Дискусия: Страховита нощ

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 24.10.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От показаното от теб са ти необходими 12 торбички, не 12 бонбона, т.е. 6 бонбона=24 изскачащи.
    Айде погледни отново какво ти е се събрало и драсни колко изскачащи не ти достигат.

2. Dila1111

Dila1111 Обитател

Божеееееее, сладурииии, много ви благодаря ! Успях, успях благодарение на вас! Мерси, мерси, мерси !

AIDA_78, маринката74 и mushnuk харесват това.
  3. Dila1111

Dila1111 Обитател

Благодаря ти , да да , не изразих правилно, това ми трябваше 6 бонбона , 12 торбички и ми пратиха ! Мерси, мерси, мерси !

4. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Знам, че играем отскоро и е малко странно да даваме съвети, но хората са казали - не питай старило, питай патило! Вече два евента подред на едното поле пълня с дървета, на второто обори, на третото растение. Гледам да ги обирам накуп със стартирането на събитието и виждам кое поле дава най-много изскачащи. Ако са дърветата минавам с трактора и пращам в склада всички животинки, ако е обратното - поголовна сеч по полето. В началото ми се късаше сърцето, че махам недовършени производства, че не са ми отраснали животните ... Сега вече ми е ясно, че трябва да преборя играта и да се доближа максимално до заложения алгоритъм, а той не е константа за всички нива на фермерите и дявол знае още какво му влияе. До преди месец, може би се тюхках тихомълком, докато четях форума и се чудех - абе тия хора как им подскачат по 100 и повече, а на мен едва едва мижавите 20-30... Е, на принципа "проба-грешка" стигнах до този извод. Опитай, нищо не губиш, най-много да приключиш евента по-рано.

pigi102 харесва това.
  5. meche

meche Стажант

Съседи ,моля за малко изскачащи! Не ми достигат 7 бр.Никът на Фермата ми е milena_ot_shabla! Благодаря предварително на отзовалите се !!! Съседи ,моля ви не ми стигат 6 бр. за да взема реда!!!

Последна редакция: 1.11.16
    Dila1111 харесва това.
  6. elit083

elit083 Прохождащ

здравейте трябват ми едни 24 изкачащти но като гледам няма да стане мойта на 97 процента съм но си бях до тук

7. Dila1111

Dila1111 Обитател

Успяхте ли ?

meche харесва това.
  8. xari_myri

xari_myri Ветеран

а ти

9. Doremi

Doremi Старши болярин

Боже, как обори, бе хора... Аз секвои махам, които ми гарантират едно изскачащо. Ако нямате ред за скъсяване на времето на цветята, не е фатално, може да си култивирате растение, с възможно най-дълго време, от предния ден се слага, на малки полета. Мен лично не ми се занимава и не си махам карамфила от разсадника. Карамфилът, без ред, но с всички други екстри за скъсяване + ст, май ставаше за под час, ама и за 3 да е, ехее... (когато няма време до края на евента, може да си набавите колкото ви трябват). Когато се ползва СТ, се слага на плодородни полета, и се гарантира едно изскачащо. (Мигновено поникване или не - едно изскачащо от плодородно поле). Дърветата, но без ххл (при мен те не са дащни), гарантират добро количество, дори да нямате харита. Възможно с най-високи стойности на острова, във фермата. От банани и круши какви изскачащи... вижте си по ниво и стойност дърветата и без ххл, ако нямате възможност да сеете примерно карамфил на малки или сега от новите растения (ако ги имате, едва ли имате нужда от съвет, понеже сте на достатъчно високо ниво, за да нямате проблеми с изскачащите). Аз лично този път мисля да ги разсадя за първи път и ще видя има ли голяма разлика. И друго - растението от самия евент по принцип пуска доста повече изскачащи от растенията за същото време на растеж. За оборите изключение правят новите складове, защото там на едно поле са повече и сигурно ще дават повече от едно изскачащо. Не съм си правила труда да проследявам колко. За изскачащите най-важното е как ще стартирате, подготовката от предния ден. И после, като съберете растенията, ако не ви стигат изскачащите, си слагате карамфил или дървета и готово. Купите - горе, не на полетата. На малките нива не е лесно, но пък всички сме минали от там. Има и следващи евенти. То и без това играта стана прекалено натоварена - събитие след събитие, застъпване, огромни количества, че стават и все по-големи, все по-объркани и все повече със скъп ресурс - СХ. Аз харесвам евенти, дето не ми заемат мелницата и особено пък да дебна вещици и прилепи, това вече ми идва в повече и много ме дразни. Естествено, че има хора с мнооого време, могат да си дебнат колкото искат, но аз не съм от тях.
    Много хора са писали съвети, но явно има нови играчи и не са прочели.

Последна редакция: 1.11.16
    joujoujouj и [[Fermerkaa]] харесват това.