Дискусия: Страховита нощ на маниаците

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Oct 25, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Добро утро и аз осъмнах с липсана билет и да ще питаме , защото ни е прпоблем.За някой може и да не е, но за масовият играч Е!!!!! Пробвах да си купя едно за жълти стинки и ми се начисли! Абе БП си имат стратегия която е в разрез и с нашата xD Пък може и хакери да са ни хакнали билетите, знае ли човекxDxDxD

dedoto, .TAINNA., shiky and 1 other person like this.
  2. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Че кой ти е казал, че ще има безплатни игри след 17 часа или колкото остава да 00.00 часа?! Времето се отразява, билетите не се начисляват, играчите отиват на работа, а стратегиите отиват на кино. Това е БП. 8)

Ооо, покупките при БП никога не са се бъгвали и не са били засегнати от хакерски атаки. xD

Last edited: Oct 30, 2023
  3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

играта ми казва кой8)>:(там пише безплатна игра след.....,и сега да ги пуснат файда няма брането бега:mad:

4. katerichka

katerichka Стажант

При мен също липсват билетите! Явно е проблем с играта отново!

.TAINNA. likes this.
  5. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

При мен също липсват билетите!

.TAINNA. likes this.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не е честно,не бях сигурна дали ще успея,но ако не се начислят до час,два,няма да завърша евента.:mad:>:(

7. червената_шапчица

Нещо не ме разбра. Играта и вчера ни казваше, че ще имаме безплатни игри днес, но в 00.00ч. билетите не са начислени. Това, че времето се отразява не ни гарантира, че утре няма да се събудим в ситуацията от днес. 8)

Спорен работен ден на всички!

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И при мен е така. Преди да дойда да чета тук, се учудих как така нямам билети за мини играта, като знам, че съм ги изиграла около 8 ч вчера сутринта. Наредих всичко, влезнах тук и гледам, всички сме увиснали без билети. Ехоооо БП събуди се и давай компенсации не с билети, а направо с по 10 сърца! Да затуптят от радост нашите, че ни е спукана работата без тях!

ID: 14069390 и ID: 13776070

dedoto and -niksan- like this.
  9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Безплатните има проблем,но ако закупиш сигурно няма да има проблеми с билета.

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

може, сори

11. червената_шапчица

Напълно сигурно е:

12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравейте, всички,
    Проблемът е възникнал поради смяната на времето от лятно към зимно.
    Работят по отстраняването му и се очаква скоро да бъде отстранен.
    А също така ще бъде пуснат скрипт, който ще начисли липсващите в момента безплатни билети. Това ще се случи колкото е възможно най-скоро.
    Това е информацията, с която в момента разполагам.
    Хубав ден!

13. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ясно, че така казват БП, но времето го смениха вчера, а вчера нямаше проблем.
    Както и да е, чакаме.

shiky likes this.
  14. mushnu4ka

Здравей, на 29-ти в 4 часа се връщаха часовниците 1 час назад. А таймерът за безплатните билети се обновяваще в 1:00 ч. българско време, т.е. след смяната на времето нощес беше първото им обновяване.
    Приятна игра!

ПП1 Обрах по-рано днес аркадните игри, но ги оставих гладни. Ако до 15:00 имам билети, ще ти нахраня и ще усея да ги завъртя два пъти днес, ако нямам, ще се надявам поне до полунощ да имам билети, т.е. бонуси, и поне една реколта сърца да отгледам днес. Не се притеснявам, че няма да успея да взема реда. За всички награди не мога да преценя.
    ПП2 И аз, и колеги от другите екипи повдигнахме въпроса за удължаване на събитието с един ден. Пък да видим какво ще се случи.
    ПП3 Грешката е отстранена. При мен вече има 2 безплатни билета.

[[Fermerkaa]] likes this.
  15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

При мен няма - и след рефреш и след цялостен рестарт.

16. vqrav

vqrav Прохождащ

При мен също няма!

17. mushnu4ka

Здравейте, малко търпение, моля.

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Започнали са да ги начисляват.
    Чакам си реда.

19. -lait-

-lait- Стажант

Здравейте! Активирах бустер за аркадни игри и пикселен бустер за растеж, но не ми се намаля времето.
    -lait- ID: 3845372

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Билетите кацнаха. Изиграх ги. Наредих набързо книгите и взех бонусите :)