Дискусия: Сладкиши от бездната

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Oct 20, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

Активирало му се е 3 тото око;)

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Дано да не познае, не ги харесвам тези евенти на допълнителното поле:mad:.

[[Fermerkaa]], .TAINNA. and ka-linka like this.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD

4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз пък предпочитам допълнителното поле. Така основната ферма ми остава да си садя каквито растения ми душа иска. :)

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Така е, но при мисълта, че дори чатни не му действа, нервите ме хващатxD.

6. petaar1

petaar1 Младши експерт

нещо аз ли бъркам но мигновеното поникване не ми се получава правя го за 1 път

7. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Редовен

Опиши какво точно правиш, за да ти кажем. Имаш ли облагородено растение което да ползваш?

8. petaar1

petaar1 Младши експерт

кармфил с всичи слотове активирам редичката, шалом, самата невиност залагам плодородни полета мими тор

9. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Редовен

не мими тор а супер тор трябва да сложиш

10. petaar1

petaar1 Младши експерт

при писането писах мии тор,
    но сложих супер тор

11. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Редовен

Тогава не виждам причина да не се получи. Предполагам, че бонусите на карамфила са ти сложени на слотовете. Там ти трябват 2 -любов към спец. тор 25 % и 12% съкращаване времето на растеж. Даже вода не би трябвало да ти е нужна.

12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

За моментното поникване е необходимо само бонуса любов към спец. тор (т.е. увеличаването на евентивността му с 25%) да е поставен на слот в парника .
    Плюс изядени щолен и самата невинност, както и активиран ред за 5% по-голяма ефективнот на супер торовете (кестеновия или билките на фараона или рожден ден-желание)

13. petaar1

petaar1 Младши експерт

да всичко е така но ще чакам 12ч

14. mushnu4ka

Активирал си бонуса наскоро и трябва да изчакаш 12 ч. ли? Или редчето не е "узряло"? Или нещо друго?
    Ако е първото - можеш да платиш 8 лг и да го ползваш веднага.

15. petaar1

petaar1 Младши експерт

не знам какво е но следващия път ще пробвам с едно поле сега се набутах с 88

16. mushnu4ka

Да не би да е изтекло действието на редичката? Това се вижда с ровене във лентата с бонусите.
    Или да не си я активирал?

17. petaar1

petaar1 Младши експерт

има ги налични

18. mushnu4ka

Още нещо - има една руна на дървото на мъдростта (Ускорение на растежа), тя трябва също да е отключена. (С нея "Супер торта ще намали времето за растеж на растенията с 60%, а обикновената тор с 10%".)

.TAINNA. likes this.
  19. buba62

buba62 Главен болярин

Най-сетне приключих. След флекса не ми достигнаха 2 стъкленици. Не ми се чакаше до сутринта, посях овес и пусна 3 xD.

[[Fermerkaa]], bubolina8 and .TAINNA. like this.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво! Умница :D