Дискусия : "Септемврийски празник: Първо сервиране"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

късничко почнах евента, но реда е закичен, пусна 2 врътки за колелото:D

eva-mina and DILQNADELI like this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз най-сетне накичих редичката. Първата кутийка даде Мими тор.
    За три игри отгоре имах китки, но с това приключвам.
    Мини-играта е подобна на тази с тортите, но по мое мнение се играе леко по-неприятно, повече концентрация изискваше да не се опетлая с манджите.

3. niko578

niko578 Подрастващ автор

Има ли изобщо някой друг добър бонус освен ЯМЧ?

4. bim177

bim177 Обитател

искам да ви попитам само при мен ли е да се изпълни 525 след което е 490 и след това е 360 в лентата на задачите Играч: bim177ID: 23849565

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При всички е така. Карай смело към final countdown! :)

6. bim177

bim177 Обитател

Благодаря

7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

До 2-3 часа и аз мисля да накича реда:p.
    Този път направих гаф, махнах дървета и обори и започнах само с растение:mad:, но с малко закъснение и аз ще се наредя при приключилитеxD.

8. cvetidd

cvetidd Стажант

здравейте бих искала да попитам защо така неправилно се отчитат точките значи минала съм тези 245 и до 315 са 70 точки изиграла съм 3 униформи по35 са 95 защо се получава така
    ID: 23516945 © Bigpoint · Всички права запазени · ОУП · [​IMG] · Декларация за

9. Doremi

Doremi Старши болярин

Не знам дали ви вълнува, но да кажа, че от допълнителните игри - около 20, не помня точно, че на няколко пъти играх, само точки, дървесна тор и едва един тайнствен обор , отсега знам, че пак ще е орел с ориз. Не си струва.

fermer4etoo1970 and DILQNADELI like this.
  10. .water.

.water. Обсебен

Посочените стойности са без натрупване! Това пише във FAQ.

fermer4etoo1970 and mushnuk like this.
  11. kopis64

kopis64 Стажант

за бога, какво става - обрах трите полета и не падна нито една шапка или престилка - само глупавите лъжици!!! Това садене ми е за последно! Пари за кошници няма да давам, глупави администратори!!

12. KAtanasova

KAtanasova Guest

А с какво са ти били полетата?АКо е само с растения е разбираемо-от тях само лъжици се получават.Прочети инфото https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Септемврийски-празник-Първо-сервиране.15473/

Ще те помоля да не използваш обиди по едрес на екипа .

Doremi likes this.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Ако обичаш, мери си приказките. Кой е глупав, кой умен, за друга тема е, ама не е приятно да се чете такова грубо излияние! Дори е редно да се извиниш публично, както направи другото. И аз понякога не дочитам инфото, но никой не ми е виновен за това.
    Евентът не е труден, но наградите бяха малки.

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз имам около 180 лъжици. Кой ще изиграе толкова много игри? Трябвало е или да им сложат лимит - примерно 50 броя за целия куест или да вдигнат изкупната им цена след края.

Last edited: Sep 24, 2017
  15. bim177

bim177 Обитател

и аз се включих във завършилите го :)

16. stefi1121

stefi1121 Подрастващ автор

Нямам куест, който да иска инструменти,за да видя дали могат да се предават.Ти защо не пробваш да ги предадеш там,цената им е добра.

17. daniandd

daniandd Кандидат за признание

Много моля помощ, някой ако има възможност и желание да ми прати шапки или престилки.
    Предварително благодаря!

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не са инструмент, не могат.

19. Самардапа

Самардапа Главен болярин

аз приключих вчера и изиграх 16 игри отгоре, даде ми 17 загадъчни обора и 3 загадъчни дървета, от които 2 костенурки и другото...не беше кой знае какво...имам падащи за още 10 игри но се отказах да отглеждам растение за да ги изиграя....за 2 СТ или 12-13К опит.....

20. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Привет на всички, моля за малко шапки и престилки. Отдавна не ми се е случвало да не мога да приключа. Благодаря на всички за помощта