Дискусия: Спускане в храма

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 28, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами аз гледах - имам 50 акули, 55 хипота и близо 40 фламинго - дано стигнат. И от дръвцата имам доста. Така както ошушках всичко и даже купувах вишнев цвят и лимони за да предавам за още и още монетки, така пак ми се понапълни и мога да си изпълнявам куестовете.

маринката74 likes this.
  2. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Чакам с нетърпение да чуя кой ще е първия оплакал се, че нищо не му изскача от осново, пусто и горска. Към 15:05 може би ?!? xDxDxD Имаше предложение до дискусията за играта да се допуска след прочитане на фая. Предлагам да добавят и тест в края на фая за четене с разбиране. Евента не изглежда сложен, но аз лично не мисля да си изпразвам хамбара. Имам да качвам още две купи на дървото и смятам да пратя продукцията там. Успех на всички, които ще играят!

3. pepa551

pepa551 Анализатор

Харесвам си фермата в този вид- цветна и жива.Нищо няма да махам,ще пълня плевнята,пък каквото изкочи. Дните са достатъчни
    и накрая ще реша дали да играя.Може и да не устоя -ако ме засърби пръстчетоxDxD

лудакрава1 likes this.
  4. aylakz

aylakz Редовен

Разсмя ме със сълзи рано ,рано. Благодаря ти.:)

5. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Благодаря все пак-но при мен снощи календара не се виждаше-а за развъждането на пауните разбрах от друга тема

6. .water.

.water. Обсебен

ХАХАХАХАХАХАХХА денят ми започна с голяма доза смях до сълзиxDxDxDза ,което искрено благодаря на колегата и да поздравя всички Честита баба Марта късмет в дните с блясък в очите с усмивка на лицето и любов в сърцето.

7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

ХА ХА ХА-БЛАГОДАРЯ ЗА ПОРЦИЯТА СМЯХ РАНО СУТРИНТА!xD

8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Това за теста и аз си го мислех, но рискуваме да бъдем обявени за прекалено взискателни и дискриминационно настроени. :p
    "За бога хора, четете!" :)

Честита Баба Марта и от мен, бели и червени, розови, засмени! :)

9. saharina57

saharina57 Подрастващ автор

От основно дървета и малко обори на бахамата и дъждовната гора, зелено мате и няколко харита- само 59 плочки

10. zorro58

zorro58 Главен болярин

ами четете инфото , никой не е казал , че ще изкачат от основно , пусто и т.н, само от тези на бахамата

11. saharina57

saharina57 Подрастващ автор

Ами четете и Вие постовете - писах от основно, т.е. предимно дървета и малко обори на бахамата и дъждовната гора

mushnuk likes this.
  12. zorro58

zorro58 Главен болярин

е точно от основното няма да излизат де , само от дъждовната и бахама

13. p_janeta

p_janeta Анализатор

Като казва "основно", има предвид "предимно".

kakata13, Valkaaa76 and mushnuk like this.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами на мен от дървета и малко полета с лимонова трова - основно това садя че ми трябва за куеста - 49 плочи. трябват ми още 10-а за да мога да завърша 1 обиколка на храма. Изпълних куеста с животните - профуках всички акули, хипо и фламинго. Ама ще ги възстановя - не е болка за умиране. От дърветата ми трябват още плодове - остана 3 ниво на 2 и трета задачка.

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Само дървета, 2 менажерии и 2 манифактури - 104

16. tani1980

tani1980 Полубог

Само обикновени дървета, 1 менажерия и 3 обора, с разходка на Харита = 170 бр. Ще видим как ще бъде утре.

pepa551 and [[Fermerkaa]] like this.
  17. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

При мен 18 xD. Вадя дърветата. Към tani1980 - Да попитам колко харита?

18. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да ако някои се беше сетил и за хари по-рано :oops::oops::oops:

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От как е започнал куеста - обрани обор с акули и 1 дърво - изскочи 1 плоча :D. Останалото ще е за бране след 4-5 ч. (Място за Харита е предвидено, част от ХХЛ дървета са наторени с дървесна тор, че да станат малко по-рано и да направят нужното местенце xD.) Вече ме сърбят ръчичките за игра, ама да видим какво ще изскочи, ще потрая.

[[Fermerkaa]] likes this.
  20. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Я кажи какво си засяла. Аз като много умен влезнах с растения.

Thread Status:
Not open for further replies.