Дискусия : "Септемврийски празник: Първо сервиране"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. staneli

staneli Старши болярин

Вече начислено, благодаря. Една ФМ даде сандъчето :p

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Радвам се, че проблема е решен :)

3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Знаеш ли? По принцип си прав,така е,както си го написал.
    И все пак,хората,които се питат,как играч на 90 ниво и 9 милиона пенита- НЯМА ЧАТНИ за поне/5-6 задачи/,са много по-прави от теб! Това е моето виждане,моя поглед,моето разбиране.А то е,че човек на 90 ниво и с 9 милиона пенита-не трябва да ПРИЕМА чатнита , а да ПОДАРЯВА!!! За това става въпрос,и за това става разминаването във вижданията на играчите! Ти си прецени,кой от тях е прав!

Въпреки,че проспах инфото /абсолютно по моя вина/ и съм назад с два дни,ще се опитам да го взема този ред!!!И И ще го взема!

П.П.Преди да хвалите,или нападате даден играч от форума,направете си труд да прочетете постовете му,преди това!!!Опознайте го малко.Преценете го......Пък после.....

4. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

ами и аз съм на малки полета и,ама от колелото все се разминавам с бонуса за реколтата.и малко престилки и шапки ми излизат.имам сега около 2000 растения,ама нямам другото за костюмите

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Напълно съм съгласна с твоята позиция,и ако проверим всички дискусий за изминали куести тя винаги едно и също пише.Моля за помощ моля за ЯМЧ.Но докато има добри сърца да подаряват ще има и такива който да искат...По темата утре ще съм готова с вземането на реда, че днес не ми се копа.

Last edited: Sep 22, 2017
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Някой искат ЯМЧ;):p
    Аз ще поискам малко маслини:);)

7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

На мен пък най-странни са ми тези, които пишат нещо от сорта на: абе имам си достатъчно, ама като си толкова добър и се раздаваш, дай и на мен... ей такива лиготии не ги разбирам, съжалявам!

8. Пума~`

Пума~` Ветеран

като цяло имах предвид, че не трябва да се дребним чак толкова или да реагираме все едно е станало убийство.
    В крайна сметка нас никой не ни кара да и изпращаме. Тя не е написала изпратете ми ЯМЧ, който иска ще прати който не иска няма да го направи. :)
    Както и да е, мисля че тази тема вече е приключена. Пожелавам ти успех и дано да успееш да вземеш реда. :)

Agrafix and nefertiti like this.
  9. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

:eek:и що, квай разликата тя има пенита мъ не и се харчат, аз пък имам мармалади мъ не ми са ядът пък евента течее8)думата лиготии няма да коментирам8)ще я оставя на теб противника на спама и обидите 8):cry:

DILQNADELI and Пума~` like this.
  10. Пума~`

Пума~` Ветеран

а това което той го написа, точно ти го беше писала :D :D :D
    радвам се, че прие великденският ми мармалад :) :inlove:

11. sm0uk3r71.

всичко земам без да връщам:D

12. Пума~`

Пума~` Ветеран

не се сърдя :D
    Всеки един от нас има характер.. ти ще го приемеш, друг ще го върне, друг пък може и да се разсърди.. така е и в живота, ако бяхме всички едни и същи нямаше да има живот. За това казвам, че всички сте ми приятели. Приемам всеки един от вас такъв какъвто е ! :) Лека нощ от мен приятели и успех с евента !

13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не съм й очаквал да разбереш разликата, ако трябва да бъда откровен... А думичката, която толкова те издразни е най-мекия начин, по който бих могъл да се изразя. То самите ти постове говорят достатъчно, няма нужда аз да бъда откровено цветист :)

14. sm0uk3r71.

аз дан съм зела в заем да връщамxD

15. sm0uk3r71.

мечтай си

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

"Може и да съм мечтател, но не съм единствен"
    Джон Ленън

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

нямаш ядове а и няма да си първият който ще ги е опитал.

18. The.Farm

The.Farm Болярин

Всички тук са за ЯМР, не за ЯМЧ. Няма нищо срамно, моля, моля... Мистър Пинки вече си направи и се чувства много по-добре.
    Мухахахаха-а...

Тъмни фермерски тайни
    дебнат в нашите души
    да не говорим много,
    че ще се разсмърди...

Млад фермер търси специалисти за фермата си. Явява се един и се представя за зоо инженер, като между другото подхвърлил, че разбира и от езика на животните. Фермерът се усмихнал, хванал го под ръка и тръгнали из фермата. Като минали покрай майка свиня с малки прасенца, той казал:
    - Като грухти, казва, че се е опрасила с девет, а тук са осем. Едното сте заклали.
    - Вярно е - казал фермерът, - дойдоха гости и трябваше да ги посрещнем.
    По-нататък минали покрай блееща овца, която казала, че и е заклано агнето. В дъното на фермата врещяла коза, но фермерът казал:
    - Не й обръщай внимание, нека си врещи. Жената беше командировка, а аз бях малко пийнал…

19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Пак ли като миналия път? Айде най-сърдечно да ви замолвам, да се спрете.

KAtanasova, Пума~` and sm0uk3r71. like this.
  20. Mermaid

Mermaid Обитател

- . [​IMG]

Ооо , не си падам по нафталинени мечти ,
    дисциплинарни заклинания
    и сълзливи манипулации
    откровен ,цветист,единствен,разлика,мечта,странни,вехтории,молец,съжалявам,кой се интересува ,акъл,музика
    Този евент го карам по инерция,нещо нямам хъс този път,еее, разбира се ще го завърша ,както всеки друг

eva-mina likes this.