Дискусия: Сладък ден на Св. Валентин

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Feb 12, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. staneli

staneli Старши болярин

Да, шоколадовите бонуси изскачат от пустото поле, обаче явно кранчето там е яко затегнато.
    При мен паднаха 28 бр. от валериан, обаче с пет редички, сламена къща и 22 харита.
    Всъщност това, че падат малко шоколадови бонуси не ме притесняво особено, досега съм успявала да се справям без проблем с украсите и без бонус за удължаване на времето :).

2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

При мен изскочиха 9 шок. бонуси от хортензия и 2-3 реда, без Харита.

3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

36 от карамфили и доста Харита. Едва ли ще ги използвам, но пък от имане глава не боли. Ваучерите са 191.

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Ваучери 202 от Амарант и 33 шоколадов бонус с х 20 харита и в 2 те полета

Last edited: Feb 13, 2020
  5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Може би трябва да се чувствам късметлийка с моя един бонус от поле с лимец (21.15 ча́са) и малко дървета по синора, с 4 активирани небесни реда и 18 Кравайчета в оборот (които забравих да разходя на основното поле) xD
    БП и прословутият им случаен принцип, какво повече да се коментира?! 8)
    ПП: Друг е въпросът за ползата от тези шоколадови бонуси :sleepy: Ама кат' са рекли да дават - да дадат >:(

6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз че не чета е ясно, но никаде не виждам на екранчето колко точно игри съм изиграла:wuerg: Блях , блях ми нищо не видях.Някой добър човек да ме насочи:p

.TAINNA. likes this.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Виж къде сочи стрелката, там (в случая за 1-во лично ниво) показва колко точки от исканите за него си направила. После нагоре за 2-ро и т.н.
    0/300 - имаш 0 от искани 300
    Това трябва да следиш за личния напредък. (Също така бялото пръстенче около подаръчето вдясно се запълва постепенно, като стане 300/300 е изцяло в зелено и се появява и отметка върху подаръчето, когато нивото е изпълнено.)
    А за глобалния - където е цифрата 4, там лека-полека ще се запълва.

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Остаряла ли съм, забързали ли са ги, незнам, но още не мога да нацеля начина за бързо и точно приготвяне:oops:, не всеки път ми се получава:mad:.

9. vili_slava36

vili_slava36 Прохождащ

Няма ми подаръка за днес, къде да го намеря?

.TAINNA. likes this.
  10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Заснемай с телефона, аз така процедирам :) Секудите са достаъчни за снимка после да я отвориш и изпълниш поръчката;)Успех

11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря

milena7004 and .TAINNA. like this.
  12. ТИН

ТИН Обитател

След 15:00 часа .

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не е за мен , с техниката съм на Вие:oops:.

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  14. .water.

.water. Обсебен

Там е бил проблема ,че съм сложила 17 Кравайчета .Сърдити са ми ,че не ги разхождам ами ги забивам в полетата като плашила и вместо да бъкам от изскачащи те ги плашат и не смеят да се покажат бонусчетата.

15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Повярвай ми, това е по-добрият вариант, моите забравям да ги извадя:oops:.

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ако използвате бонус-кода BEMYVALENTINE, ще получите 50 Супер тор и 5 Парти билета.
    Кодът е валиден от сега нататък, може да се ползва веднъж в потребителски акаунт
    и е валиден до 00:59 ч. на 17 февруари 2020 г.

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Хайде още един от мен - HAPPYVDAY20 - 25 Супер храна и 50 Супер тор, валиден до 15 февруари 2020 23:59 CET

18. БабаМеца

БабаМеца Стажант

И без фейсбук (предполагам) БабаМеца
    бръкна в кацата с медеца :)

19. ENERIDA

ENERIDA Изключителен талант

Браво на вас хора!Супер сте.Благодаря!

20. Самардапа

Самардапа Главен болярин

имам 4000бр растение.....искам да ''хакна'' основното поле и да имам пропорционално падащи, летящи и т.н. субекти, които ще ми позволят да си джуркам торти и бонбони и да раздавам любоФ...:inlove:

Ако все още има някой, който изпитва затруднение с нацелването на комбинациите, напомням - снимаш с телефона, преписваш и имаш 100% успеваемост ;)

Честит празник, нека има и вино и любов за всички!!!