Дискусия " Скривалището на риса"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Jan 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Егати стиснатите рисове само 4 броя супер манджа толкова мога да си спечеля и на колелото.
    Мислех че дават 10-12. Викам си ще я спечеля и ще я прежаля за лапичките.

mushnuk likes this.
  2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

39 риса * 250 коприва

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Усети се тя.

П.П. Но ако оранжевият обор се вземе колкото е възможно най-бързо, може да се спести някоя храничка, не много, но все може да се намали копането или прахосването на СХ. И понеже на мен не ми се отглежда много коприва, то минавам на варианта с профукване на СХ. (Все ще ми остане достатъчно за предстоящото селектиране ;).)

malkata_ice likes this.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Малко съм се престарала в писането. Поправено :oops::oops::oops::oops:

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако храня само със СХ ще ми трябва ли растение и изкачащи?

6. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

коприва - 13 500; бисквитки риби -741; 39 броя рис, за което трябва да изчислите за колко от тях ще дадете СХ. лапички близалки - 12. Успех на всички!

eva-mina likes this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Растение - да (но само 3750 бр.), изскачащи - не.

27 рис (15+12)

8. terazinni

terazinni Напреднал

Вече е друга бира. :D

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ух. Аз тая коприва накрая за редичката съм я изключил от сметките.

10. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Рис и Коприва!? Това ми звучи,като Кафе с Мляко!/ама с Кисело мляко/
    На някой може и да харесват задачите в последно време....Те са тук от началото на играта,би им харесало всичко,което тя им предлага....Тук живеят!!! И на мен ми хареса,когато се смени собственика и промени доста неща,но имам усет,че нещата се връщат,към старата си същност на бездарното изнудване за пари!/Хей, бонбонче, дай милионче/xD

Имам усет,че ще почивам в следващите два-три месеца!

п.п.Ако има селекция на ново животно ще се включа,с към 2400 селекции,като за последно...

mi6elina84 and eva-mina like this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е ще има, нали се мотае из бъдещето идеята за селекция на Паяци и Лисици.

12. baiete

baiete Болярин

Ще го играя на момента ще решавам с каква храна ще храня гадинките .

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не забравяй хапчетата за гадене в храната на риса, освен ако не е някоя специална порода, обучен към зеленото? Ще станат железни рисове с тая коприва. :)
    Разбира се риса от цъкалката преследва хамстер, всички знаем че не е за да му каже много ти здраве, как е госпожата. Толкова ли не можеше да яде риба, мишка или хамстер?
    Вероятно у немско/Китайско е бъкано с вегани и вегетарианци давай сега да се подмазваме на хрупаджиите, все едно ще живеят с орлите.

eva-mina likes this.
  14. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Ще участвам дето се казва за спорта, пък до където стигна...както винаги, при възможност за до 2 часа игра в денонощие...
    Животните стават все повече - сега пък рис, съответно със специфична храна...Хубаво, но как ще ги храним с яловите мелници, като средно за храна на едно животно средно трябват 6 минути !?

15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Според мен не е много коректно да се сравнява базова стойност на животно с такава на животно от Бахама, въпреки доводите, които могат да се изтъкнат и в тази насока.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, така е. И когато се предават и от двете места, ми е все тая. Но когато се искат само от фермата - сравнявамxD. И роптая.

П.П. Че имах питане за мелницата... Отсвирена съм нещо :(.

17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами! Неотразима си ;)

mushnuk likes this.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И определено досадна ;).

19. mechopuh78

mechopuh78 Guest

И двете .

20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Това пък съвсем не ми стана ясно... Какво сравняваш, когато се искат само от фермата?! В този случай опции нямаш, само надежди може би и мечти някакви бленувани, някога да се пръкнат тюлени и на основните...