Дискусия: Спускане в храма

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 28, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

еее най-после ми светна,благодаря много за точното и изчерпателно пояснение,приятна игра на теб и всички останали

2. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Аз пак да си попитам - Хари дава 5% на полето на което се намира? Ако преди обиране ги водя на полето което събирам, би следвало да ми даде 3 хари*5%=15% по голям шанс?

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Golt_teror, точно така. Само след като ги извадиш и/или преместиш презареди за всяко поле отново играта (reload current page), има бутон за това в началото или края на адресната лента на браузъра, само рефреш не е достатъчен.

The.Farm likes this.
  4. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Благодаря Муши :inlove::inlove::inlove:

5. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

От оборите ми изскочиха два слона и един папагал. Много ценно, няма що. По тази логика от дърветата сигурно ще хвана големия банан :p. Май ще си пазя стоката за следващия тур с монетките...

6. The.Farm

The.Farm Болярин

Да се пита човек, защо е оставено така да бъде, нарочно ли... или от бездействие. Не могат ли толкова да пренапишат Екшън скрипта и да не се презарежда на всяка нова страница (ново поле)... Акъл море, глава шамандура

7. milkoga1

milkoga1 Господар

Патки пасе xD

тралала likes this.
  8. rudo_bobi

rudo_bobi Подрастващ автор

е не можах да издържа... :) ще питам:
    - що е това "хари-та". иначе и предходния и този евент ми харесват. от оборите тигър и ашолотъл. ще чакам да обера утре да паднат малко монетки с маймунски физиономии и пак напред. успех на всички. имам подаръци за раздаване - някой иска ли монетка?

AIDA_78 and маринката74 like this.
  9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

rudo_bobi likes this.
  10. sahara83

sahara83 Познавач

Честит 3-ти март!И сега по темата аз си карам този евент бавничко като охлюв т.като съм решила да не купувам нищо, нито животни, нито плодове и да карам само на собствена ферма и почти съм успяла, животните приключвам и плодовете ми остават малко.Паричките ми трябват за селекции че с тези менажерии, разсадници и чудеса ми трябват доста.

Last edited: Mar 3, 2017
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Взех каквото си бях наумила, т.е. загадъчните и естествено най-огромната награда - 2х супер-манджа.
    От загадъчните не се пръкна нещо кой знае какво, но добавих един дуриан в градината. Недоволна не съм.

12. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Аз кандитствам за монетки-подарък, нещо се движа по ръба да изпълня мисиите до края на куеста.

13. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Предполагам че темата не е за тук-но въпреки това ще пиша.Лично на мен ми втръсна всеки път .когато влизам в играта да гледам тези реклами:mad:.Пък недай си боже да запецне играта-случвало ми се е и по `10 мин.да я гледам.Преди имаше бутон и можеше да пропуснеш рекламата-сега от 1 месец -просто липсва.Ясно ми е .че рекламите спонсорират играта-ама моля направете нещо и върнете бутона.Играта масово забива и има проблеми с влизането-само тези реклами липсват:mad::mad::mad:Верно че не са при всички тези проблеми-някои изобщо не са имали-но защо да не може всеки да си направи избора:mad::mad::mad:

14. Dobeva

Dobeva Подрастващ автор

Сложи си Adblock Plus и ще си решиш проблема

15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Това кой проблем ще реши-аз искам да пропускам рекламите-не ми харесват

16. tani1980

tani1980 Полубог

Ами те точно рекламите спират и тубата също.Лошото е, че ако има клип в киното спират и него....

mell and маринката74 like this.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

А кино има ли?
    При мен от месеци не съм видяла кино:mad::mad::mad:

18. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Йеп, най-после и аз да докопам нещо свястно - едно сандалово дръвце, че си нямах :D:D:D

19. petaar1

petaar1 Младши експерт

Взех всичко
    чакам да видя какво ще ми се падне от оборите и дървета:p

eva-mina likes this.
  20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен ми трябват 50-а плочки за да взема последния ключ. С диамантената задача няма да си губя времето. Нито парите, нито точките камали 1 звездичка си струват бъхтенето за 60 плочки.
    Дърветата още с ами проблем много ми трябват да изпълня задачата и вероятно ще взема всичко. Иначе съм спрял на 6 задача на 3 обиколка.

Thread Status:
Not open for further replies.