Дискусия: Спортно лято 2016

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Aug 11, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. didinko1

didinko1 Стажант

Така е и зависи от нашият глас и желание!!!

2. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Защо пък 60 000?

3. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Щото и на четирите индивидуални задачи искат по толкуз та затова....ама най-вероятно да се иска нещо по-минимално... все пак трябва да има нещо сложено и в общия барометър...предполагам ...пък аз рекох да се застраховам и да сложа колкото и на другите задачки даже нещо отгоре.

4. gogi9696

gogi9696 Прохождащ

Е аз предадох 16 567:( каквото стане не мога повече и никъде не пише колко трябва да се набутваме от два дни стои барометъра на върха ,докато не мине времето няма наградки:oops:

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Предавайки в индивидуалните задачи предаваш и в глобалния барометър, който още в петък бързо се напълни.
    Вземането на индивидуална награда се отбелязва в прозореца на събитието с тикче пред индивидуалната награда (червената стрелка), а на глобална награда - с тикче пред глобалната награда (синята стелка). Ще вземем тези глобални награди, които са ни отбелязани с тикче.

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

така е пише че трябва да си изпълниш само индивидуалните задачи ...ама най добре който не е бутнал нищо в общия да сложи нещичко минимално като теб тъй като наградите са от общия барометър може да кажат ... ако няма участие няма и награда.

лудакрава1 likes this.
  7. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Моя принос е 4312...

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

да аз имам тикчета ама незнам кога се появиха дали след като сложих в общия нещичко или преди да сложа, когато бях само с индивидуалните задачи...

9. .water.

.water. Обсебен

На тебе сигурно ти се появиха след като наля извън индивидуалните по специална си не се притеснявай всички разбрах ме че сложи повече и те аплодирахме за което.

lu4o likes this.
  10. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Никой не ти иска овациите, ...случая не е за хвалене....показвам, че съм се набутала, най-за хвалене е този който вземе наградите с най-малко.. опитвам се да предопредя за да няма после хъм-мрън и някой да ти е виновен, щото четеш постовете ми по диагонал .... заради топлите ти чувства към мен, xD Играйте си както знаете ... аз не съм по рисковете и играя на сигурно и ако случайно нещо решат да изменят искам да съм сигурна, че съм в списъка с наградените .

п.п. иначе обичам да се хваля когато мога, проблемът си е за този, който не му отърва...8)

Last edited: Aug 17, 2016
    *iovana* and AIDA_78 like this.
  11. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ха-ха-ха, олял си се! Моят допълнителен принос е 1503!
    Ще рискувам по този начин, дадох 2-3 обикновени животни само за да съм в играта. Така или иначе нямах ни една селекция на склад, реших че неискам да влагам допълнително.
    Иииии да се похваля, имах достатъчен късмет при селектирането и нещата се случиха бързо и с малко ресурси. В общи линии не видях зор

milkoga1 likes this.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Май и аз съм се набутал с 6700,ама и аз като BUTTERFLAYS викам за по сигурно да сложа нещичко ;)

lion8080 and georgiev like this.
  13. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

Аз ги сложих преди да прочета за какво става въпрос...
    Като видях,че се отчита Само Моя принос и ме загубиха

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Боже мили, сега видях, че моя принос е 0, като гледам, че всеки се е записал, дали да не предам и аз нещоxD, няма с какво да се похваляxD.

lu4o likes this.
  15. mell

mell Редовен

кога ще се получат наградите?

16. lu4o

lu4o Младши експерт

И къде ми се дяна редичката от Спортното лято? Разрових всичко, все едно ще садя картофи. Няма я! Хмм, да дадем техническо време ...

.water. and лудакрава1 like this.
  17. venelina_andreeva

venelina_andreeva Стажант

]И къде ми се дяна редичката от Спортното лято? Разрових всичко, все едно ще садя картофи. Няма я! Хмм, да дадем техническо време ..

18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Хм.... и аз прерових , но няма и следа:(:(:(

lu4o likes this.
  19. НИНА

НИНА Младши експерт

и моята редица я няма

20. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

даа, и моята я няма...:(