Дискусия : "Септемврийски празник: Първо сервиране"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 19.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. staneli

staneli Старши болярин

Вече начислено, благодаря. Една ФМ даде сандъчето :p

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Радвам се, че проблема е решен :)

3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Знаеш ли? По принцип си прав,така е,както си го написал.
    И все пак,хората,които се питат,как играч на 90 ниво и 9 милиона пенита- НЯМА ЧАТНИ за поне/5-6 задачи/,са много по-прави от теб! Това е моето виждане,моя поглед,моето разбиране.А то е,че човек на 90 ниво и с 9 милиона пенита-не трябва да ПРИЕМА чатнита , а да ПОДАРЯВА!!! За това става въпрос,и за това става разминаването във вижданията на играчите! Ти си прецени,кой от тях е прав!

Въпреки,че проспах инфото /абсолютно по моя вина/ и съм назад с два дни,ще се опитам да го взема този ред!!!И И ще го взема!

П.П.Преди да хвалите,или нападате даден играч от форума,направете си труд да прочетете постовете му,преди това!!!Опознайте го малко.Преценете го......Пък после.....

Haroun, -dd76-, milena7004 и 3 други харесват това.
  4. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

ами и аз съм на малки полета и,ама от колелото все се разминавам с бонуса за реколтата.и малко престилки и шапки ми излизат.имам сега около 2000 растения,ама нямам другото за костюмите

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Напълно съм съгласна с твоята позиция,и ако проверим всички дискусий за изминали куести тя винаги едно и също пише.Моля за помощ моля за ЯМЧ.Но докато има добри сърца да подаряват ще има и такива който да искат...По темата утре ще съм готова с вземането на реда, че днес не ми се копа.

Последна редакция: 22.9.17
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Някой искат ЯМЧ;):p
    Аз ще поискам малко маслини:);)

7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

На мен пък най-странни са ми тези, които пишат нещо от сорта на: абе имам си достатъчно, ама като си толкова добър и се раздаваш, дай и на мен... ей такива лиготии не ги разбирам, съжалявам!

Кобрелия, Agrafix, gradinar4eto и още 1 човек харесват това.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

като цяло имах предвид, че не трябва да се дребним чак толкова или да реагираме все едно е станало убийство.
    В крайна сметка нас никой не ни кара да и изпращаме. Тя не е написала изпратете ми ЯМЧ, който иска ще прати който не иска няма да го направи. :)
    Както и да е, мисля че тази тема вече е приключена. Пожелавам ти успех и дано да успееш да вземеш реда. :)

Agrafix и nefertiti харесват това.
  9. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

:eek:и що, квай разликата тя има пенита мъ не и се харчат, аз пък имам мармалади мъ не ми са ядът пък евента течее8)думата лиготии няма да коментирам8)ще я оставя на теб противника на спама и обидите 8):cry:

DILQNADELI и Пума~` харесват това.
  10. Пума~`

Пума~` Ветеран

а това което той го написа, точно ти го беше писала :D :D :D
    радвам се, че прие великденският ми мармалад :) :inlove:

11. sm0uk3r71.

всичко земам без да връщам:D

12. Пума~`

Пума~` Ветеран

не се сърдя :D
    Всеки един от нас има характер.. ти ще го приемеш, друг ще го върне, друг пък може и да се разсърди.. така е и в живота, ако бяхме всички едни и същи нямаше да има живот. За това казвам, че всички сте ми приятели. Приемам всеки един от вас такъв какъвто е ! :) Лека нощ от мен приятели и успех с евента !

Zlobara, ella, Agrafix и 3 други харесват това.
  13. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не съм й очаквал да разбереш разликата, ако трябва да бъда откровен... А думичката, която толкова те издразни е най-мекия начин, по който бих могъл да се изразя. То самите ти постове говорят достатъчно, няма нужда аз да бъда откровено цветист :)

gradinar4eto, Agrafix, malkata_ice и още 1 човек харесват това.
  14. sm0uk3r71.

аз дан съм зела в заем да връщамxD

15. sm0uk3r71.

мечтай си

16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

"Може и да съм мечтател, но не съм единствен"
    Джон Ленън

Agrafix, -dd76-, .water. и още 1 човек харесват това.
  17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

нямаш ядове а и няма да си първият който ще ги е опитал.

18. The.Farm

The.Farm Болярин

Всички тук са за ЯМР, не за ЯМЧ. Няма нищо срамно, моля, моля... Мистър Пинки вече си направи и се чувства много по-добре.
    Мухахахаха-а...

Тъмни фермерски тайни
    дебнат в нашите души
    да не говорим много,
    че ще се разсмърди...

Млад фермер търси специалисти за фермата си. Явява се един и се представя за зоо инженер, като между другото подхвърлил, че разбира и от езика на животните. Фермерът се усмихнал, хванал го под ръка и тръгнали из фермата. Като минали покрай майка свиня с малки прасенца, той казал:
    - Като грухти, казва, че се е опрасила с девет, а тук са осем. Едното сте заклали.
    - Вярно е - казал фермерът, - дойдоха гости и трябваше да ги посрещнем.
    По-нататък минали покрай блееща овца, която казала, че и е заклано агнето. В дъното на фермата врещяла коза, но фермерът казал:
    - Не й обръщай внимание, нека си врещи. Жената беше командировка, а аз бях малко пийнал…

[[Fermerkaa]], eva-mina, Agrafix и 3 други харесват това.
  19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Пак ли като миналия път? Айде най-сърдечно да ви замолвам, да се спрете.

KAtanasova, Пума~` и sm0uk3r71. харесват това.
  20. Mermaid

Mermaid Обитател

- . [​IMG]

Ооо , не си падам по нафталинени мечти ,
    дисциплинарни заклинания
    и сълзливи манипулации
    откровен ,цветист,единствен,разлика,мечта,странни,вехтории,молец,съжалявам,кой се интересува ,акъл,музика
    Този евент го карам по инерция,нещо нямам хъс този път,еее, разбира се ще го завърша ,както всеки друг

eva-mina харесва това.