Дискусия " Скривалището на риса"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 3.1.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

ще го играя, но ще храня само със сх. правя 3750 растение и приключвам със сеенето.

milena7004, mi6elina84 и ..koni.. харесват това.
  2. dedoto

dedoto Адмирал

и аз съм на същото мнение при 2 пъти влизане ден ми е трудно с броиката

tosh82ira харесва това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това ми харесва

И аз така ще направя, ще прежаля малко СХ.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Благодаря, Пух, за уточнението.

5. johnnie75

johnnie75 Обитател

След обиране на карамфили и дървета, започвам с 147 бисквити-рибки. Мисля, че е добро начало. Успех на всички, които ще играят! :)

eva-mina и FrozenKiss харесват това.
  6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

За първи път изкачащите не ме вълнуватxD, правя 3750 бр и приключвамxDxDxD.

eva-mina, FrozenKiss и -mairon харесват това.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

На първите 4-ри ще им дам с.храна /всъщност .... ще си помисля ... и на тях може да не дам/, докато станат готови ще събера коприва за второто хранене и т.н. докато ми свършат бисквитките. Целя да спестя колкото може повече от с. храната, че следващия евент от 11.01 до 16.01 се очаква да е със селекция и в края на месеца се очаква друг пак със селекция пък там без с.храна не може за разлика сега.

eva-mina, FrozenKiss, joujoujouj и още 1 човек харесват това.
  8. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Аха! И аз се отказах от идеята да храня със златно мамбо. Ударих 100% плевня за 24 часа и предпочитам да похарча СТ за изкачащи, отколкото СХ за гадинките.

eva-mina, sm0uk3r71 и FrozenKiss харесват това.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък съм на средно положение - сложих да расте коприва, ама в мелницата мелям 3 пъти по 2 храници. И така 6 храници. Та 6 ще са със СХ, 6 без. Тея които са за близалките. Самите рисчета ще си ги гледам с коприва. Време има много. 8 часа не ме бъркат.
    До края на месеца имам толкова много тенис да гледам и заради него по нощите толкова сериали да връщам нaзад, че едва ли ще спя много.
    А рибоците са 119. Ама твоа е понеже нямах много карамфил. Забравих че ми трябва и си садих зеленчук. Почнах събитието с 2 полета домати.и 1 карамфил.

11. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е не са ли малко нахални да правят 2 развъждащи събития в 1 месец?
    Аз гледах тоя клип ама видях някакво събитие носталгия. Дали за него ства дума? Преди фрапе опе!

Последна редакция: 4.1.18
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:o_O

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Носталгичното събитие при нас е дадено като помощен куест за РД.

П.П. Не мисля, че ще има две събития със селектиране през този месец. Лично мнение, никого не ангажирам с него. А времето ще покаже каква е истината.

15. Doremi

Doremi Старши болярин

Има ли някакъв шанс да си светваш лампичка преди да пишеш и публикуваш? Все пак си Генерал! Пък и време бол имаш, доколкото ни обясни. Всичките ти засукани финтифлюхани приказчуни с неизяснени за мен количества навсякъде (нямам време да обхвана цялата ти генерална дейност), биха били по-четими, ако помислиш и за тези, към които ги насочваш. На другите не им забелязвам чак толкова , обаче твоето присъствие залива и където отворя да чета, все си ти. Със съобщенията как дишаш и издишаш. Поне си ги редактирай малко от малко. Благодаря.
    За евента - този път може да мине с малко сеене и ще го играя, само заради сандъка, който е възможно да даде 1:1000 СХ. Също и за парти билет. От досегашните ми такива сандъци се пада основно мимитор , дървесна тор, СТ, звезди.

16. sisii82

sisii82 Прохождащ

откъде да се здобия с близалки

kalinamalina1983 харесва това.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще си ги произведеш.
    Оборът за тях ще получиш като награда от изпълнението на пърата задача във втората къща от дясно наляво.

19. vajen7782

vajen7782 Прохождащ

Чета...чета и не мога да разбера къде е грешката - 15+12 е 27...защо има постове, в които пише 39...и ЧЗВ четох и ги докарвам до 27 - пропускам ли нещо?

20. terazinni

terazinni Напреднал

Да. 27 риса (15 за предаване + 12 за прозводствата) - 27 храна. 12 производства - 12 храна. 27+12 =39.:)

Последна редакция: 4.1.18
    kakata13 и mushnuk харесват това.