има смисъл, но евента ще е изпълнен + голямото удоволствие от свежия бриз на язовирния вятър и неописуемия кеф на риболовната тръпка.

9. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Всичко изброено го имам, без да се напъвам да играя много-много. Освен бряст. Едва ли щеше да е толкова трудно и скъпо. xD

eva-mina likes this.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Пеи мен поотихна дънданията. Цената поспадна - 210.00 за бройка. Има цели 62 предложения.
    Може да нямам, но има доволно количество лиственици, та от техните шушулки продадох тук-там.

eva-mina likes this.
  11. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Един евент ще може ли да се изиграе нормално в скоро време?:cry::cry::cry::cry:

eva-mina likes this.
  12. zorro58

zorro58 Главен болярин

а стига дразни де , искаш да ти завиждаме ли :)) , успешен улов

eva-mina and Dionys like this.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нареждам се при приключилите. (Благодарение на бонуса +100% плевня, пожертването на 1100-1200 СТ и 300-400 мими тор, както и разхождането на Х.К.) Но и ми се случи да намеря несуперторясано поле, да обера без чатни...
    И тази сутрин успях да пласирам на добра цена плодчетата бряст (299500), а и бързо се грабнаха.
    Успех на копащите! На некопащите - усмихнат ден на майстора!

14. pineapple87

pineapple87 Майстор

Страхотен евент. Успях да заработя около 250 милиона от бряст. :inlove:

15. БашФермер

БашФермер Генерал

последно бране чакам и финиширам

kakata13, .TAINNA. and eva-mina like this.
  16. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Хайде Зоро, да спрягаме уикенда. Разпрягай коня, сложи му зоб, скътай наметалото, шапката и маската и да разпускаме. :) Имам място в колата, вземи си лаптопа, от мен 4G + точка за достъп, ако ти се копа. Чист въздух и разбира се уникална тръпка са гарантирани. В 6. 00 идвам да те взема, че има доста път. :)

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

една последна реколта и при мен се вижда краят този път сървърът ме прецака яко в 2 ферми съм извъртяла над 300 да не кажа и над 400 билета и нито веднъж плевня на това му викам аз късмет

.TAINNA. likes this.
  18. arseniq1

arseniq1 Обитател

:D:D:DАма то не е нужно да го казва ние всички те четем всеки път няма такъв играч като теб направо с две обираия даже понякога и с едно си взимаш задачките ахахаха:D:D:D:DХайде да не скромничим

19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

О ни най малко съм скромна радвам се че си го забелязала колко съм бърза;););)

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да попитам - картинката с върбата има ли я някъде да си я сложа на детстопа.