Дискусия: Септемврийски празник 2015г

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Sep 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Бих си разменил всички монетки за суперхрана, ама нейсе...

Valkaaa76 and -niksan- like this.
  2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

теб те знаем трупаш и отгоре за да подаряваш на ПиТ от добро сърце......xDxDxDxD,за мене едно шоколадово фонтанче ако може ще си го сложа у рамка,тъй де той за друго не става фонтанът но пък знам с колко рев и пот ги насъбра;)xDxDxD

desi232 likes this.
  3. katrinkara

katrinkara Напреднал

Може ли да помоля за игрални топки? Не ми достигат 7 бройки.

4. -zero46-

-zero46- Прохождащ

На мен не ми достига само една топка,моля колегите да помагат.
    Благодаря предварително.

5. indi-orehche

indi-orehche Прохождащ

Не ми достигат 8 бр. празничен цвят - благодаря предварително :) Никът ми е същия във фермата :)

6. rosita67

rosita67 Подрастващ автор

браво и как успя всичките редове,аз успях да се докопам само до сребърния :(

7. moli_71

moli_71 Прохождащ

Много моля не ми достигат 8 топки помогнете.....

8. vida_bl

vida_bl Обитател

Моля за празничен цвят.Не ми достигат 9 броя

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Приключих с додеялия ми куест, ама бях започнала, че довърших... Рекапитулацията - всички редчета плюс златна латерна и златен трион, също и всички наградки от Разни без златните банани (тях ще си ги изкопам и отцъкам в облацитеxD), даже за стикера ми останаха монетки xD.

А още в началото видях, че наградите от категорията Разни ще могат да се вземат еднократно, иначе бих предпочела супер-храна за всички отстреляни монетки.
    Като цяло куестът беше някакво разнообразие и сугурност в наградите, добра анимация. Но (повтарям се) риболовът за мен беше най-успешния и лесен куест.

На тези, които се борят за последните няколко монетки - успех с довършването!

Dragonj120 likes this.
  10. chaikatabs

chaikatabs Активен автор

25 звездички ми артисват...Скапано събитие!

11. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

Трябват ми 6 "празнични цвята"! Моля за помощ! Никът ми е същият !!!

12. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Аз бих казала - спамърка :p

Аааа, който е безгрешен да хвърля! Лично аз обаче предпочитам да разчитам на себе си, отколкото на случайния БП принцип ;) Та в този ред на мисли - взех каквото исках (e, редичката ми е сребърна, но няма да издребнявам за някакви си 500 ТО/ТрТО) - без никакъв зор, с наспиване, почиване и тем подобни екстри :p Сега отлагам момента на изненадата (събирам кураж значи) от стръкчетата и оборите :oops: О! И съм изправена пред дилемата дали да използвам останалите ми цветя и топки и да взема толкоз нужния стикер или...да чакам голямата печалба след обмяната:music:

desi232 likes this.
  13. nelib68

nelib68 Прохождащ

Здравейте.Имам нужда от 9 топки.Моля ако някой може да ми помогне-ще бъда благодарна.Успех на всички играчи.

14. nelib68

nelib68 Прохождащ

Здравейте.Имам нужда от 9 топки.Моля ако някой може да ми помогне-ще бъда благодарна.Успех на всички играчи.

15. tani1980

tani1980 Полубог

Трябва ми едничък празничен цвят за стикера. :) tani4ka1980

16. vaflaborovec

vaflaborovec Прохождащ

Не ми достигат 4 топки моля някой да ми помогне :(

17. Eli1200

Eli1200 Познавач

Пратих ти:D

18. vaflaborovec

vaflaborovec Прохождащ

Благодаря ти .:)