Дискусия : "Септемврийски празник: Първо сервиране"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 19.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

ми то това е целта дане копаш,ада се хвалиш колко харита имаш:)

eva-mina харесва това.
  2. nefertiti

nefertiti Активен автор

Напълно съм съгласна с вас. Какво са някакви МП, нали за това ги събираме, за да ги и харчим...

..koni.. харесва това.
  3. БашФермер

БашФермер Генерал

е кога успяхте да промените реда тихо мълком? аман от промени в движение без да се съобщава отделно за тях!
    този сандък в реда кога се появи, вчера като писах, че няма да играя определено го нямаше! айде да си съобщаваме за тия нещица, а? не може човек през 30 мин да проверява инфото за евентуални промени. инфо се гледа веднъж четеш и преценяваш ще го бъде ли или не, а като се правят корекции е редно да се съобщи за тях.
    сега заради сандъка ще изкарам куеста за 2 дни, време има бол, не е проблема в него, а че тези поправяници тук са се превърнали в практика.

sm0uk3r71., tani1980, metalABV.bg и още 1 човек харесват това.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Преди около час :)

БашФермер харесва това.
  5. БашФермер

БашФермер Генерал

видях- моя грешка, че не съм видял, обаче тва не оправдава нещата, които се случват. всичко се променя в движение не за пръв път. видяха, че нищо не става от скапания им куест и оп чакай да отвържем малко кесията. нещата тука са малко - ако мине. ако мине с никакви награди и играе народа добре, ама ако не искат ще се наложи да дадем нещо.

..koni.., sm0uk3r71. и fermer4etoo1970 харесват това.
  6. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Абсолютно си прав!

7. БашФермер

БашФермер Генерал

първо дигнаха бройките, на които никой не им се върза заради на геврека дуката. народа просто каза - няма да играя и оп на ви тоя сандък. и то отбран сандък, не че 1-2 бройки от тези неща ще оправят някой, но все пак е по-добре от сандък с птици примерно дето ми дава по една кокошка.

..koni.., ZORBA13, DAN63 и 3 други харесват това.
  8. DAN63

DAN63 Обитател

Даа,малко неприятно , но добавения по този начин сандък няма да ме накара да се включа в бягането едва на третата обиколка... Дано не им стане практика ...Получи се малко като в оня виц и добавиха към наградата от чифт опинци и 3000 лева xDxD

eva-mina и sm0uk3r71. харесват това.
  9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Че какво са 9 милиона ,за играч който със зор ги изкарва:(
    Спомням си когато на колелото имаше награда от 120 000 мп.бях млад играч и одарих два пъти тази награда,
    Все едно бях уцелил 6 от тото ,така се радвах :), толкова трудно се вадиха тези пари ,овеса струваше три ,четири мп:p
    Лично аз изпратих 3 ЯМЧ който ми струваха 600 000 и не съжалявам :)
    Дори не молеше , аз и казах че ще и изпратя:)

Последна редакция: 21.9.17
    eva-mina, .water., fermer4etoo1970 и 2 други харесват това.
  10. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

млад играч на 90 ниво:eek:никъде не съм казала, че моли казах:
    че да имаш ниво и 9000000мп и да казваш няма от къде е малко странно, дан кажа нагло8)
    все пак има пазар има и мп , странна работа,сега ,ако чакате да фърля чатни на човек, който може да си го купи няма да стане , в по преден пост дадох съвет на въпросната дама, как да си събере парички за чатни, като си мислех, че няма, ако знаех за нивото и мп и туй нямаше да направя, защото спокойно може да си закупи :music:
    мале и аз не бях видяла сандъка:oops:
    п.п.water напомням ти
    п.п.не разбирам какъв ви е проблема, имате на сърце мятате, ето аз имам, но и не са дърпам;) докога ще дъвчим тази дъвка:cry:

Последна редакция: 22.9.17
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Добре, че влязох да прочета форума, за сандъка сега разбрах, не че дават кой знае какво тези сандъци, но все е нещо.
    И аз чета веднъж и после виждам промените от коментарите на фермерите, да си кажа право, не всеки път разбирам инфото, добре, че се дискутира, че да разберем някои нещицаxD и стратегии:p.

..koni.., eva-mina, pepa551 и още 1 човек харесват това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Комше като си толкова щедър ми мятай и към моята ферма де,аз съм по икономически слаба и от дадената мацка.ПО темата днес смятам да преключа с сервирането.

sm0uk3r71. харесва това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Не си казала , само че в замяна ще ти дойда на гости в гърция;):pxD

14. МАША

МАША Стажант

За евента не мога да кажа нищо, не го играя, но за подаръците, независимо какви са, нали знаете:
    Ако си дал на някого, дори трошица от своя хляб, значи не си живял напразно.
    Да не говорим за чатнито, което не всеки може да си позволиxD.

ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ
    винаги бъдете незвисими, БЪЛГАРИ !

malkata_ice, SULIO_PULIO1972, eva-mina и 2 други харесват това.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Ноември ще ходя там,но няма да искаш да ме навестиш тогава, ще има работа за целият китайски народ,докато се оберат плодните дръвчета с маслинки.

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Боже, боже, кой иска работа, ако има маса, викай, ще помогнимxDxDxD.

Имам нужда от съвет, бройките са направени, какви обори и дървета са за предпочитане?
    Нещо, което дава макс изкачащи.

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

обикновени дървета само и харита колкото повече толкова по добре виж ми 1вото убиране само на дървета бях 242-шапки,323-готварска престилка

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ех ако можеше и на маслиновите дървета да слагаш харита преди обиране ,да дават повече продукция ще бъде хубавоxDxDxD

..koni.., sm0uk3r71. и DILQNADELI харесват това.
  19. elona21

elona21 Стажант

Може ли да напишете,какви са тези харита.

20. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор