Дискусия:Снежни занимания

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Dec 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Мнооо експерти у темата бреxD

2. kosdas

kosdas Анализатор

понеже дискусията позамря а утре всички ще пишат за ръкавички един последен виц:

Група котки се събрали и най-възрастната от тях почнала да ги пита какво искат за Коледа.
    Първата казала:
    - Аз искам 2 котенца.
    Втората казала:
    - Аз искам 3 котенца.
    И тогава един котарак се обадил:
    - Дядо Коледа идва!

3. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

много скръндзава работа -от 3 полета с карамфили-72 бр.че кога ще смогна с тез ръкавици.освен да дера прасетата и да шия .ама ще ме погнат за измъчване на животни

desi232 likes this.
  4. valencia1978

valencia1978 Прохождащ

Да и аз от 3 полета карамфили - 71 бр. Някак си няма логика. Няма как да се съберат, при все, че ям всичко необходимо. Купи, мупи всичко........ малки полета и какво ли още не. То всеки път за малко все не стигат да завършвам игрите. Няма вече удоволствие да се играе..............

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Леко съм в недоумение какво се яде за повече изскачащи.

-.kiki12345.69- likes this.
  6. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

ка
    карамфили-обираш сушиш правиш коледни бисквитки хруп,хруп опа ръкавички,-хихихи

xari_myri likes this.
  7. valencia1978

valencia1978 Прохождащ

и кюфтета и кебапчета хапнах, ама ей на.............. само тор произведох от цялата работа:D

0246 likes this.
  8. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Яде се щолен и невинност и после кто замлатиш със супер тор да видиш ко изкачане падаxD

Мариана07 and -helixme4o- like this.
  9. kosdas

kosdas Анализатор

ега тия бисквити с карамфил (лично мнение като професионален готвач)предпочитам ги маслени или чаени с нутела

10. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ти пък нямаш какво друго да говориш в ранни зори!:D Пред монитора има професионален дегустатор, който ще накараш да бърка бисквити по никое време!

kosdas likes this.
  11. nik76112

nik76112 Напреднал

Още 10 ръкавици и аз ще се наредя при готовитеxDxDxD.

12. valencia1978

valencia1978 Прохождащ

И после става една голяяяяяяяяма дупела:cry:

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз не ползвам нищо.
    Разчитам на дърветата. А и достигнах целта си - исках елхата с играчки. Цъкалките не ми трябват, спечелих си и вълци и парти билети и стикер - стига ми, никой няма да знае че не съм го завършил, а аз ще се фукам със стикера. А прасета не гледам - не ми трябват - имам си руна за кафяво прасе за развъждане. А конете предпочитам да ги дам за производство не за неща, които няма къде да сложа.

14. sabchooo

sabchooo Велик майстор

дианксид , диазепам, реланиум или пък спа коктеил - мента,глог и валерианаxD

15. AM-AM

AM-AM Прохождащ

16. muni1964

muni1964 Прохождащ

моля всички помогнете с ръкавички

17. liora

liora Стажант

моля за 10 ръкъвички помогнете

18. НощенБяс

НощенБяс Редовен

който може да помогне с ръкавиците, трябват ми 29... предварително ви благодаря!

19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Не е зле да обмислиш и следварителни благодарности!:p

НощенБяс likes this.
  20. мама71

мама71 Прохождащ

моля всички помогнете с ръкавички