Дискусия: Септемврийски празник 2015г

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Sep 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

При премиума максималния брой двойни е 12 (няма смисъл да ги чакаш след това), а при нормалните топки е 8.

MARV3000 likes this.
  2. bilq76

bilq76 Познавач

не само мислиш ами си е така с премиум по вече от 54 монети не мога да изкарам, да не казвам че от вчера съм направила само 4 премиум топки:oops:. И за да улесня Торнадо за златния ред 15 премиум или 34 обикновенни, за сребърния 12 премиум или 26 обикновенни а за обикновиния 8 премиум или 19 обикновенни! За другите работи в разни 5 премиум или 10 обикновенни! в общи линии 39 премиум и вземаш 3-те реда и всичко от разни;)

Торнадо73 and desi232 like this.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За вземането на всичко възможно моите сметки показаха 38 чувала с премиум топки или 88 чувала със обикновени топки, но все пак при положение, че се вземе максимума от една мини игра, т.е. 54 за премиум и 23 за обикновени.
    За високите нива със ферма пълна с дървета и достатъчно количество супер тор за направа на второто изскачащо чрез мигновеното поникване е изпълнимо. За ниските куестът е трудничък, но предполагам и затова е обявен със висока трудност. Но все пак има за всекиго по нещичко, което е някаква промяна.
    Лично аз ще пазарувам накрая според натрупаните монетки. Но задължителното за вземане са супер-храната, супер-торта и купонът. Даже бананите се чудя дали да взема или да предпочета златната цъкалка 2х2. Ще решавам като му дойде времето.

Мариана07 and MARV3000 like this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

За да вземеш редове и цъкалки ,ти трябват над 2000 празничен цвят и над 1000 игрални топки:cry:

MARV3000 and Мариана07 like this.
  5. sahara83

sahara83 Познавач

Аз реших да взема тайнствените дървета и обори и после каквото стане .И този път не сгреших при оборите рибарче и птичечовка а на бахама -ачачайру.Направо съм учудена как са разпуснали кранчето.:D

Valkaaa76 and desi232 like this.
  6. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Дава 12 двойни, ама се целете само в тях и си ги бройте, после вече се целете в златни с оставащите опити

milena7004 and [[Fermerkaa]] like this.
  7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Този куест май е мисията невъзможнаxDxDxD, ако вземем по едно редче ще е добре:mad:.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Хич и не броя, а гледам долу, където ми показва колко топки още ми остават. Ама тази мини игра иска търпение, че последната фигурка със двойни звезди я дава след 3-4-5 мин. Четири игри изиграх засега и взех максималните точки, но за да не ми писва ще играя на пресекулки, по 2-3 игри и после пак.

9. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

То искам, не искам трябва да играя на пресекулки. С "огромното" количество изкачащи друго не ми остава. Иначе, честно да си кажа, малко ми е досаден този евент. Добре, че са почивни няколко дни, че съвсем нямаше да седна да гоня монетки. За жалост като гледам, ще се задоволя с дребните награди.

Р.Р. Като натисна бутона за вход към форума, ми отваря начална страница на играта, а не форума. Пак ли съм изтървала някоя новост или проблема не е само в моя телевизор...?o_O

Last edited: Sep 19, 2015
    Мариана07 and desi232 like this.
  10. Famine

Famine Активен автор

Едвам събирам за едни премиум топки от едно обиране на дългорастящи растения. От обиране на две полета във фермата и полето на бахамите събирам около 55-60 празничен цвят. Ако взема бронзовите награди ще е добре, но и в това започвам да се съмнявам. :mad::sleepy:

11. zorro58

zorro58 Главен болярин

златната редичка е сложена , продължавам с атакуването на сребърната

Боже , какво доживях-да стана ментор, след като заявката ми е от първият ден на започване на менторството

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ЧЕСТИТО!
    Май трябва да почерпиш двойноxD:p.

13. Dila1111

Dila1111 Обитател

За два дни имам едва 23 празнични цвята, на две полета са засяти, но с най-малките квадратчета, така че почти еднакво е , какво става досега не мога да събера 30 бройки, един чувал да направя ?! Искам обяснение ?! От дълго растящите до най-късо растящите, една и съща гавра

Оооо, и искам да попитам докога с грешките/лъжите :

• При обиране на ВСИЧКИ полета.
    • Празнични цветове ще изскачат при обиране на растения, а игрални топки при обиране на дървета.
    УЖ ПРИ ОБИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПОЛЕТА, ама само растения и дървета ???!!!

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Скъпа Dila1111, значение има какво си засяла за тези 2 дни, колко поленца имаш на тези две полета, докъде са ти изпълнени купите, имаш ли Хари Кравайчето, колко често обираш за тези два дни и т.н.
    Да, не всеки иска или може да играе интензивно, но за теб май е по-лесно и интересно светът наоколо да е виновен за неудачите.
    Нищо на тоя свят не се получава даром, и в играта е така. За да получиш нещо трябва да положиш усилия, а не само да негативираш...
    Нищо лично, остани със здраве и усмихнат следобед!

Мариана07 and pineapple87 like this.
  15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Жална им майка плакала на пилетата xDxDxDxD

16. zorro58

zorro58 Главен болярин

17. Dila1111

Dila1111 Обитател

Очевидно, е че нищо от по-горното си чел/а, така че не разбирам какво пък искаш ти ...Нека да влязат админите и да видят какво съм сяла и на колко време съм го обирала, и за какви неудачи говориш като дори самото описание на събитието пристига с грешка ...А пък, ако ти си от тези, които спят над играта и нямат какво друго да правят, съжалявам за теб, аз го играя за удоволствие, но не искам да ми го съсипват !

18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Исках да акцентирам на устремът ти да ловиш пернати ама...кой как иска тълкува и разбира,да оставиш малко и на хората ей.....;)xDxDxDxD

19. desi232

desi232 Посланик

как ги събра толкова бързо тези точки

20. zorro58

zorro58 Главен болярин

обяснила съм в по-горен пост, превърти и прочети, да не се повтарям