Дискусия : "Септемврийски празник: Първо сервиране"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by KAtanasova, Sep 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Така е, но нямам вече от къде да си го набавям и запасите ми свършиха. Понякога добрите хорица ми изпращат, но все пак не са длъжни.
    ПП: Благодаря искрено на всички добри съседи и фермери за изпратените ЯМЧ-та. Нека добрината ви се връща тройно : )))) :p

nefertiti and ..koni.. like this.
  2. *iovana*

*iovana* Стажант

Празникът ще мине и без мен. Отдавам се на почивка.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

10 обора с костенурки - 10 престили и 6 шапки, без Харита. Дървета още не са готови, но семките са бучнати.

nefertiti likes this.
  4. .water.

.water. Обсебен

Много дървени лъжици,че аз толкова игри няма да изиграяo_O

eva-mina likes this.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

242-шапки,323-готварска престилка

.water. likes this.
  6. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

От поле и половина обори, поле и половина карамфил и малко дървета между тях - 57 униформи, 43 шапки и 40 лъжици. Мисля, че началото е добре ( надявам се и за напред да е така ) ;)

7. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

141 na154 от дървета само

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

207 престилки и 169 шапки от основно и пусто със всякакви дървета (и взвод Хари К.)

nefertiti likes this.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

:eek:ами 3 дни да беше одила от разсадник на пазар що чатита щеше да имаш

Кобрелия likes this.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

33 лъжици, 43 шапки и 50 престилки. Нищо няма да разбутвам.
    Мога да произведа 10 готварски униформи ако не беше и китката.

eva-mina likes this.
  11. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Какво означава от разсадник на пазар ? :oops:

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Купуваш от магазина позволените дневно 100 бройки и ги продаваш на пазара с печалба, т.е. поглеждаш преди това пазарните цени, кое ще е има печалба след приспадането на 10% такса.

13. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

От къде мога да си купя 100 броя ЯМЧ? В моя магазин максимума е 5 броя за 50 монети, който монети събирам за какво ли не вече....и не мога да събера още :eek:

14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Не става въпрос за директно купуване на ЯМЧ от някакъв магазин, а за търговия с растения, от които да формираш печалба (МП), с която в крайна сметка да си закупиш ЯМЧ от пазара.

Agrafix and gradinar4eto like this.
  15. staneli

staneli Старши болярин

250 престилки и 196 шапки. Мисля да садя растението само на основното и пустото поле, а горската да си я запазя със секвоите и разните му там вървежни дървеся...

Уточнявам, че не става въпрос за закупуване на ЯМЧ с монети от ФМ, а от пазара, с пенита.... , които вече са ти обяснили как може да спечелиш....

16. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Сега ми стана ясно. Опитвам се да търгува овес, но не ми остава време да го сея от евенти. И събирам малко пари, после все за някой евент ги харча. Сега последно за слоновете доста парички отидоха. Опитвам се, но не играя от дълго време, няма и една година от когато съм започнала. Пари за занаятчийски продукти все не стигат, ако купя някой тиквен мармалад добре, но той не помага колкото ЯМЧ-то. За това съм благодарна на старите играчи, които много ми помагат :) Без тях сме за никъде.

ПП: Извинявам се много за неразбирането ми , но понякога се обяснява на сложен за мен език, повечето играчи сте от дълги години тук и имам чувството, че говорите на някакъв странен фермерски език, който не разбирам. По-простичко трябва да ни се обяснява на нас, новите играчи :)

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

извинявай ма по просто от това не знам как:cry:

DILQNADELI likes this.
  18. staneli

staneli Старши болярин

Лееееко сменям тактиката, че ударих 200 % реколта. Секвоите са вече напудрени обилно, та не ми се ще да ги махам от горската поляна, но "вървежните дървеся" са аут и останалата половина от полето е засадена с китките от събитието + другите две полета.
    Туй чудо не ми се е падало с годиииини наред, макар че преди всяко събитие напоследък, изискващо солидно количество растения, въртя ли въртя....

пп. Питане към екипа. Защо на колелото ми изписва, че съм спечелила 200 % реколта за 1 час, а реално и отразено в слотовете е за 12 часа?
    ид , ако трябва 14342336

Last edited: Sep 20, 2017
    eva-mina likes this.
  19. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Ще предадем на колегите да погледнат, явно е отрязана част от текста. Начислено е за 12ч.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Диваненце, не е отрязана част от текста. А е леко объркващо. Виж това:
    И при +200% го има това в скобите, а и при + % точки опит пак е така.