Дискусия: Септемврийско събитие 2019 г.

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 18, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

За съжаление нито една от вашите комбинации не ми помогнаха :cry::cry::cry: и почти нямам монети

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

не съм чела другите комбинации
    Screenshot 2019-09-21 at 22.40.20.png

3. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Благодаря, златна си с едната комбинация се получи :inlove::inlove:

.TAINNA. likes this.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

Мойте са 1 2 3 4, 1 2 3 5, 1 2 4 5.Последната ми излезна и в другата ферма

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

много се радвам че е станало. успех и дано вземеш което искаш :)

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  6. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.най-накрая и аз напипах ваксата.насадих три полета с патици класик плюс и около 20 жълти. стават за 5 часа и нещо но най-важното е че дават нож и вилица.имам за 35 игри.започвам да вярвам че ще взема реда.успех и лека вечер на всички.

7. tanyamery

tanyamery Адмирал

От тези тайнствени стръкчета, най-накрая се появи уолемия и в моята ферма :)

8. kakata13

kakata13 Старши болярин

На мене ми вързаха две папратови дървета:D,а от три обора за морския гявол-три жълти тигъра:cry:

9. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Аз приключих със задължителната част, от дърветата махагоново и топола....ама аз имам по 7-8 от тях. Наредих редчето и ще слагам оборчетата за мравки....от предното събитие ми даде 2 тайнствени за мравки и ми се пръкнаха жълт жъркел и оранжев таралеж...и не тая голяма надежда, но все пак ще ги уважа:)

П.С. kakata13, на кое поле ти бяха насъдени тайнствените...искам да проверя нещо

Last edited: Sep 23, 2019
    .TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

къде ги берете тези стръкове? аз защо нямам? а загадъчни обори? Вихъра ме е отнесъл и съм изпуснала нещата в играта o_OxD

ПЕПЕЛЯШКА and dedoto like this.
  11. pepa551

pepa551 Анализатор

От магазина, но само за клиенти на септемврийското събитие ;):)
    Вече не само нож не ползвам, ами още малко и ще започна с ръце xD
    Отпуснете кранчето и ме върнете в цивилизацията:eek:

Last edited: Sep 23, 2019
  12. kakata13

kakata13 Старши болярин

Дъждовната гора

13. gimitko

gimitko Кандидат за признание

Не си само ти:cry:аз нямам още рамбутан и топола,да не говорим за последните дървета.:(

14. tanyamery

tanyamery Адмирал

И морския дявол дойде и хайде стига толкова, че много на добре - не е на добре.

15. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

имам над 200 ножа,а съм много зле с вилиците,посъветвайте ме какво да направя-имам 2 полета с обори,а та третото поле сея,но не смогвам.Ако върви все така няма никакво редче да видя,имам само 33 игри изиграни

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

сей на трите полета дълги и вилиците ще те набодат яко :D

17. -sheherezada67-

-sheherezada67- Редовен

уфф,ще пробвам и така

ПЕПЕЛЯШКА likes this.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Времето за почивки почти свърши, скъпаxD, къде се размотаваш още?
    Я се стегни, вилици и ножове събери, в монети ги превърни и тогава в магазина отидиxD.
    Още не съм взела реда:oops:.

dedoto and .TAINNA. like this.
  19. terazinni

terazinni Напреднал

Една игра само ме дели от редчето. Утре сутринта тъкмо ще е готова редичката, за да влезе в ритъма и на другите 22 часови. Тегав куест, признавам си. Няколкото Харита дето имам, мускулна треска хванаха от разхождане и пак нещо не случих. Вилиците в изобилие, но с ножовете не напипах играта. :(

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Кръстосвам вилици, ножове, бода и режа фигурки със разни цветове. Събирам си монети в магазина накрая с тях ще пазарувам :D Иначе вятър ме вее на бяла кобилка, но ще успея да доприпкам до финала преди да го заключат xD