Дискусия: Селекция на хамелеони

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Mar 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dila1111

Dila1111 Обитател

Мерси много, аз ги имам инструментите за няколко произвводства даже :) Това за 1випът ми се случва хахахахаха, а да разбирам, че ще се появи със събитието производството ? Нещо явно не дочитам или не чета където трябва :)

2. Привет!

Цитат от официалното съобщение (пълен текст - клик):
    ...от 05.03.05 г. в 15:00 ч. още едно животно ще влезе в селекциите.
    Това ще бъде хамелеонът. Също така ще имаме и нов продукт от неговото Производсто - Био лепило, и нов инструмент, нужен за построяване на Обори и Производства -
    Резервоар:
    [​IMG] [​IMG]

Да, новото производство ще се появи днес в 15:00 ч. Но няма как да имаш всички инструменти, единият още го няма в играта, той също ще бъде въведен в играта днес.

3. Dila1111

Dila1111 Обитател

Да, да, резервоара, просто по инерция го минах за награда :)

4. lubomira2005

lubomira2005 Стажант

Кога ще започнат да излизат тези резервоари ???:cry:

milkamarkova likes this.
  5. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз мисля да поизчакам бейби-бума и тогава ще почна новия куест. :)

черешка and Valkaaa76 like this.
  6. Dila1111

Dila1111 Обитател

Нито един и при мен, дори и от дървото ...

7. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Аз съм на същото мнение. И аз чакам.

Мариана07 likes this.
  8. trol4o1

trol4o1 Стажант

Аз ще пропусна този път. За два купона помощна техника 3 ч и един оранжев ъпгрейд, някак си не ми се хаби супер храна.

9. черешка

черешка Старши болярин

Резервоара пада по две бройки от сандъци 2 ххл, а от 3 ххл падат по 3 бройки.
    Поне при мен е така. :)
    И лепилото вече е сложено. :p Доста бързо се събира този път новият инструмент.

Last edited: Mar 5, 2015
  10. xari_myri

xari_myri Ветеран

щепочнат дасе падат търпение всепак днескаги пуснаха след 2,3,месеца щеима за всички:music::music::music:

11. ivan4ik

ivan4ik Стажант

Извинявай, за две години и половина се научават доста неща/ако някой има желание/.Не, че оправдавам БП.
    Имаш 2полета х 201 и 2х178 или 184/не помня точно/ така че, помисли какво да гледаш и какво да продадеш и купиш-успех

12. desi232

desi232 Посланик

защо пак няма звезди на новия куест за хамелеоните-.-:mad:

13. Привет, отиди на предната страница и прочети пост 5, моля.

14. desi232

desi232 Посланик

здравей, ама не сте предвиди ли за тези които са на по ниско ниво и които събират още звезди

15. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

И аз все още не съм видяла от тези резервоари, но сигурно при някои дългорастящи култури с повече ТО може и да паднат. Сега като си обера вещерската стомна ще видя дали ще излезе нещо - и засега нищо. Надявам се по нататък да изскачат с камари. ;)

Last edited: Mar 5, 2015
  16. mechkatapz04

mechkatapz04 Подрастващ автор

резервоарите ще се падат от сандък с инструменти а не от изкачане от растения

17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Хехехе ... Имам вече цял 1 резервоар! :p

18. черешка

черешка Старши болярин

Много мъничко...аз още снощи го построих, днес ще сложа още един - два, зависи от сандъците какво ще падне от куеста. :) Там, където има селекция с инструменти дават по 3 - 4 бройки. провери козичка, пуйка..май там имаше такива задачки. :)

[[Fermerkaa]] and Valkaaa76 like this.
  19. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

И аз! И то от плодородни с ягоди!

20. Dila1111

Dila1111 Обитател

Хахахахаха , да споделя нещо :) Попрегледах отгоре отгоре 'бюлетина" е няма такъв смях , надявам се , че е грешка при превода , иначе го разбирам много идиотски :
    " Ще бъдете изненадани приятно. Сигурно ще се радвате да чуете, че през март ще представим актуализация на съдържанието в Bahamarama, при което златните банани ще станат много по-ценни!"
    Малииииииии, колко по-ценни от сега бре хора ? На година по 5 , може би ?! Не знаех къде да го напиша, затова в тази тема, ама я дайте разяснение, че това е безумно, още "по-ценни", леле :)
    А за резервоарите, ако са ви останали куестове със сандъци от xxl пускат, ама който няма такива куестове вече :)

Thread Status:
Not open for further replies.