Дискусия: Страховита нощ

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 24, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Към админите:
    Предайте нагоре, ама по-скоро предайте - появяването на маскираните фигурки е ужасно бавно, след постоянни рефрешвания или обновявания на играта, през много дълъг период от време. Абе с две думи - изкарва ти всичкото кисело.
    :mad::mad::mad:

borialex, SULIO_PULIO1972 and Zlobara like this.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Голямо чакане на вещици пада, ако бяха феи разбирамxD, а то вещици, представям си, ако трябваше да дават нещо, колко щяхме да стоим и да чакаме:mad:.

ПП.Ако трябва наемете още вещициxD, надявам се желаещи не липсват.

Last edited: Oct 26, 2016
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И ако плащат с лалота..... xD

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Предадено, ще погледнат отново, но по-скоро ще остане така.

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, Диваненце. (Поне като се отворят втората и т.н. фигурки става по-бързо, но в началото наистина е кошмарно.)
    :)

6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ей, дивак я огледай инфото, че на кобрата и е студено и пак е спала кът го е пускалаxD;)

7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxDxD малко ти е било! 2 трябваше да ти стовари за 1 бонбон :p

Чини ми се, че вече си е наред бре, Смоуки! Дали и на теб не ти е студено? o_O

8. kukuruku1975

kukuruku1975 Стажант

Голямо чакане докато се появят тез гадинки дано стигне времето с това темпо xD

9. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

стовари ми една торбичка.. пазарска, 5 килограмова върху киферицата"

xDxDxD Докато не почне да те замерва с ябълково-морковено чатни не ми я хвали. Пазарска торбичка е 1-во ниво. Проблемът не е в твоята вещица, а в нейната експлоатация. Пробвай да се прибереш, след като си гаврътнал десетина билкови елексира /хмел, спирт - твоя воля/ и на вратата да и кажеш "нося бонбонки и цветя за най-красивата жена" и като те попита къде са ти да и отговориш: "А къде е най-красивата жена?" - да видиш тогава как се качват вещерски нива за норматив ...

10. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Щом от висене да ги чакам започнах да отстрелвам еленчето само и само да му дам бонбони ... :eek:xD

11. krisi026

krisi026 Младши експерт

Можеби ще трябва да си взема един ден отпускаxDxDxD

маринката74 likes this.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тези вещици са ходили и на други места, понаяли са сеxD, даваме подарък и никакви ги няма, ако трябваше те да дават по 1 ЛГ, нямаше да ги видим изобщоxD.

маринката74 likes this.
  13. ludkovci

ludkovci Напреднал

Е гаджета не се чакат толкова, та камо ли вещици!

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Още не съм им опитала попарицата на тия вещици. Мелницата ми в момента домила суперхрана и нямам никакво намерение да я прекъсвам на последната права, за да рантутя лилавите шапки. Ще го играя Ехо на вашите коментари - почвам да мрънкотя от утре. ;)

15. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD аз тогава съм другиден :p

маринката74 likes this.
  16. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ха-ха, точно така! Трябва да има точно разпределение на ехото по дни, да се поддържа огъня!:D:D

17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Няма да те посрамя, да знаеш - много ме бива ;)xDxD

AIDA_78 likes this.
  18. tani1980

tani1980 Полубог

Този паяк защо е с бурка?Да бяха му облекли и чадор или абая.Нова мода заради мигрантите ли навлезе?

19. misugi24

misugi24 Подрастващ автор

какво това чакане на вещици на човек ще му умразне да играе.поне по 4 вещици да има

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Колкото повече се оплакваме, толкова по-бавно излизат, минавам на план Б, събирам бонбони и чакам по-бързи вещициxD.

маринката74 likes this.