Дискусия: Септемврийско събитие 2020 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 22, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Септемврийско събитие 2020 г.

В тази тема можете да споделите своите впечатления, мнения и стратегии за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За двете редички - 65 монети със звезда, т.е. 65 храни, т.е. 21 125 растения и 1 625 изскачащи.

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Надявах се да дават нещо по-добро тези редове, поне 1 сандък от новите да бяха отпуснали:p.
    Второто редче ми хареса повече, ще го играя.
    Успех.

-niksan-, milena7004 and .TAINNA. like this.
  4. ..koni..

..koni.. Редовен

По един път трябва да купим Обучение за сервитьори и Жонглиране с бурета, за да ги сложим нА РЕД 2, нали така ? :) )

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Поогледай Основни задачи и награди ;)
    Получават се от храненето на зайката Пенелопе, а после ако искаш повече - от магазина :p
    Ще играя с удоволствие :D Добре си починах, мотиката оправена ще лети сама ;)

6. tanyamery

tanyamery Адмирал

И аз го разбирам като теб. Явно ще трябва да си купим втория комплект декорации от матазина.

7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, единият ред го печелим от зайчето Пенелопе, както и декорациите към него. Другият ред си го купуваме от магазина, както и декорациите към него.

8. gigi_421

gigi_421 Експерт

Дървото за инструменти ще мога да си взема, че ъпчето стои самотно:).

лудакрава1 likes this.
  9. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

Малки награди
    НаградаШанс
    1 Монета със звезда100%
    15 Монета-зъбно колело100%
    и двете награди ли ще получаваме от едно хранене?

.TAINNA. likes this.
  10. .water.

.water. Обсебен

На 5 дена се бере един път този ред и вадят душата на играчите от към китки.Да е на два дена ,че да се напъне човек и някой бустер да прежали .Цъкам до където я докарам ,ако колелото пусне нещо пусне ако не колкото толкова.

11. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Да, точно така.

Да.

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

След 6 дена и нещо е готов,процентите може ,два дена да ги използваш.
    Имам един такъв ред 100 процента,става за 165 часа , действат процентите за 24 часа
    Играл съм и за по загубени редове:cry:
    Ще се играе,процентите се увеличават с напредване на играта;):)
    Надявам се скоро време ,да въведат в играта един ред ,например 1000 процента върху всички редове ,да е готов след 10 часа. Да обирам всички редове ,два пъти в деня,да ми носят много точки;);)

Last edited: Sep 22, 2020
  13. buba62

buba62 Главен болярин

Играя. За мен редовете са добри, а и достижими без влагане на супер тор и други екстри.
    В магазина си набелязах сезонните точки, сандъците с бонуси и ще видим за какво още ще имам монети-зъбно колело.
    Насях хортензия за началото, трябва ми още за читалището, затова нея избрах.

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  14. .water.

.water. Обсебен

Ами мечтите са безплатни дерзай :)6 дена и нещо значи за мен са си 7 още по-зле бера един път на ден само сутрин.Значи 4 пъти в месеца и ако на това му се казва напредване и развитие на играта здраве му кажи.Следващия ред ще е да се бере един път на месец и ще е още по-хубав.:)

15. dedoto

dedoto Адмирал

честито на играещите на 25 ще гледат офцъта:wuerg:

.TAINNA. likes this.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

втория ще береш два пъти за 36 часа е;)xD

17. -niksan-

-niksan- Обсебен

8 пъти в месеца ще се бере;):)
    Защо да не мечтая:):)
    Имаме и ред който на 120 часа е готов и дава 25 процента,този ред е направо цвете ,спрямо Въздушна надпревара.
    8 по 150 са доста точки в месеца :):)

.TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  18. .water.

.water. Обсебен

Няма такова бране на 36 часа на 24 :48 и т.н. узрели не узрели редовете има си ред за тези неща сутрин с кафето е брането после приключвам с облаците слизам на земята и ме грабва реалния живот :D.

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

И аз бера сутрин но редове който са на 24,48 или 72 часа всяка сутрин са готови по едно и също време.Този ред който е активен 36 часа точно два дена ще го използваш сутрин;):)
    Колкото за редове и проценти преди една година като правих по 400 милиона точки на ден се радвах Дори няма и година Една играчка ме запали за цъкалките ,да ги събирам и да ги търся на пит ,подарими доста клопки..Сега на ден не падам по милярд точки.Сигурно след още една година ще правя и още повечр точки на ден;):)

staneli and sm0uk3r71 like this.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да де две бранета;)кое пак не разбраxDбереш и след 24 часа пак:music:xD

.TAINNA., staneli and -niksan- like this.