Дискусия: Страховита нощ

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 24.10.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Вярно е, че няма безплатен обяд. Но според мен прекалено интензивно въвеждат новите неща. Не съм против тях, но не всеки месец.

mell, stafi, маринката74 и 2 други харесват това.
  2. Doremi

Doremi Старши болярин

Ох, неам нерви да ловя тези "прилепи"! Кой туй нящо ... 2 часа ли ще вися да давам бонбони... Ма как ги измислят да си губиш времето с простотии. Освен да ги разпределя за дните до края. Направо сърцебиене получих! Айде един поздрав за БП!

MARV3000 харесва това.
  3. milkoga1

milkoga1 Господар

Е вий пък искате 330 бонбона за 2 часа ли да предадете?То ако беше замисъла такъв,събитието щеше да е 24 часа и толкова.

lion8080 харесва това.
  4. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Жу, мила, пропуснах деня и не помрънках, ама надеждата ми е в теб! xD Вярно, че са ме позаместили...
    По темата - от загадъчните само тотален боклук. Почти съм приключила с евента, но и не бързам много. Дано на БП не им дойде на акъла скоро пак да пуснат подобно чудо на чудесата - страшно ме изнерви и най - вероятно щях да се откажа ако вече не си бях намляла бонбоните. Следващият път да сложат поне още три - четири стъпки преди да стигнем до наградата...-.-

MARV3000, лудакрава1 и маринката74 харесват това.
  5. Doremi

Doremi Старши болярин

Не. Искам да изсипя всичките бонбони и да се свършва досадното предаване. За 1 минута. А на теб харесва ли ти да им даваш бонбони?

MARV3000 и маринката74 харесват това.
  6. milkoga1

milkoga1 Господар

Не бързам за никъде.

lion8080 харесва това.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Божкеее...не знам, Аида...дали пък да не почна от днес?! :oops:

Бре колеги, вие колко енотовещици нагостихте преди да се пръкне следващия мераклия? За петнайсетина минути наброих вече

80 ненаситници (с разходка из всички полета и чартърни полети до плантацията и дъждовната гора на Баха) и леко се

притесних...прииждат ли прииждат навсякъде пущините (на квартети), и ни лилав дебеланко, ни тиквоглав се вясва, за маскиран паяк да не говорим o_O:( Отидоха ми бонбоните, ей! :cry:

MARV3000 и маринката74 харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Джу, а получените торбички ходи ли да предадеш?
    (Иначе или си късметлийка с тълпите енотовещици, или са коригирали напливите им.)

9. joujoujouj

joujoujouj Полубог

А такаааа...хитрата сврака - с двата крака! xDxD
    Уж много внимателно четох, ама к'во разбрах?! Мислех, че след нахранване на определено количество вещици, автоматично започва появата и на останалите гадинки, поетапно!

Хаха, късметлийка викаш! И сега к'во!?! Опять в джунгле! Пак сеене на слънчогледи, събиране на обвивки...майсторене на бонбони! Ужас!!!
    ПП: Аида, ще ме извиниш, ама по всичко личи, че ще заместя мрънкането с рев :cry::cry::cry:

маринката74, AIDA_78 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

(тц, тц...никой нищо не казва...)
    Или пък...да редувам рева с мрънкане, а?! (обичам да държа на думата си ;))
    Но стига шаш и паника :p Ясно е, че и само с вещици евента се минава (330Х2=660), ама пък нямаше да успея видя другите хелоуински костюми (язък им за маскировката)! :music:

ПП: И за да избегна трипостие - в интерес на истината, другите участници в гощавката се явяват само на основното поле.

Последна редакция: 27.10.16
  11. zorro58

zorro58 Главен болярин

подаръка от първият ключ е цъкалка даваща 8000 ТО

12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Онова с тиквата ми се явява и на горската поляна. Иначе откакто се появи второто маскирано, вещиците се спряха само на основното поле. А пък откакто се появи и паяка, вещиците въобще изчезнаха

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми как да има - днес е 28-мия ден. Утре ще видим какво ще има за 29-31. И после пак от 1, на 1 ноември. Отново 3 златни ключа и разни други подаръчета.

14. joujoujouj

joujoujouj Полубог

(не съм се отметнала, ама...) Другиден! :D
    Ръцете си потривам аз доволно -
    сега ще си помрънкам волно,
    според обещаното от мене доброволно,
    но БП действат пак подмолно...
    Строя си кротко жилище наколно,
    (че снощи завирих май предоволно)
    в мочурището ровя недоволно,
    събирайки обвивки безконтролно...
    И изведнъж разбирам обиколно,
    че бройката я имам най-неволно!
    Уви! БП постъпиха тъй долно,
    отпускайки ми крана произволно -
    тц, тц...мероприятието ми опорочиха,
    от привилегията ме лишиха...
    мрънкането ми тотално провалиха!
    Е, затова съм толкоз тиха... :oops:

Приказките за полетата излезнаха празни!
    Днес правих си експерименти разни.
    След рефреш на различно от основното поле (с'ъс тикче)
    маскираните са навсякъде! (край - слагам веч' писмото в пликче)

MARV3000, Az2, AIDA_78 и 3 други харесват това.
  15. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

И аз тъй викам - то достатъчен глас се нададе - да оставим за следващия евент! ;)

16. anych

anych Младши експерт

Банда помагайте, нещо много изостанах с бонбоните. Ще се зарадвам дори и на едно бонбонче :) Уж садя карамфил и пак не стигат. Ника ми е същия.... Благодаря предварително на отзовалите се :)

17. zorro58

zorro58 Главен болярин

някой да знае , какво стана с подаръците и тези три ключа какво ще ги правим?

18. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

леле супер падна ми се палма нолина. Немога да повярвам.:D:D:D

AIDA_78 харесва това.
  19. MARV3000

MARV3000 Ветеран

изобщо няма значение какво животно ще ловиш - пропорциално са равни, и е все тая, но обвивки няма :(

и шипки, и гуарана - общо за 46 бонбона!!!

Последна редакция: 30.10.16
  20. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Отваря се сандъка с тях и вземаш цъкалката, после ще събираме нови 3 ключа предполагам.

Колкото и невероятно да звучи, успях да заситя вещиците и да взема реда, не мога да повярвам:music:.

маринката74 и AIDA_78 харесват това.