Дискусия: Септемврийско събитие 2020 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 22, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Еми супер, какво се оплакваш тогава от "Пиколо". Аз имам 5 подаръчни, единия от които си кътам сигурно година. С тях е лесно, напоследък даже не въртя парти колелото, събраха ми се над 1300 xD

П.П. По темата... Ще играя събитието в петък вечер, не мисля да му отделям повече от 3-4 часа. Вторият ред определено си заслужава, виждам някои хора се преорентират в играта :p
    Аааа и да не забравя, хамстерите вече не са актуални. Аз лично вече гледам да се отърва от тях, обръщам ги в Харита. ;)

Last edited: Sep 23, 2020
    .TAINNA. likes this.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ох, на края на деня, едва 160 празни бурета! Има главозамайващи постове тук, на тези фермери и праха дори не мога да дишам, ама отказване няма..... дори се чудя дали да не си регистрирам още 20 ферми, та да си пращам подаръци.........

rozi4ka71 and maqpan4o like this.
  3. kakata13

kakata13 Старши болярин

Споко едва сега започна време има бол.Успех и не се коси:):):)

Bamze and .TAINNA. like this.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Все пак надежда за повечко изскачащи ми дава информацията, че може да продължаваме да играем и след приключване на задължителните игри :)...... ха дано..... :)

Bamze and milena7004 like this.
  5. riomde

riomde Активен автор

При мен , на едно обиране на растението, едва за 2 медонади стигат>:(.
    С тоз тертип, края няма да го видя:cry:.

6. Bamze

Bamze Главен болярин

Ехо, ето ме и мен на хорото! Хващам се малко със закъснение, ама докъдето го докарам. Ще играя за наградните точки за сезона. И се надявам да ги пообера, а дано! :)

Last edited: Sep 24, 2020
  7. choko_59

choko_59 Знаменитост

нищо подобно.пет дни по четири обирания на ден са 20 обирания по 1200 бройки общо от двете полета са 24 000 и то само с ямч без други бонуси.през ноща нещо дълго за изскачащите.

Last edited by moderator: Sep 24, 2020
    ПЕПЕЛЯШКА and Bamze like this.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

. П.С- току що от един сандък ми се падна лалогулденово дърво:inlove:

Last edited: Sep 24, 2020
  9. Bamze

Bamze Главен болярин

Пресмятах буретата, които изскачат при мен и изглежда ще стигнат до средатата на бройката медонади, за съжаление. Ще мисля за нощно растение, пък дано да ме изненадат приятно тези буренца!
    Приятна игра на всички!:):):)

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не забравяй и селекциите, макар че не знам по колко ще снася ;)
    Утре има ББ с намаление 50% на използваната СХ. Възползвай се :)

tanyamery and Bamze like this.
  11. staneli

staneli Старши болярин

Наредено е и второто редче, утре ще си го активирам преди брането :). Ще поцъкам обаче още малко за някои нещица в магазина.
    Успех!

И малко не по темата - отворих 2 сандъка Пиколо - Гъба на точки и Шоу с пого стикове. Погнала съм и другите сандъци, па дано в тях да има нещо по-читаво :).

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ехаааа а дано, стискам ти палци! :D
    Аз взех първия ред. Още малко и втория, но и аз ще цъкам до края за някоя и друга благинка от магазина :)
    И добре ме подсети да не активирам реда веднага. Че какъвто съм бързак, щях да го изстрелям веднага xD

13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Приключих само с две реколти, с малко над 800 СТ, а междувременно да не видя и аз от хората, а и да не седя без работа...

14. gigi_421

gigi_421 Експерт

Браво на теб! Сподели как постигна този зашеметяващ резултат, моля!:)Че да се понаучим на това онова :). Иначе аз бавно и полека ще стигна до края, без да влагам много ресурси, че и без това са малко:). Важното е да стигнем до края, а и аз нямам работа..........:p

..koni.. and .TAINNA. like this.
  15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Дълго е за обяснение, накратко: с облагороден амарант, много СТ, парти врътки и подаръчни пакети, добър нет, свободно време и воля, защото бързо писва. Да уточня, че цялото упражнение е част от подготовката за Годишния топ, а Септемврийското събитие е просто удобен и подходящ повод.
    П.П. Като ресурс ми струваше 400 парти врътки от които се паднаха: 5 Х100 %, 1х200 %, 3 х +1 за реколта; 5 подаръчни пакета; шоколадов кроасан за амаранта и ЯМЧ за растението на събитието; общо 44000 СТ, от които както вече писах малко над 800 СТ за Септ. събитие.

.TAINNA., gigi_421 and ..koni.. like this.
  16. gigi_421

gigi_421 Експерт

Чудесно с толкова много ресурс става :), че аз се позамислих и само това ми дойде на ум:). Предполагам амаранта си ползвал за изскачащите.

.TAINNA. likes this.
  17. xari_myri

xari_myri Ветеран

колега:)-на амаранта имали опция за моментално поникване във парника

.TAINNA. likes this.
  18. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Да, между двете реколти направих набързо изскачащите на Основното поле, иначе с амаранта оперирах на Горската поляна.

Да

gigi_421 and .TAINNA. like this.
  19. xari_myri

xari_myri Ветеран

мерси,добра стойност има,а ти добре си заредил хамбара :)

.TAINNA. likes this.
  20. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Това беше целта :)

kakata13, .TAINNA. and xari_myri like this.