Дискусия:Страховити костюми

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от [Ghost_Rider] на 27.10.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. desi232

desi232 Посланик

муши от къде разбра по колко бройки ще ни трябва,никъде не видях да пише колко бройки искат за задачаo_O

2. tani1980

tani1980 Полубог

Смятане му е майката.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Деска, май си нацелила срива на табличките (това за което Марианка пише), но вече са ОК.

П.П. Но пък винаги мога да надника и в някой чуждоезичен :p.

desi232 харесва това.
  4. desi232

desi232 Посланик

явно да,при мен липсват,нищо не са оправили

5. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

При мен се оправиха! :D Благодаря на Екипа за сръчната и бърза поправка! :D

Последна редакция: 27.10.15
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пробвай да влезеш наново в темата.

7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Аааа, Шуши-Муши, да ги нямаме такива! >:( Казах ти аз да внимаваш! 8) Щом тарифата за нея е такава - и за мен едно синичко! :music::p

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Уф, рекетьорка :p. Това е за теб. И това. ;)

desi232 харесва това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Паякова коприна добре ми изскочи, но мъждукащите гъби са в мижаво количество. Но вярвам, че все пак ще се съберат, нали има и 20 подаръка от съседи/приятели.

10. katrinkara

katrinkara Напреднал

А на мен не ми изскочи нито една мъждукаща гъба, а бях засадила най-дългорастящото Защооо

11. kosdas

kosdas Анализатор

12. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей
    Може ли ИД на акаунта за проверка?

13. bilq76

bilq76 Познавач

а на мен ми се струва че от дъждовната гора не изкачат гъби а изкача коприна:(

14. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

Гъбите излизат само от пълнолунното поле.

15. desi232

desi232 Посланик

16. bilq76

bilq76 Познавач

уф благодаря явно съм чела без кафе/ или само на едно;)/ според предишен отговор си помислих че и от дъждовната гора ще излизат гъби:music:, но явно е ставало въпрос за друго!

17. .water.

.water. Обсебен

Лично на мен евента ми харесва и то доста изпълним е не се искат кой знае какви стоки и наградите са добри.Хубаво е,че може да се мели и на Бахамата,което е предимство не спира мелницата на основната ферма.Съвсем спокойно могат да се вземат наградите до 3 ниво обори стръкчета купони и парти билети останалото ако може дал бог.Успех на всички много хубави и усмихнати дни!

tanyamery и -helixme4o- харесват това.
  18. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Пробвай с поръчка от Магазина на Джак. ;) Сега е обновен и е пълен с екстри. Може и някоя друга гъбка да ти пусне - естествено срещу ЛГ. :p При мен от цяло поле с Демонски цветя ми се паднаха само 12 бройки. :)

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

има трик аз съм го измислил:)

20. desi232

desi232 Посланик

сподели и ние да го знаем ;)