Дискусия: Стърчащата върба

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 10.10.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

В едната ферма финиширах, а в другата съм до под кривата крушаxDxDxD[​IMG]

eva-mina, .TAINNA. и fermer4etoo1970 харесват това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ти си нашата гордост :)

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

;););););)няма нужда да го казваш публично :p:p:p:p:p

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ИГРАТА ПРИ МЕН Е УЖАСНА, ОПРАВЕТЕ Я

eva-mina харесва това.
  5. munci1991

munci1991 Обитател

bubolina8 и kakata13 харесват това.
  6. magy76

magy76 Стажант

бием рекордите [​IMG]

-dd76- харесва това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

ПП1 Моите 2 дръвчета след 18 мин. ще са за бране, да видим колко бързо ще успея да им пласирам плодчетата.
    ПП2 За минутка-две ги грабнаха. Сабалям вече може и да не е така. Отивам да похарча заработеното. Тъкмо ще ми стигне за довършване на едно усилие с трюфели и стълби, които покрай предното събитие доста поскъпнаха. Ама да ми се маха от читалището.
    ПП3 Даже около милионче ми артиса след пазаруването xD. И други играчи от моя пазар си заработиха нещичко xD. Алъш-вериш да става xD.

Последна редакция: 11.10.18
    .TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  8. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Бряста ми излиза след 2 дни. Като работеща натура и заради невъзможността да обирам през 4 часа са надрусани плодородни полета. Обиране утре 2 пъти и в събота преди задължителния излет за риболов. Като се прибера вечерта с поне 2 щуки ще има дране, пане и бири. За растения няма да има реч, ама никаква. Ако махмурлука не ме гони в неделя може да сея . Към понеделник, вторник растението ще е прибрано и предадено. Да рапортувам във форума, не знам дали има смисъл, но евента ще е изпълнен + голямото удоволствие от свежия бриз на язовирния вятър и неописуемия кеф на риболовната тръпка.

arseniq1, -dd76-, eva-mina и 8 други харесват това.
  9. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Всичко изброено го имам, без да се напъвам да играя много-много. Освен бряст. Едва ли щеше да е толкова трудно и скъпо. xD

eva-mina харесва това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Пеи мен поотихна дънданията. Цената поспадна - 210.00 за бройка. Има цели 62 предложения.
    Може да нямам, но има доволно количество лиственици, та от техните шушулки продадох тук-там.

eva-mina харесва това.
  11. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Един евент ще може ли да се изиграе нормално в скоро време?:cry::cry::cry::cry:

eva-mina харесва това.
  12. zorro58

zorro58 Главен болярин

а стига дразни де , искаш да ти завиждаме ли :)) , успешен улов

eva-mina и Dionys харесват това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нареждам се при приключилите. (Благодарение на бонуса +100% плевня, пожертването на 1100-1200 СТ и 300-400 мими тор, както и разхождането на Х.К.) Но и ми се случи да намеря несуперторясано поле, да обера без чатни...
    И тази сутрин успях да пласирам на добра цена плодчетата бряст (299500), а и бързо се грабнаха.
    Успех на копащите! На некопащите - усмихнат ден на майстора!

eva-mina, milena7004, SULIO_PULIO1972 и 3 други харесват това.
  14. pineapple87

pineapple87 Майстор

Страхотен евент. Успях да заработя около 250 милиона от бряст. :inlove:

fermer4etoo1970, kakata13, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  15. БашФермер

БашФермер Генерал

последно бране чакам и финиширам

kakata13, .TAINNA. и eva-mina харесват това.
  16. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Хайде Зоро, да спрягаме уикенда. Разпрягай коня, сложи му зоб, скътай наметалото, шапката и маската и да разпускаме. :) Имам място в колата, вземи си лаптопа, от мен 4G + точка за достъп, ако ти се копа. Чист въздух и разбира се уникална тръпка са гарантирани. В 6. 00 идвам да те взема, че има доста път. :)

arseniq1, zorro58, kakata13 и 4 други харесват това.
  17. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

една последна реколта и при мен се вижда краят този път сървърът ме прецака яко в 2 ферми съм извъртяла над 300 да не кажа и над 400 билета и нито веднъж плевня на това му викам аз късмет

.TAINNA. харесва това.
  18. arseniq1

arseniq1 Обитател

:D:D:DАма то не е нужно да го казва ние всички те четем всеки път няма такъв играч като теб направо с две обираия даже понякога и с едно си взимаш задачките ахахаха:D:D:D:DХайде да не скромничим

19. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

О ни най малко съм скромна радвам се че си го забелязала колко съм бърза;););)

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да попитам - картинката с върбата има ли я някъде да си я сложа на детстопа.