Дискусия: Септемврийски празник 2015г

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Sep 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. misugi24

misugi24 Подрастващ автор

9 премиум топки са 432 звезди

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз мисля да започна със златния ред:p.

3. zorro58

zorro58 Главен болярин

само дървета на 5 полета -секвои и ххл, празничните от карамфили с мигновено поникване -имах около 3000 супер тор,даде ми 2774 бр, играя само с премиум

Last edited: Sep 18, 2015
  4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Давай на БГ та колко изкачащи трябва да се ловнат от дървета че да се вземат всички неща,да речем ако се играе само с обикновени топки......

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

оставям смятането на теб и муши, аз сега... друго ми е в главата :D

6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

ааа не са измъквай аз немоа повече от до до 10 да смятам,фатай калкулатора :pxD

7. desi-angel

desi-angel Прохождащ

щеше да е много добре да изкачат от игралните топки и празничният цвят по равно но за съжаление от едното има повече от другото по малко

8. Буреноска

Буреноска Младши експерт

разпредели си поленцата по равно - дървета и посеви времето на поникване да е еднакво и може да има неква файда. На мен всичко ми се вижда мъка ма ша се мъча

desi-angel likes this.
  9. pet1r

pet1r Стажант

здравейте уважаеми
    направих си торба с обикновени топки
    избрах я за да стрелям но-о-о-о да ама не
    не ми отвори да стрелям и топките ми изчезнаха
    моля да ми ги върнете ако обичате и е възможно
    26739578

всичко е точно вече
    явно забива играта

Last edited by moderator: Sep 18, 2015
  10. Кобрелия

не съм го тествала лично, но ни увериха от БП, че ако евентуално има прекъсване на връзката/нета по време на мини-игра, след като се възстанови интернет-връзката, ще можеш да продължиш да играеш оттам, където си спрял.

11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

ой фани малко елката де на теб се надявам за помощ мушиту никва не реагира :(

12. desi232

desi232 Посланик

аз целя само с двойните и златни звезди

tani1980 likes this.
  13. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Статистически погледнато - за 24 часа имам 5 торби с обикновени топки. За целия евент по груби изчисления - общо 30. С тях ще изкарам 690 монети със звезди.
    Така че в най-добрия случай се надявам на сребърната поредица, 2х4 обора, 6 дървета за фермата, 6 - за бахама, 60 суперхрана
    или
    обикновена поредица, 5х4 обора, 4х6 дървета за фермата, 4х6 - бахамски, 3х60 суперхрана.
    С оглед разликата в точките от редовете, май ще е втория вариант, пък дано късметът е добър

Колкото и да се целиш - максимумът монетки от обикновени топки е 23, от премиум - 54.

Last edited: Sep 18, 2015
  14. tani1980

tani1980 Полубог

То затова е хубаво, че няма таймер. :p

desi232 likes this.
  15. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Аз реших да ги подкарам отдолу нагоре и се получи следното - xxl-ли: шамфъстък, бразилски орех, кактусов плод. Нормални: два тамаринда и една амхеристия.
    От другите дърва - яп. мушмула, ковхай, трънка и разни трици, всички са нормални. Оборите не ги слагах, щото заемат ценни площи, та не мога да кажа какво е там.

16. Кобрелия

такива сложни математики ги оставям на по-умните главици, аз не се заемам да смятам подобни уравнения:oops::p

17. desi232

desi232 Посланик

до къде стигна до там ще е

18. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз мисля с премиум само да играя - за същите вложения с премиум топки монетките са с 8 бр.повече /златните листа не ги броя като вложение/. Пък така цъкаля и по - малко!:p

MARV3000 likes this.
  19. desi232

desi232 Посланик

имам чувството че на едно зарежда дава определен брой двойни звезди http://i.imgur.com/UqPWq2c.png

MARV3000 and bilq76 like this.
  20. tani1980

tani1980 Полубог

Изобщо не ти се е сторило, защото е така. Това дето го пише в официални че с премиум дава 12 двойни звезди май не е съвсем така.

MARV3000 likes this.